Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@23:53:04 GMT

تاثیر سندرم کووید طولانی بر ۲۳ درصد بیماران کرونایی

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۸۰۸۷

تاثیر سندرم کووید طولانی بر ۲۳ درصد بیماران کرونایی

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از زی نیوز، این تحقیق همچنین پیش بینی می‌کند چه افرادی احتمالاً دچار علائم ناتوان‌کننده‌ای می‌شوند که می‌تواند ماه‌ها طول بکشد.

به گفته محققان، این مطالعه منحصربه‌فرد است، زیرا علائم از قبل موجود مانند خستگی و عطسه را که در سایر بیماری‌ها مشترک است و ممکن است با علائم کووید اشتباه گرفته شود، نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«کیائو وو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، گفت: «کووید طولانی مدت یک نگرانی عمده برای سلامت عمومی است. ۲۳ درصد شیوع بسیار بالایی است و ممکن است در میلیون‌ها نفر ظاهر شود.»

وو گفت: «آگاهی بیشتر در مورد شیوع، علائم مداوم و عوامل خطر ممکن است به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی کمک کند تا منابع و خدماتی را برای کمک به بهبودیافتگان برای بازگشت به زندگی عادی اختصاص دهند.»

این مطالعه نشان می‌دهد که چاقی و ریزش مو در زمان عفونت، از عوامل پیش بینی کننده کووید طولانی مدت هستند، اما سایر بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت یا سیگار کشیدن، هیچ ارتباط قابل تشخیصی با علائم طولانی مدت ندارند.

در حالی که کروناویروس معمولاً یک بیماری حاد است که حدود سه هفته طول می‌کشد، برخی از افراد مبتلا به کووید ۱۹ علائمی دارند که ماه‌ها یا بیشتر طول می‌کشد.

سازمان جهانی بهداشت، کووید طولانی را در قالب علائمی تعریف می‌کند که ۱۲ هفته یا بیشتر طول می‌کشد.

محققان از یک نظرسنجی ملی با حدود ۸۰۰۰ پاسخ دهنده از سراسر ایالات متحده، استفاده کردند. از مارس ۲۰۲۰ تا مارس ۲۰۲۱، محققان از شرکت کنندگان دعوت کردند تا هر دو هفته به سوالات مربوط به کووید پاسخ دهند.

نمونه نهایی آنها شامل ۳۰۸ فرد آلوده و غیر بستری بود که یک ماه قبل، حول و حوش زمان عفونت و ۱۲ هفته بعد مصاحبه شده بودند.

پس از محاسبه علائم قبلی، حدود ۲۳ درصد از شرکت‌کنندگان گزارش دادند که در طول عفونت که بیش از ۱۲ هفته طول کشید، علائم جدیدی را تجربه کرده‌اند که با تعریف مطالعه از کووید طولانی مطابقت دارد.

احتمال ابتلاء به کووید طولانی مدت در میان افرادی که احتقان قفسه سینه را تجربه کردند کمتر بود.

کد خبر 5543955

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 چاقی واکسن کرونا ویروس کرونا کووید 19 آمار کرونا طرح دارویار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون شهدای سلامت رادیولوژی سازمان بیمه سلامت مدافعان سلامت آلزایمر شیوع کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کووید طولانی طولانی مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۸۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نسبت به مشاهده علائم بیماری سفیدک داخلی انگور در تاکستان‌های استان هشدار داد.

صفدر صفدری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: علائم اولیه این بیماری در تاکستان‌های منطقه بدرانلو مشاهده شده است.

وی گفت: رطوبت و دمای هوا نقش بسیار مهمی در بروز این بیماری وجود دارد که هم اکنون شرایط برای بروز و گسترش آن در استان مهیا است.

صفدری افزود: شرایط برای شیوع این بیماری تا یک ماه آینده نیز در استان فراهم خواهد بود بنابراین سمپاشی اولیه تاکستان‌هایی که به مرحله قبل از گل دهی رسیده اند، باید انجام شود.

وی ادامه داد: از آنجایی‌که این بیماری خسارت بالایی را باغات انگور وارد می‌کند و یکی از مهمترین میوه‌های باغی در این استان انگور است، اطلاعیه برای تاکداران ارسال شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در این استان ۱۴ هزار و ۱۰۰ هکتار باغ انگور وجود دارد، گفت: شش هزار هکتار از این مساحت دیم و مابقی آبی است.

وی افزود: مهمترین انگور تولیدی در این استان کلاهداری و بعد از کشمشی است. خراسان شمالی یکی از استان‌هایی است که میزان تولید کشمش در آن بسیار بالاست و قسمت اعظم آن به خارج کشور صادر می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود ۱۲۰ تن انگور در این استان تولید شد، تصریح کرد: ۲۰ تا ۲۵ درصد انگورهای تولیدی این استان به صورت تازه خوری مصرف می‌شود و مابقی باید صادر شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • به چه نانی نان کامل می‌گویند؟/ تاثیر نان‌های کامل در لاغری
  • سندرم مرموزی که چهره خواننده مشهور را عوض کرد؛ بیماری «سلن دیون» چیست؟
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد