Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه داخلی به انتقاد از عملکرد هیات اجرایی کمیته ملی المپیک پرداخته است

هنوز خبرگان ورزشی برای انتخابات کمیته ملی المپیک مشخص نشده اند.

به گزارش طرفداری و به نقل از فارس، با تعویق بازی‌های آسیایی هانگژو و با برگزاری مجمع فوق العاده کمیته ملی المپیک رای مثبت به برگزاری انتخابات ریاست در تاریخ 6 شهریور داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک نیز در آخرین نشست خود که روز 5 تیرماه برگزار شد در خصوص نحوه شروع فراخوان و ثبت نام از کاندیداهای هیات اجرایی تبادل نظر کردند که قرار شد فراخوان ثبت نام از  25 تیرماه آغاز شود، 15 روز نیز برای ثبت‌نام کاندیداها در نظر گرفته شده است. براساس اعلام هیات اجرایی کمیته ملی المپیک ثبت‌نام از نامزدها از 5 مرداد آغاز می‌شود این در حالیست که اعضای هیات اجرایی هنوز نشستی در خصوص انتخاب خبرگان ورزشی نداشته‌اند.

سیدرضا صالحی‌امیری رئیس کمیته ملی المپیک بارها در مصاحبه‌های مختلف تاکید به برگزاری انتخابات در تاریخ 6 شهریور داشته و حتی با وجود اینکه تعدادی از فدراسیون‌های ورزشی با سرپرست اداره می‌شوند و ممکن است تعداد اعضای المپیکی مجمع به کمتر از نصف برسد با این حال رئیس کمیته خوشبین است این انتخابات با همکاری وزارت ورزش در تاریخ مقرر به سرانجام برسد با این شرایط مشخص نیست چرا از تاریخ 5 تیرماه تاکنون برای برگزاری انتخابات کمیته که حساس‌ترین شرایط برای ورزش به شمار می‌رود اعضای هیات اجرایی نه تنها هیچ نشستی نداشته‌اند بلکه برای معرفی خبرگان ورزشی نیز اقدامی صورت نگرفته است. از طرفی سفر کیکاووس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک به یونان باعث شده تا برگزاری نشست هیات اجرایی به تعویق بیفتد.

اهمیت معرفی خبرگان ورزشی چیست؟

معمولا در طول این سالها شخصی که رئیس کمیته ملی المپیک شده از جمع خبرگان ورزشی بوده است به همین دلیل اینکه چه افرادی به عنوان خبره معرفی می‌شوند از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. در همین راستا اعضای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک تصمیم گرفتند آیین‌نامه‌ای را هم برای انتخاب خبرگان ورزشی بنویسند تا مشکلات دوره‌های گذشته تکرار نشود هر چند انتقادات زیادی به آیین نامه وارد شد چرا که شاخص‌های تعیین شده راه ورود خیلی‌ها از جمله سیاسیون را برای حضور در انتخابات می‌بندد در حالی که در بیشتر مواقع گزینه دولت به عنوان یک فرد سیاسی در راس کمیته ملی المپیک امور را در دست گرفته است.

شاخص‌های تعیین شده به شرح زیر است:

* حداقل تحصیلات کارشناسی باشد.

* سابقه حضور حداقل یک دوره در هیات اجرایی کمیته ملی المپیک یا رئیس فدراسیون‌های المپیکی داشته باشد.

* مدیران ارشد ورزش که سابقه مدیریت دارند یا در بازی‌های المپیک و آسیایی به عنوان مدیر حضور داشته‌اند.

 * آشنایی با ساختارهای بین‌المللی ورزش از جمله OCA، IOC و انوک.

* شناخت کافی از ساختار کمیته ملی المپیک و ورزش قهرمانی

نگاهی کوتاه به شاخص‌های تعیین شده نشان می‌دهد راه سیاسیون برای ورود به انتخابات بسته است این در حالیست که سیدرضا صالحی‌امیری خود به عنوان آخرین رئیس کمیته با حضور در جمع خبرگان و به عنوان گزینه دولت وارد ورزش شد. ارتباط نزدیک وی با حسن روحانی رئیس جمهوری وقت باعث شد تا کمیته هیچ وقت از نظر مالی دچار مشکل نشود و این امر نشان می‌دهد ارتباط خوب رئیس کمیته با دولت همیشه به نفع ورزش بوده است.

