Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت 17 MB

به گزارش ایرنا، روز پنجشنبه شهر بلدروز استان دیالی عراق مرکز تجمع کردهای فیلی آمده از بغداد، خانقین، بلدروز و مندلی بود و با خوانندگی «منیر قره لوسی» نسخه‌ای شیرین به زبان کردی از سرود سلام فرمانده ثبت شد.

در بلدروز و میان جمع کردهای خونگرم فیلی که باشید، پرچم عراق، تصاویر مراجع عظام و پرچم‌های در اهتزاز سازمان افتخارآفرین حشد الشعبی را همه جای مراسم می‌بینید و تصویر دو فرمانده شهیدی که در دست‌هایشان است، اما پیش از آن در لوح سینه‌هایشان نقش بسته است؛ شهید حاج قاسم سلیمانی مجاهدی که حالا برای آنها نماد خلاصی عراقی‌ها از یوغ داعش است و ابومهدی المهندس که قلب‌هایشان همچنان برایش می‌تپد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای ایرانی‌ها که بارها سرود سلام فرمانده فارسی را شنیدهاند، شنیدن این سرود با گویش کردی فیلی در یک تنظیم هنرمندانه، هم قابل درک معنایی و هم جدید و جالب است.

«ابوذر روحی» خواننده سلام فرمانده فارسی هم برای دومین بار در عراق میهمان عراقی‌ها شده است و روز پنجشنبه دو اجرا در مناطق ترکمن نشین «آمرلی» و «تازه خرماطو» داشت؛ جاهایی که محل تجمع هزاران نفری ترکمن‌های استان‌های صلاح الدین و کرکوک شد.

این اجرای سرود ابوذر روحی از معراج شهید سلیمانی در حومه آمرلی آغاز شد، جایی که حاج قاسم سلیمانی پیش از آزادسازی آن با دوربین نگاهش می‌کرد و می‌گفت: من آمرلی نمی‌بینم، کربلای امام حسین (ع) را می‌بینم که در محاصره است.

«ابومصطفی الامامی» از پیشکسوتان نبرد علیه تروریسم و از یاران دو فرمانده شهید پیروزی، حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس در بیان خاطره ای از روزهای سخت تابستان میلادی ۲۰۱۴ (۱۳۹۳ شمسی) به ایرنا می‌گوید: وقتی در ارتفاعات «سلیمان بیک» مشرف بر آمرلی بودیم هنوز امکانات و تجهیزاتی نداشتیم. حتی دوربین نداشتیم. این ارتفاعات مقر عملیات آزادسازی آمرلی بود. یک دوربین خاص آوردند که قبل از عملیات آزادسازی از آن استفاده می‌کردیم. در حال نگاه از پشت دوربین به مختصات آمرلی و برنامه ریزی برای آزادسازی آن بودیم که حاج قاسم دوربین را از ما گرفت و گفت بگذارید من هم نگاهی بکنم. (با گریه می‌گوید) حاج قاسم به من گفت: من آمرلی نمی‌بینم بلکه کربلای امام حسین (ع) را می‌بینم که در محاصره است.

گریه امانش نمی‌دهد و می‌گوید: (حاج قاسم) بی تابانه می‌گفت آمرلی کربلای دوران شده است.

آمرلی شهری ترکمن نشین در شمال شرق استان صلاح الدین است که اکثریت جمعیت آن شیعه است و در جریان یورش داعش به عراق در سال ۹۳ به مدت ۸۹ روز کامل در محاصره قرار داشت و مردم این شهر با کمک نیروهای مقاومت به فرماندهی حاج قاسم و ابومهدی، تمام این مدت را با کمترین امکانات از سلاح و مواد غذایی و حتی آب نوشیدنی مقاومت کردند و تسلیم نشدند.

شکست حصر آمرلی از جمله عملیاتی بود که سردار شهید قاسم سلیمانی شخصا حضور داشت و آن را فرماندهی کرد. محاصره کامل این شهر سرانجام با عملیات سراسری گروه‌های مقاومت عراقی و با هدایت مستشاران ایرانی و نیز حمایت هوایی ایران در روز ۳۱ اوت ۲۰۱۴ مصادف با ۹ شهریور ۱۳۹۳ پایان یافت.

حالا ۸ سال بعد از آن روزها، حاج قاسم شهید شده است اما از معراج شهید سلیمانی در آمرلی؛ جایی که شکست حصر این شهر کلید خورد، سرود سلام فرمانده را صدها کودک در بیعتی اینچنین با امام زمانشان (عج) زمزمه می کنند که «عهد می‌بندم روزی لازمت بشم؛ عهد می‌بندم حاج قاسمت بشم». اینجا در عراق فصل رویش جدید حاج قاسم‌ها و ابومهدی‌ها آغاز شده است.

