Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- پس از درگیری شدید بین سازمان پدافند ضد تروریسم و گارد ریاست جمهوری، بزرگترین گروه شبه نظامی در طرابلس، پایتخت لیبی، که منجر به بسته شدن جاده های منتهی به جزیره الفرنج شد، شورای ریاست جمهوری لیبی از تشکیلات مسلح خواست دست از برخورد کشیده و فورا آتش‌بس کنند.

به گزارش سرویس بین‌الملل آریا به نقل از رویترز؛این شورا در بیانیه‌ای از این جناح‌ها خواست به مقر خود بازگردند و از دادستان کل خواست تا تحقیقات در مورد آن درگیری‌های خونین را آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این امر پس از درگیری هایی صورت گرفت که ساعاتی پس از بسیج نظامی متقابل، پس از ربودن رهبر برجسته سازمان پدافند توسط گارد ریاست جمهوری، عصام هروس، که در واکنش به دستگیری یکی از اعضای آن آمده بود، آغاز شد.

در این درگیری ها از انواع سلاح های متوسط و سنگین استفاده شد و فعالان همچنین گزارش دادند که هر دو طرف موشک های بی رویه شلیک کردند و تعدادی از جاده ها را بستند.

صداهای تبادل گلوله و گلوله به طور گسترده شنیده می شد که باعث وحشت و وحشت مردم به ویژه خانواده هایی شد که در محل درگیری حضور داشتند و از مقامات خواستند تا برای نجات آنها و یافتن گذرگاه امن برای خروج آنها مداخله کنند.

از جمله درخواست‌ها، درخواست 200 زن است که در یکی از تالارهای عروسی نزدیک به محل درگیری گیر کرده بودند و با مراجعه به مقامات امنیتی، خواستار مداخله برای نجات آنها، حذف آنها و باز کردن مسیر های امن شدند.

شایان ذکر است که این تنش امنیتی در طرابلس نشان‌دهنده حجم معضلی است که لیبی در پرتو رقابت دو دولت برای قدرت از آن رنج می‌برد که در آن شبه‌نظامیان مسلح کنترل پایتخت و شهرهای غرب نقش اصلی را ایفا می‌کنند.

معضل شبه‌نظامیان مسلحی که طرابلس پایتخت را کنترل می‌کنند و با روابط پرتنش، منافع متضاد و وابستگی‌های متناقض مرتبط هستند، یکی از برجسته‌ترین موانع پیش روی روند صلح و ثبات در کشور است.
لیبی برای ماه‌ها تحت تنش‌های سیاسی فزاینده‌ای به سر می‌برد که در نتیجه امتناع عبدالحمید دبیبه، نخست‌وزیر کنونی، از واگذاری قدرت به دولت جدیدی که پارلمان آن را به فتحی بشاغا واگذار کرد و از ماه گذشته آغاز شد.

در حالی که سران دو دولت رقیب توسط شبه نظامیان مسلح مستقر در طرابلس و مصراته حمایت می شوند و نگرانی از احتمال تجدید جنگ برای قدرت را افزایش می دهند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: لیبی شبه نظامیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۸۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه

رئیس جمهور آمریکا با امیر قطر و رئیس جمهور مصر درباره آتش‌بس غزه تلفنی گفت‌وگو کرد.

به گزارش مشرق، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر و عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر درباره تحولات نوار غزه گفت‌وگوی تلفنی کرد.

طبق گزارش رأی الیوم، امیر قطر و جو بایدن درباره تلاش‌های ۲ کشور برای رسیدن به یک توافق آتش‌بس فوری در نوار غزه گفت‌وگو کردند.

السیسی و بایدن نیز درباره آخرین تحولات مذاکرات کنونی و تلاش‌های مصر برای رسیدن به یک آتش‌بس در نوار غزه و معامله تبادل اسرا رایزنی کردند.

السیسی و بایدن بر خطر عملیات نظامی در شهر رفح و تأثیر آن بر بحران فاجعه بار انسانی در نوار غزه و امنیت و ثبات منطقه تاکید کردند.

السیسی بر لزوم ورود کافی کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید کرد.

۲ طرف بر لزوم تلاش برای ممانعت از گسترش دایره جنگ و اهمیت راه حل ۲ دولت به عنوان تنها راه برای تحقق امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند.

در این تماس تلفنی درباره شراکت استراتژیک بین مصر و آمریکا و ادامه فعالیت مشترک برای تقویت روابط دوجانبه گفت‌وگو شد.

به رغم هشدارهای بین‌المللی نسبت به پیامدهای فاجعه بار حمله به رفح به خاطر وجود ۱.۴ میلیون آواره فلسطینی در آنجا، رژیم صهیونیستی همچنان بر حمله به رفح پافشاری می‌کند. مصر نگران این است که عملیات نظامی رژیم صهیونیستی منجر به ورود آوارگان فلسطینی به خاک این کشور شود.

از چند ماه پیش مصر، قطر و آمریکا رهبری مذاکرات غیرمستقیم بین رژیم صهیونیستی و جنبش حماس برای آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا را بر عهده دارند اما به دلیل مخالفت تل‌آویو با خواسته حماس برای پایان جنگ و خارج کردن نیروهای خود از نوار غزه و بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال غزه نتیجه نداشته است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • عکس یادگاری کارگران با رئیسی
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • پخش زنده| جشنواره ملی امتنان از کارگران با حضور رئیس‌جمهور
  • گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه
  • حمله نظامیان صهیونیست به کرانه باختری+فیلم
  • رئیس پلیس آگاهی تهران: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • واکنش پلیس آگاهی به فیلمبرداری مردم از صحنه جرائم
  • رئیس پلیس پایتخت به مجرمان هشدار داد
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • ببینید | حرکت جنجالی وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور چین