Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@20:44:43 GMT

۳۰ درصد از جمعیت کشور واکسن کرونا نزده‌اند

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۸۴۹۰

۳۰ درصد از جمعیت کشور واکسن کرونا نزده‌اند

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، علیرضا شهریاری روز پنجشبنه در یادواره ایثار لاله‌ها که به مناسبت بزرگداشت شهدای سلامت خراسان رضوی برگزار شد اظهارداشت: بدنبال تلاش‌های صورت گرفته اکنون کشورمان در زمینه پیشگیری و مهار کرونا و انجام واکسیناسیون این بیماری در وضعیت خوبی قرار دارد و باید این فعالیت‌ها به صورت مستمر ادامه داشته باشد هر چند هنوز بخش قابل توجهی از جامعه واکسن نزده و یا واکسیناسیون خود را تکمیل نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دوران همه‌گیری کرونا افزون بر ۳۰۰ نفر از نیروهای جامعه پزشکی در کشورمان به دلیل ابتلا به کرونا در حین خدمت، به شهادت رسیدند اما متاسفانه گاهی اوقات در جامعه نسبت‌ به پزشکان کم‌لطفی می‌شود، به‌خصوص وقتی‌ که کرونا فروکش کرد علیه مدافعان سلامت و جامعه پزشکی حرف‌های بی‌ربط زیادی زده شد.

شهریاری عنوان کرد: در دوران کرونا از خراسان رضوی ۳۶ نفر از بهترین فعالان در عرصه سلامت به شهادت رسیدند که پرونده ۲۱ نفر آنان به‌ عنوان شهید سلامت تایید شده‌ و پیگیر انجام دیگر پرونده‌ها هستیم.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمانی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قول‌های زیادی در دولت گذشته و در دولت جدید برای به کارگیری کادر بهداشت و درمان داده شد که به رغم پیگیری‌های صورت گرفته با کمال تاسف هیچ کدام از آنها عملیاتی نشد. امروز بسیاری از مناطق محروم دچار کمبود پزشک شده‌اند و یک عده در نهادهای دیگر به‌ویژه از جمله شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با زیاد کردن تعداد دانشجویان، می‌خواهند این مشکل را حل کنند در حالی که مشکلات سلامت مردم با افزایش تعداد حل نخواهد شد ما باید حرمت‌ها را پاس بداریم و جایگاه طبابت را حفظ کنیم، وگرنه هر چه پزشک تربیت کنیم از آن طرف تحویل کشورهای دیگر خواهیم داد.

وی با اشاره به اوج‌گیری مجدد ویروس کرونا گفت: روز گذشته ۳۲ فوتی ناشی از کرونا در کشور به ثبت رسید که بسیار جای نگرانی دارد و توصیه می‌شود برای پیشگیری تکمیل واکسیناسیون اقدام شود. چرا که هنوز ۳۰ درصد از جمعیت کشور و افراد جامعه اقدام به دریافت و تکمیل واکسن کرونا نکرده‌اند.

شهریاری تصریح کرد: برای‌ جلوگیری از قاچاق کالاهای اساسی قیمت‌ها افزایش یافته اما از قاچاق نخبگان غافلیم و برای آن برنامه‌ریزی صورت نگرفته‌ است، نخبگان و افراد خلاق زیادی در رشته‌های مختلف فنی، پزشکی و غیرپزشکی را به دلیل مهاجرت داریم از دست می دهیم، اما گوش شنوایی برای تامل وجود ندارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مصطفی تاجزاده اسکوچیچ حمید نوری مازیار لرستانی مذاکرات آستانه شهریاری نماینده مجلس کمیسیون بهداشت ویروس کرونا موج جدید کرونا واکسن کرونا مصطفی تاجزاده اسکوچیچ حمید نوری مازیار لرستانی مذاکرات آستانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۸۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیب سقوط آزاد کاهش موالید کم شده | 76 هزار ماما داریم و فقط 7 هزار پروانه فعال مامایی

به گزارش همشهری آنلاین، ۵ می روز جهانی ماماست و در قانون جوانی جمعیت هم به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است. این در حالی است که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد اما به دلیل کمبود ماما در بیمارستان‌های کشور این بند قانونی اجرایی نشده است. قرار هم بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند اما در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت تنها حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی در جشن روز ماما که با حضور نمایندگان جامعه مامایی از سراسر کشور برگزار شد هم به این نکته اشاره کرد و گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن‌ها پروانه مطب دارند و این یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی. این در حالی است یکی از مهمترین مولفه‌های تشویق به فرزند آوری این است دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید بکار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان عزیز کشور بدانند.

دکتر محمد رئیس‌زاده با بیان این که جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد وحتما ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم، افزود: باید به شما جامعه بزرگ مامایی تبریک بگوییم که عمر و تجربه خود را صرف شیرین ترین و زیباترین تجربه هستی و خاطره یک خانواده می کنید و واسطه ظهور امن فیض خداوندی حیات بر روی زمین هستید و این حتما جای تقدیر دارد و جایگاه شما در جامعه پزشکی جایگاه بسیار رفیعی است. به اندازه ارزش جان یک سرزمین وتداوم خلقت. راز قوی بودن این کشور عزیز و دوست داشتنی که به جان نفوس خود وابسته است، به دستان شماست که از نفوس این دیار مراقبت می کنید، هم در دوران بارداری، هم در دوران زایمان و هم مراقبت‌های پس از زایمان.

به گفته این مسئول زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتما یکی از مولفه‌های تقویت آن جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور برای جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از این سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتما باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

رئیس زاده با بیان این که طی سال‌های ۹۲ تا ۱۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم، تاکید کرد: در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده است سرعت نزول کمتر شده است.

او ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. لذا کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و شش دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و شش دهم بود و جلوی آن سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

کد خبر 849188 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها زنان - مامایی سازمان نظام پزشکی طرح جوانی جمعیت

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • شیب سقوط آزاد کاهش موالید کم شده | 76 هزار ماما داریم و فقط 7 هزار پروانه فعال مامایی
  • راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است