برچسب‌ها سلام فرمانده ابوذر روحی عراق ابومهدی المهندس قاسم سلیمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلام فرمانده ابوذر روحی عراق سلام فرمانده ابوذر روحی عراق ابومهدی المهندس قاسم سلیمانی سلام فرمانده قاسم سلیمانی حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۸۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند

مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج در کتاب سلیمانی عزیز ۲، به خاطره جالبی از نگاه سردار سلیمانی فرمانده وقت نیروی قدس سپاه به سریال پایتخت ۵ و سکانس‌های مربوط به داعش اشاره دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احسان محمدحسنی، مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج در کتاب سلیمانی عزیز ۲، به خاطره جالبی از نگاه سردار سلیمانی فرمانده وقت نیروی قدس سپاه به سریال پایتخت ۵ و سکانس‌های مربوط به داعش اشاره دارد.

سیروس مقدم کارگردان این سریال نیز خاطراتی از ساخت این قسمت‌ها دارد. این روزها که پخش این سریال پرمخاطب در شبکه ای فیلم به قسمت‌های حساس حضور خانواده نقی معمولی و همراهانش در سوریه و درگیری با داعش رسیده، همشهری آنلاین مروری بر این خاطرات داشته است

سردار سلیمانی هماهنگ کرد تا عوامل فیلم با اسیران داعشی صحبت کنند

در کتاب سلیمانی عزیز ۲ به نقل از مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج می‌خوانیم:

«وقتی قرار شد پایتخت ۵ ساخته شود، تیم را بردیم دیدار حاج قاسم؛ حاجی خیلی کمک کرد تا بچه‌ها با فضای سوریه و مدافعین حرم آشنا بشوند؛ حتی هماهنگ کرد با یکی دوتا اسیر داعشی صحبت کنند و فیلم‌نامه که نهایی شد، یک روز صبحانه مهمان حاج قاسم شدیم؛ همین که فهمید آخر سریال قرار است بابا پنجعلی شهید شود و در کربلا یا مشهد خاکش کنند، گفت: «فیلم‌نامه رو عوض کنید، همه این خانواده باید صحیح و سالم برگردند ایران.»

کارگردان و نویسنده با تعجب نگاهی کردند و گفتند: «نمیشه! ما می‌خوایم قصه این‌طور تموم بشه.» حاجی وقتی دید قبول نمی‌کنند، غیرتمند گفت: «مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به دست داعش شهید بشه!»

نظر سردار در خصوص ساخت «پایتخت ۵» مثبت بود

سیروس مقدم کارگردان این سریال نیز در خصوص این سری از مجموعه پایتخت در گفت‌وگویی گفته است: «پرمخاطبترین فصل سریال پایتخت (فصل پنجم) را تولید کردیم که حملات زیادی هم به آن شد؛ این سریال با توصیه حاج قاسم سلیمانی ساخته شد. نظر سردار در خصوص ساخت «پایتخت ۵» مثبت بود و فقط یک نگرانی داشتند که انتهای قصه چه می‌شود که ما گفتیم خانواده نقی با رشادت و جانفشانی خودشان را از مهلکه جنگ نجات می‌دهند و در نهایت یک بالگرد سوری این خانواده را از مخصمه نجات می‌دهد.
سازمان اوج همفکر و ناظر بر کار بود و قسمت به قسمت فیلمنامه، هم به اوج و هم تلویزیون داده می‌شد و کاملاً هماهنگ بودیم… یک صبح زود خدمت‌شان (سردار سلیمانی) رسیدیم، زیرا می‌خواستند سرشان خلوت‌تر باشد و مفصل صحبت کنند. من از فحوای کلامشان متوجه شدم پایتخت‌های دیگر را هم دیده‌اند. ایشان نظراتی داشتند که بحق هم درست بود. ضمن این‌که به ما مشاورانی برای کار معرفی کردند و فقط نگران فینال قصه بودند که قهرمانان نجات پیدا کنند؛ بارها من و محسن تنابنده جلسات مفصلی با رده‌های بالای عملیات سوریه داشتیم و پای خاطرات آن‌ها نشستیم و نوشتیم، حتی خودم یک بار پیش سردار سلیمانی رفتم و راجع به پایتخت و داعش صحبت کردیم…»

این کارگردان همچنین عنوان کرده است: «حضرت آقا در صحبت‌هایشان تاکید کردند به رئیس وقت سازمان صدا و سیما سفارش کرده‌اند نمونه سریال‌هایی مثل پایتخت ساخته شود که روایتگر یک خانواده متدین، ایرانی و بافرهنگ است و گفته بودند، چرا از این سریال‌ها کم ساخته می‌شود؟ من حرف آقا را به عوامل رساندم و خیلی خوشحال شدیم که ایشان حتی حرف‌های نهفته در سریال را کشف کرده‌اند و تاکید داشتند در پایتخت ۲ خیلی خوب به حق‌الناس پرداخته‌ایم. شنیدن این حرف‌ها خیلی حالمان را خوب کرد.»

کد خبر 749660

دیگر خبرها

  • بیعتی دوباره با شهید راه مقاومت
  • ابلاغ سلام رهبرمعظم انقلاب به خانواده سرلشکر زاهدی
  • «ما ملت شهادتیم» از شهید زاهدی تا سردار سلیمانی
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • معلمان با قلمشان در راه خیر گام بر می‌دارند
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • واکنش حاج قاسم سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت : مگر ما مرده باشیم که خانواده ایرانی سالم به ایران برنگردد (فیلم)