Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با تاکید بر ظرفیت بالای شورای‌عالی جهادسازندگی در ایجاد همگرایی ملی برای پیشرفت و آبادانی کشور، گفت: شورای‌عالی جهادسازندگی به دور از توسعه تشکیلاتی با کمترین هزینه و بالاترین بهره‌وری، ظرفیت‌های ساختار اداری کشور را در کنار نهادهای انقلابی و گروه‌های جهادی مردمی به میدان بیاورد تا کارِ جدیدی برای آبادانی کشور و پیشرفت و عدالت انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در نخستین جلسه شورای عالی جهاد سازندگی، امور عشایر و توسعه روستایی با تاکید بر ضرورت انسجام در کارهای جهادی، گفت: با اتکا به تجربه ۴۳ ساله انقلاب شکوهمند اسلامی، حرکت جدیدی را با احیای جهادسازندگی در بستر گام دوم انقلاب رقم خواهیم زد که در شأن ملت بزرگ ایران و در راستای اجرای منویات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب باشد.

آیت‌الله رئیسی با تشریح اقدامات جهادسازندگی در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تاثیر آن در توسعه کشور، گفت: پرچمدار حرکت جهادسازندگی امام خمینی(ره) بودند و در عین حال جهاد سازندگی در ذات و هویت انقلاب اسلامی ریشه دارد و بر همین اساس انقلاب هیچ گاه از حرکت‌های جهادی و سازندگی جدا نخواهد شد.

رئیس جمهور با مرور تجربه ادغام جهادسازندگی و وزارت کشاورزی در مقطعی از تاریخ انقلاب، بیان داشت: زمانی چنین تصور شد که اگر جهادسازندگی و وزارت کشاورزی ادغام شوند، شاید حرکت‌های جهادی تخصصی‌تر و وزارت کشاورزی متعهدتر شود. در همان زمان نیز دوستداران و دغدغه‌مندان انقلاب نگران این بودند که با این ادغام جریان جهادسازندگی در نظام پیچیده اداری گم شود و بعدها مشخص شد این دغدغه کاملا درست بوده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه علی‌رغم ادغام جهاد سازندگی در وزارت کشاورزی حرکت‌های جهادی در جامعه متوقف نشد، افزود: با وجود ادغام، گروه‌های جهادی به صورت خودجوش و آتش به اختیار در جای جای کشور فعالیت‌های خود را ادامه دادند اما مشکل این بود که هماهنگی لازم را نداشتند.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت شکل‌گیری یک سازوکار جدید برای ایجاد انسجام و هماهنگی در حوزه جهاد سازندگی، گفت: پس از مطالعات و بررسی‌هایی که انجام شد به این نتیجه رسیدیم که شورای‌عالی جهادسازندگی می‌تواند با استفاده از تجربیات گذشته، حرکت‌های آینده را هدایت، حمایت و نظارت کند.

رئیس جمهور با تاکید بر نقش ویژه شورای عالی جهاد سازندگی در انسجام‌بخشی به فعالیت‌های جهادی و تشخیص نیازها و اولویت‌ها، خاطرنشان کرد: تولید، ایجاد اشتغال و رفع بیکاری می‌تواند از محورهای فعالیت شورای‌عالی جهادسازندگی خصوصا در مناطق روستایی و مناطق حاشیه‌ای شهرها باشد.

رئیسی با اشاره به سایر حوزه‌های هدف و چارچوب‌های فعالیت جهادسازندگی، خاطرنشان کرد: دایره فعالیت‌های جهادسازندگی باید روستاها، حاشیه شهرها و برخی مناطق شهری را دربرگیرد. شورای‌عالی جهادسازندگی باید مشوق و حامی گروه‌های جهادی باشد. لازم است هر کس که با انگیزه جهادی در میدان حضور دارد مورد حمایت قرار گیرد تا انگیزه او به سردی نگراید. موفقیت این کار در مردمی‌سازی است و هر کاری مردمی شود، ماندگار خواهد شد.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت استمرار حرکت‌های جهادی و بسط گفتمان جهاد سازندگی در کشور ، اظهار داشت: جهاد سازندگی جوهره گفتمان انقلاب اسلامی است. لذا همه دلبستگان و علاقمندان به انقلاب باید به خیل عظیم گروه‌ها، اقدامات و حرکات جهادی بپیوندند.

رئیسی شرط موفقیت شورای‌عالی جهادسازندگی را برخورداری از یک دبیرخانه فعال دانست و اظهار داشت: اگر ایجاد هماهنگی و انسجام‌بخشی را مهم‌ترین شان تشکیل شورای عالی جهادسازندگی در نظر بگیریم، بدیهی است که مهم‌ترین جزء در ایفای این وظیفه، دبیرخانه فعال و پرکار این شورا خواهد بود.

