Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: ۱۶ تفاهم‌نامه با دستگاه‌ها در دستور کار داریم تا تمام دستگاه‌ها را پای کار فعالیت در فرهنگ و هنر آوریم که البته نیاز است دو درصد بودجه فرهنگی را به این حوزه اختصاص بدهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، حسین جوادی عصر امروز در جمع هنر و رسانه شهرستان آمل با بیان اینکه مجموعه‌ای که در این شهرستان در بخش هنر وجود دارد تکرارنشدنی هستند، اظهار کرد: ارزش‌گذاری هر یک از هنرمندان از وظایف ارشاد اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه فرهنگ و هنر در حدود 28 زیر مجموعه کلیدواژه دارد، با اعلام اینکه نوع نگاه به بخش فرهنگ و هنر مناسب نیست و یک هنرمند پس از سی سال فعالیت به جایگاه بالایی نمی‌رسد، بیان کرد: هر یک از هنرمندان گنجینه‌ای هستند که باید کشف شوند و وزارت فرهنگ موظف به رعایت جایگاه، شأن و منزلت آنها است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تاکید بر اینکه رسانه‌های استان فعال‌ترین عرصه خبری در کشور هستند، عنوان کرد: اگر شأن فرهنگ و هنر حفظ شود آن مشکلات نه تنها به چشم نمی‌آید بلکه حل می‌شود؛ نوع فرهنگ و هنر در سیستم اداری باید تغییر کند.

وی از فعالیت 17 روزنامه، شش دفتر خبرگزاری و 8 نشریه استانی در مازندران خبر داد و گفت: با وجود چنین عرصه‌ای باید قدرت را در این استان ایجاد کرد و رسانه باید مشخص کند که چقدر در خدمت فرهنگ و هنر است و اگر این هم‌پوشانی انجام شود دیگر دستگاه‌ها جرأت تلنگر زدن به فرهنگ و هنر را ندارند. 

جوادی افزود: مظلوم‌ترین بخش شعر است و با وجود چنین جایگاه‌هایی باید برای ارتقای شأنیت این حوزه تلاش داشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اینکه اکنون چهار محور آفت شناسی، آفت‌زدایی، بسترسازی و برنامه‌ریزی با تشکیل تیمی در مسیر مدیریت تعریف شده است، تصریح کرد: در این تیم ابتدا باید آفت‌های فرهنگ و هنر، شناسایی شود و با بسترسازی و برنامه‌ریزی آفات را از بین برد. اقتصاد هنر از موضوعات مهم دیگر در حوزه فرهنگ و ارشاد استان است که باید در این زمینه ورود کرد.

وی از برگزاری جشنواره استعدادیابی در عرصه فرهنگ و هنر خبر داد و گفت: این نهاد 16 تفاهم‌نامه با دستگاه‌های اداری و دولتی در دستور کار دارد تا تمام دستگاه‌ها را پای کار فعالیت در فرهنگ و هنر درآورد که البته نیاز است دو درصد بودجه فرهنگی را به این حوزه اختصاص بدهند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تأکید بر اینکه با استعدادیابی در مدارس و انتقال هنرمندان برای آموزش می‌توان سرمایه‌ای برای این استان فراهم کرد، خاطرنشان کرد: امروز با وجود فضای مجازی باید هنر را از پستو درآورد و وارد فضای مجازی کرد تا به شناساندن هنر این استان به مردم پرداخت.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران فرهنگ و هنر دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۶۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد

عصر ایران - در پی انتشار خبری با عنوان «مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!» وزارت ارشاد توضیحاتی ارسال کرد که عینا در ادامه می خوانید:

جوابیه وزارت فرهنگ به خبر سایت عصر ایران با عنوان «مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!» 

در پی انتشار مطلبی در سایت عصر ایران با عنوان«مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!» در تاریخ 11 اردیبهشت 1403 که در این لینک چاپ شده و در مطلب مذکور آمده که «فرآیند ساخت مهر که کمتر از یک ساعت طول می‌کشد بیش از ده روز است که در وزارت ارشاد طول کشیده است»؛ به اطلاع می‌رساند نویسنده مطلب می توانست با جستجویی ساده در اینترنت از شرایط ساخت مهر ادارات و سازمان‌های دولتی مطلع شود. برای نمونه به لینک زیر مراجعه شود: 
قوانین-و-مقررات-ساخت-مهر

توجه به این نکته مهم ضروری است که سازنده مهر در صورت ارائه نامه مرکز حراست، مجاز به ساخت مهر اداره دولتی است و به طور یقین صدور نامه مرکز حراست دستگاه دولتی نیز تابع ضوابط و مقررات مربوطه و گردش کار لازم است.

از این رو تاکید می‌شود که با رعایت قوانین و مقررات تنها در مدت چهار روز ساخت مهر توسط دبیرخانه هیأت رسیدگی به امور مراکز فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به انجام رسیده است و خبر درج شده در سایت عصرایران بدون توجه به مقررات خاص ساخت مهرهای دولتی تهیه شده و از این رو  مقایسه ساخت مهر برای اشخاص غیردولتی (در کمتر از یک ساعت) با ضوابط ساخت مهر برای دستگاه های دولتی قیاس صحیحی نیست و به جاست که نسبت به تصحیح خبر توسط عصرایران اقدام شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!

دیگر خبرها

  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است