با توجه به اهمیتی که خبرگان ورزشی در انتخابات کمیته ملی المپیک دارند و معمولا از بین آنها یک نفر برای 4 سال ریاست را برعهده می‌گیرد هنوز اعضای هیات اجرایی در این خصوص نشستی نداشته‌اند که همین موضوع انتقاداتی را به مسئولان کمیته و شخص صالحی امیری وارد کرده است. باید دید تا 5 مرداد که ثبت‌نام از نامزدها شروع می‌شود هیات اجرایی خبرگان ورزشی را معرفی خواهد کرد یا خیر؟ با عدم معرفی خبرگان هنوز گزینه ریاست کمیته در 4 سال آینده مشخص نیست و شاید اعلام اسامی مشخص کند چه کسی قرار است زمام امور را در دست بگیرد.

به گزارش فارس، با توجه به اینکه معمولا یکشنبه‌ها نشست هیات اجرایی برگزار می شود باید این هفته در این خصوص مذاکره‌ای انجام می‌شود و اینکه اعضا برای معرفی ۵ خبره ورزشی به تفاهم خواهند رسید یا خیر؟

اخبار داغ 

حمید استیلی: اجباری نبودن صبحانه یا تعیین نکردن ساعت خواب برای بازیکنان نظر اسکوچیچ بود ولاسکو: از اینکه تیم ایران را در این جایگاه می بینم، بسیار خوشحالم کاسمیرو: اگر پاری سن ژرمن نیمار را نخواهد، رئال مادرید می خواهد باکایوکو: اسلحه پلیس یک متر با من فاصله داشت؛ پلیس، جان من را به خطر انداخت

منبع: طرفداری

کلیدواژه: هیات اجرایی کمیته ملی المپیک اعضای هیات اجرایی خبرگان ورزشی رئیس کمیته ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۹۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش گفت: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شهرام عظیمی با اشاره به این موضوع که دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری با تمام توان در جهت تحقق منویات رهبر انقلاب و شعار سال برنامه‌ریزی خواهد کرد اظهار داشت: درحال جمع‌آوری اطلاعات به منظور مشارکت حداکثری روستاییان در رونق تولید تجهیزات و لوازم ورزشی براساس آمایش سرزمین هستیم و همچنین بدنبـال شناسایی ظرفیت روستائیان و عشایـر سراسرکشور در این حوزه‌ایم.

وی افزود: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم. براین اساس درآمد و اقتصاد روستا با تولید لوازم ورزشی پایدار و چند هدف دیگر نیز تامین خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت هموطنان ساکن روستا می‌تواند به رونق تولید لوازم ورزشی کمک کرده چرا که هزینه تمام شده آن پایین‌تر است.
در نظر داریم همزمان، با برگزاری جشنواره‌های بومی، محلی در سراسر کشور، بازارچه‌های محلی جهت عرضه تولیدات ورزشی روستائیان احداث شود.

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: قطعاً برگزاری بیش از هزار جشنواره در کشور فرصتی مغتنم برای عرضه لوازم و تجهیزات ورزشی تولید شده توسط ساکنین روستا‌ها خواهد بود. درحال حاضر ۱۵۰ هزار نفر در زمینه تولیدات ورزشی مشغول به کار هستند که با فراهم کردن زمینه ورود روستانشینان و عشایر این آمار توسعه خواهد یافت.

انتهای پیام/

وزارت ورزش و جوانان

دیگر خبرها

  • عکس | مدیرارتباطات شرکت فرهنگی ورزشی سایپا معرفی شد
  • روسای کمیسیون‌های داخلی فدراسیون تنیس مشخص شدند
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ شاید سرمربی تیم ملی یکی از ۴ گزینه خارجی باشد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • رسانه عبری: حزب الله قادر است الجلیل را محو کند
  • نشست خبری سرمربی تیم ملی والیبال ایران؛ فردا
  • بولت، امباپه را به چالش دوی ۱۰۰ متردعوت کرد
  • درخواست عجیب فرانسه از یونان
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • روشن: بازی با تراکتور برای استقلال حکم مرگ و زندگی دارد