رئیس جمهور پیشرفت کشور را مهم‌ترین محور فعالیت شورای عالی جهاد سازندگی خواند و اذعان داشت: تمام این حرکت در جهت تحقق آن پیشرفتی است که رهبر انقلاب تبیین فرمودند. ما درصددیم که کشورمان پیشرفته شود و این پیشرفت در پرتو عدالت شکل می‌گیرد. نگاه توسعه‌ای بیشتر ناظر بر توسعه اقتصادی است اما پیشرفت، تمامی نیازهای انسان را در برمی‌گیرد.

رئیسی افزود: ما جامعه پیشرفته‌ای می‌خواهیم که پیشرفت آن تنها در حوزه صنایع و ابزارهای تولید نباشد، بلکه در معنویت، اخلاق و عدالت نیز در آن پیشرفت کند. جامعه توسعه یافته‌ای که فاقد عدالت باشد جامعه علوی نیست، بلکه جامعه علوی جامعه‌ای است که رفاه و پیشرفت آن در پرتو عدالت باشد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه حرکت‌های جهادی را باید با محوریت پیشرفت و عدالت تعریف کنیم، اظهار داشت: باید برپایه سند آمایش سرزمینی، سند جامعی را در حوزه جهاد سازندگی تدوین کنیم و این سند مبنای همه اقدامات و برنامه‌های جهادی در اقصی‌نقاط کشور باشد.

رئیسی با اشاره به اهمیت اولویت‌سنجی در اقدامات شورای‌عالی جهادسازندگی گفت: به طور طبیعی امکانات کشور به میزان تمام نیازها نیست و لذا باید در کارها اولویت‌سنجی کنیم.

رئیس جمهور ضمن تاکید بر اهمیت نقش نهادهای انقلابی در حل مشکلات مردم خاطرنشان کرد: از خوبی‌های شورای‌عالی جهادسازندگی این است که ظرفیت‌های ساختار اداری کشور را در کنار نهادهای انقلاب اسلامی و گروه‌های جهادی مردمی به میدان می‌آورد تا کارِ جدیدی را با استفاده از تجربیات گذشته شکل دهند.

رئیسی در پایان تاکید کرد: شورای‌عالی جهادسازندگی به دور از هرگونه توسعه و گسترش تشکیلاتی به صورت چابک و با کمترین هزینه و بالاترین بهره‌وری شکل گیرد تا این کار الگوی تمام ادارات شود.

رئیس جمهور پیش از این نشست با حضور در نمایشگاه «از جهاد سازندگی تا جهاد پیشرفت عدالت» از نزدیک در جریان اقدامات انجام شده در جهادسازندگی از اوایل انقلاب تاکنون و برنامه‌های آینده این نهاد قرار گرفت. دکتر رئیسی در این نمایشگاه ضمن بازدید از توانمندی‌های جهادسازندگی، از تالارهای سیمای طاغوت، تالار گام اول انقلاب، تالار سیمای محرومیت و تالار گام دوم انقلاب بازدید کرد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: رئیس جمهور ، سیدابراهیم رئیسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی شورای عالی جهادسازندگی رئیس جمهور با تاکید شورای عالی جهاد جهاد سازندگی حرکت های جهادی گروه های جهادی وزارت کشاورزی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۸۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» در جلسه ۸۹۷ مورخ هشتم اسفند ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسید که آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس جمهور و رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان و هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی ابلاغ کرد.

بر اساس اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی، متن ابلاغیه ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، به شرح ذیل است:

وزارت آموزش و پرورش

دانشگاه فرهنگیان

هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی

ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه ۴۶۶ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می‌گردد:‌

«ماده واحده - با استناد به بند «ج» ماده ۲ مصوبه سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان (مصوب جلسه ۸۷۹ مورخ ۱۴۰۲/۰۱/۲۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی)، ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان به شرح بندهای ذیل تعیین می‌شود:

الف- اعضای حقوقی:

وزیر آموزش و پرورش (رییس هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان)

رییس دانشگاه فرهنگیان (نایب رییس و دبیر هیأت مرکزی جذب دانشگاه فرهنگیان)


رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها یا نماینده تام الاختیار وی

دبیر ستاد نظارت و راهبری تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی

دبیر هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

رییس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

ب- اعضای حقیقی:

اسدالله اسدی گرمارودی

سعید غیاثی ندوشن

سیدنقی موسوی

فهیمه فرهمندپور

فخرالسادات نصیری

تبصره- مدت زمان عضویت اعضای حقیقی ۴ سال است».

سید ابراهیم رئیسی
رییس جمهور و رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی

دیگر خبرها

  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • اجرای ۲۰۰عنوان برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی درگیلان
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • تحویل ۱۴۸۳ سند نهضت ملی مسکن و ۱۰۰۰ فقره سند مالکیت در شهرک علوی
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • انتخاب عاطفه خادمی به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