Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور حقوق بشر پاکستان با تمجید از مجاهدت جمهوری اسلامی ایران در برابر تبلیغات منفی غرب، گفت که استقامت ملت ایران در برابر تحریم‌های چنددهه آمریکا ستودنی است.

به گزارش بامداد جمعه ایران اکونومیست از روابط عمومی وزارت امور حقوق بشر پاکستان، «ریاض حسین پیرزاده» روز پنجشنبه در اسلام‌آباد طی دیدار با سفیر ایران در پاکستان، استقامت و مجاهدت در برابر اقدام‌های تبعیض آمیز و منفی جهان غرب از جمله مقاومت در برابر تحریم‌های یکجانبه آمریکا را به ملت کشورمان تبریک گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه‌ای رسمی در خصوص این دیدار آمده است: امروز جهان شاهد مدیریت حقوق بشر از سوی کسانی است که خودشان در حقیقت ناقضان اصلی حقوق بشر هستند اما این اقدامات ضدبشری آنان نمی‌تواند از فصل‌های تاریک تاریخ حقوق بشر محو شود.

پیرزاده افزود: ما حقوق بشر را از تعالیم و منویات پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) الهام می‌گیریم و برای پیشبرد این هدف مشترک بلاد اسلامی باید در یک سنگر و با رویکرد مشترک با هیاهوی شیطانی اسلام ستیزی و مسلمان هراسی مبارزه کنند.

در بیانیه مذکور آمده است: وزیر حقوق بشر پاکستان با تاکید بر اهمیت توسعه روابط دوجانبه با ایران، افزود که مردم پاکستان همواره احترام ویژه‌ای به تسهیلات و میزبانی دولت و مردم ایران از زائران پاکستانی و فراهم کردن شرایط سفرهای زیارتی قائل هستند.

در این دیدار سفیر ایران در اسلام‌آباد با قدردانی از نقش پاکستان در جبهه‌های دیپلماتیک برای مقابله موثر با تهدید اسلام هراسی، بر لزوم همکاری جهان اسلام و دولت‌های مسلمان برای جلوگیری از اسلام ستیزی و اقدامات توهین آمیز علیه مقدسات تاکید کرد.

«سید محمدعلی حسینی» انتصاب ریاض حسین پیرزاده به عنوان وزیر امور حقوق بشر پاکستان را تبریک و آمادگی ایران را برای گسترش همکاری‌های متقابل در زمینه حقوق بشر و به ویژه همکاری‌های قضایی اعلام کرد.

وی با اشاره به ۲ تفاهم نامه میان ایران و پاکستان در زمینه استرداد و تبادل زندانیان و همچنین ارتقای حقوق بشر اظهار داشت: داشتن روابط قوی اقتصادی و تجاری و همکاری حداکثری در زمینه تبادل زندانیان میان دو همسایه ضروری است.

سفیر ایران و وزیر امور حقوق بشر پاکستان از حمایت‌های متقابل از یکدیگر در نهادهای بین المللی مرتبط به حوزه حقوق بشر قدردانی کردند.

حسینی با اعلام آمادگی ایران برای همکاری و تبادل تجربیات در زمینه حفظ و رعایت حقوق بشر با توجه به ارزش‌های مشترک فرهنگی و مذهبی دو کشور همسایه، پیش نویس یادداشت تفاهم همکاری در زمینه حقوق بشر ارائه و برای امضاء آن در اولین فرصت اعلام آمادگی کرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اسلام هراسی ، جمهوری اسلامی ایران ، پاکستان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اسلام هراسی جمهوری اسلامی ایران پاکستان امور حقوق بشر پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۷۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!

به گزارش جام جم آنلاین، افزون بر آمریکا که در روزهای اخیر افراد و تهادهای جدیدی را در فهرست تحریم گنجلنره، اتحادیه اروپا هم مشغول بررسی طرح‌های جدید تحریمی است.

رویترز گزارش داده است که وزرای خارجه اتحادیه اروپا در جلسه اخیر خود به دنبال توافق در خصوص این موضوع بودند که تا چه اندازه تحریم ایران را ادامه دهند. 

این البته اولین بار نیست که اتحادیه اروپا در صدد تحریم ایران برآمده و پیش از این نیز تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف از جمله مسائل حقوق بشری و اتهام بدون سند عرضه موشک به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین علیه جمهوری اسلامی وضع کرده است.

اما آنچه صاحبنظران در آمریکا و اروپا به‌خوبی آن را دریافته‌اند، اینست که تحریم دیگر ترسی را در ایران ایحاد نمی‌کند و حتی دلالان دلار که از هر فرصتی برای افزایش مصنوعی نرخ ارز استفاده می‌کنند هم اهمیتی به چنین خبرهایی نمی‌دهند.

دلیل این بی‌توجهی‌ها اینست که غرب پیش از این بارها از حربه تحریم علیه کشورمان بهره جسته و اقتصاد این در چهار دهه گذشته به تدریج خود را با واقعیت تحریم تطبیق داده و راه‌های دور زدن آن را فراگرفته است.

رسیدن ایران به رشد اقتصادی مثبت در سالهای اخیر گواه آن است که ایران از شوک تحریم‌های حداکثری بیرون آمده و حالا دیگر تحریمی نمانده که آمریکا و اروپا با تکیه بر آن بر ایران فشاری مضاعف ایجاد کنند.

صاحبنظران غربی پیش از این بارها به سیاستگذاران خود گفته بودند که کشش تحریم‌ها برای اثرگذاری بر رفتار کشورها محدود است و تحریم‌های بلندمدت بر هیچ کشوری اثر ماندگار نگذاشته است.

نگاهی به رفتار کشورهایی مانند کوبا یا کره شمالی نشان می‌دهد حتی این کشورها با ظرفیت داخلی بسیار محدودتر نسبت به ایران یا روسیه، سالهاست به تحریمهای غرب عادت کرده و سیاستهای خود را متناسب با این تحریم‌ها تنظیم کرده‌اند.

به این ترتیب به‌خوبی می‌شود دریافت که کشورهای غربی برای فشار بیشتر بر کشورمان ابزاری در اختیار ندارند و پس از قدرت‌نمایی دفاعی اخیر کشورمان، حالا این کشورها می‌دانند که به‌جز تبلیغات رسانه‌ای، تیری در تفنگ‌های خود برای شلیک به جمهوری اسلامی ندارند.

دیگر خبرها

  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود
  • وزیرخارجه پاکستان: سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/ تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود
  • سفر موفق رئیس جمهور ایران به اسلام آباد یک «تحول بزرگ» است
  • پاکستان: سفر ابراهیم رئیسی موفقیت‌آمیز بود/مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان در پی سفر رئیسی به اسلام آباد