Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-03@22:52:32 GMT

بازدید مدیران نفتی از کاوشگر دریایی خلیج‌فارس

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۹۹۵۳

بازدید مدیران نفتی از کاوشگر دریایی خلیج‌فارس

شماری از مدیران صنعت نفت ضمن بازدید از «کاوشگر دریایی خلیج فارس» متعلق به پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی، راه‌های گسترش همکاری‌های این وزارتخانه و پژوهشگاه را بررسی کردند.

به گزارش شانا به نقل از ایرنا، در این بازدید مهدی فکور، رئیس مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، سید مهدیا مطهری، مدیر پژوهش و ‌فناوری شرکت ملی نفت ایران، عظیم کلانتری اصل، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت حضور داشتند و درباره گسترش همکاری‌ها و استفاده از ظرفیت‌های پژوهشگاه ملی اقیانوس ‌شناسی و علوم جوی جهت ارائه خدمات به صنعت نفت کشور تبادل نظر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتضی توکلی، رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی در این بازدید به توانمندی‌های شناور «کاوشگر خلیج فارس» اشاره کرد و گفت: شناور تحقیقاتی کاوشگر خلیج‌فارس تنها شناور تحقیقاتی کشور است که به دست متخصصان داخلی ‌طراحی و ساخته شده است. ‌

وی تجهیزات شناور را به‌روز خواند و گفت: ابزارهای اندازه گیری و نمونه برداری از آب دریا، ‌رسوبات کف دریا و بررسی لایه‌های زیر بستر دریا روی این شناور تعبیه شده است. این ابزارها می‌تواند ‌شناخت دقیق‌تری از وضع دریاهای پیرامونی و اقیانوس‌ها را در زمینه‌های فیزیک دریا، شیمی دریا، زمین‌شناسی دریایی و زیست‌شناسی دریایی در اختیار محققان قرار دهد. ‌

مهدی فکور، رئیس مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران  هم در این بازدید آمادگی مجموعه تحت مدیریت خود جهت حمایت از طرح‌ها و برنامه‌های پژوهشی کاربردی پژوهشگاه ‌را اعلام و توصیه‌هایی جهت بهبود و ارتقای خدمات قابل ارائه از سوی پژوهشگاه ارائه کرد. ‌

همچنین مهمانان از تجهیزات متعلق به پژوهشگاه صنعت نفت که در قالب ‌همکاری‌های دو طرف روی شناور خلیح‌فارس نصب شده و بخش‌های مختلف شناور و تجهیزات متنوع ‌موجود روی شناور بازدید کردند.

کاوشگر خلیج‌فارس یکی از ابزارهای پایش در شناخت و اکتشاف پهنه دریاها و برگزاری گشت­‌های دریایی است که روند ساخت آن به دست محققان داخلی از سال ١٣٨٧ آغاز شد و در نهایت از سال ١٣٩۵ مشغول مأموریت تحقیقاتی در خلیج فارس است.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیران نفتی بازدید خلیج فارس خلیج فارس صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۹۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از، لبنان ۲۴، سنتکام از توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه به علت شرایط بد آب و هوایی خبر داد.

سنتکام اعلام کرد که شدت وزش باد و ارتفاع امواج دریا شرایط ناامنی را برای نظامیانی که مشغول ساخت اسکله هستند، ایجاد کرده است.

گفتنی است که آمریکا به دنبال ساخت اسکله شناور در سواحل غزه است. این طرح شامل دو جزء اصلی است که باید به هم وصل شوند - یک اسکله شناور بزرگ که از قطعات فولادی تشکیل شده و یک گذرگاه و اسکله دو طرفه ۵۴۸ متری.

این گذرگاه از اتصال قطعات فولادی ۱۲ متری تشکیل شده است که تا ساحل ادامه دارد.

کشتی‌های باری تدارکات را به آب‌های غزه می‌رسانند و کمک‌ها سپس بر روی تعدادی قایق و کشتی‌های کوچک‌تر - معروف به کشتی‌های پشتیبانی لجستیکی - بارگیری و به اسکله برده می‌شود. از آنجا به بعد، وسایل نقلیه زمینی امکانات را به داخل غزه خواهند برد.

این مسیر فلزی در دریا وصل و سپس به سمت ساحل هدایت می‌شود و نیروهای آمریکایی مجبور نیستند پا به ساحل غزه بگذارند.

کد خبر 6095946

دیگر خبرها

  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا+فیلم
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا
  • وزش باد‌های شدید و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۴ اردیبهشت
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می‌شود
  • ورود سامانه بارشی به هرمزگان و تلاطم دریا در خلیج فارس
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد