Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: پشتیبانی لجستیکی، حل مشکلات ارزی و ایجاد راهبردهای کلان در نظر دولت است، چراکه اگر موانع رفع شود می‌تواند کمک و رونق به صادرات و تولید نیز ایجاد شود.

علیرضا پیمان‌پاک‌ جمعه ۳۱ تیرماه در بازدید از واحدهای تولیدی شهرک بزرگ صنعتی شیراز اظهار کرد: باید روش‌های سنتی صادرات اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش شده که بازارهای جدید را باز کنیم که این خود موتوری برای توسعه صنایع هر استانی می‌شود.

او با بیان اینکه بازارهای تخصصی براساس‌ نیازمندی‌های جهانی باید تعریف شود، افزود: عدم آشنایی واحدهای صنعتی با فرصت‌های بین‌المللی یکی از دلایل مشکلات این واحدها است که ما به عنوان دولت باید زیرساخت‌ها را فراهم کنیم تا ظرفیت‌های جدید شناسایی شود.

پیمان‌پاک با بیان اینکه حمایت دولت در قالب پشتیبانی‌های اصلی است نه عدد رقم‌های کوچک چراکه این رقم‌ها نمی‌تواند مشکلی را حل کند، افزود: پشتیبانی لجستیکی، حل مشکلات ارزی و ایجاد راهبردهای کلان در نظر دولت است، چراکه اگر موانع رفع شود می‌تواند کمک و رونق به صادرات و تولید نیز ایجاد شود.

رئیس سازمان‌ توسعه تجارت ایران با بیان اینکه اتاق بازرگانی و واحدهای صنعتی باید کمک کنند، افزود: بازارهای خوبی برای فارس خلیج فارس و آفریقا وجود دارد، تمرکز بر آفریقا در دستور کار قرار گرفته چون بازار خوبی دارد و حمایت و توجه ویژه هم در حوزه حمل و نقل و هم تسهیلاتی برای برگرداندن ارز می‌شود.

او با بیان اینکه صندوق ضمانت صادرات در بازارهای پرریسک وارد می‌شود، عنوان کرد: سازوکاری برای فعال کردن بازار  افریقا و خلیج فارس در نظر گرفته شده چراکه می‌تواند منجر به رشد و رونق صنعت و صادرات فارس شود اما کانال ارتباطی اتاق بازرگانی است که باید فعال شود.

پیمان‌پاک با بیان اینکه اتاق فارس ارتباط را با سازمان توسعه دهد، گفت: سازمان تلاش کرده که در ارتباطات بین‌المللی توجه ویژه شود به گونه‌ای که در توافق با روسیه استان به استان متناظر می‌کنیم و ارتباط مستقیم با استان‌های ایران بر قرار می‌شود. در استان فارس قاره آفریقا و شرق آفریقا می‌تواند بازار خوبی‌ باشد که از طریق صمت و اتاق بازرگانی واحدهای توانمند معرفی شوند، چراکه برای دستیابی به بازار پایدار باید واحدهای توانمند ورود کنند.

او با اعلام حمایت و پشتیبانی از بازارهای تخصصی تاکید کرد: نباید معطل مشوق‌های صادراتی موقت و کوچک باشیم؛ فرصت‌های زیادی اصل است که این مشوق‌ها فرع می‌شود البته مشوق‌های صادراتی نیز جدی گرفته می‌شود و امسال تلاش شده که همه بودجه این مشوق‌ها در قالب بیمه نامه، حمل بار و دیگر اقدامات محقق شود چون باید اقداماتی کرد که موثر برای صادرات باشد.

پیمان پاک همچنین در بازدید از کارخانه سورتینگ و صادرات میوه عنوان کرد: آمادگی حمایت برای استفاده از بازار روسیه برای صادرات میوه وجود دارد و این اقدام در دستور کار است.

معاون وزیر صمت با اشاره به ظرفیت این واحد گفت: هواپیما برای صادرات میوه به قطر با سوخت یارانه‌ای هماهنگ می‌شود چراکه تاکنون مشکل فقط بار بوده اما زیرساخت‌های توسعه صادرات وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان توسعه تجارت ایران شيراز روسيه پیمان پاک مشوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۰۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس با بیان اینکه نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است، گفت: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیدشمس‌الدین حسینی در نشست هم اندیشی فعالان اقتصادی با اشاره به وضعیت تورمی و رشد اقتصادی از دهه 70 تا 1401 گفت: شرایط اقتصادی شرایط مناسبی نیست و نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است. 

وی با اشاره به موضوعات و درخواست‌هایی که از سوی فعالان اقتصادی در این جلسه مطرح شد، گفت: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد همچنین درباره سرمایه در گردش؛ تسهیلات بند الف تبصره 18 به 48 هزار میلیارد تومان رسیده که بیشترین سهم نیز برای بخش کشاورزی است. 48 همت بند الف تبصره 18 برای 1402 هست که هنوز جذب نشده هم قانون هست و هم منبع مالی‌اش فراهم است. 

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مثبت این کمیسیون برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی افزود: قانون تامین تولید و زیرساخت‌ها آخرین اقدام کمیسیون است که باید این قانون در اختیار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قرار گیرد و از این قانون مطلع باشند. 

حسینی با بیان اینکه اطلاع از قانون برای تولیدکنندگان ضرورت دارد، از اتاق بازرگانی استان درخواست کرد که جلساتی برای آشنایی تولیدکنندگان با این قانون و دیگر قوانین مرتبط با تولید تشکیل دهد. 

وی درباره مسئله تعدد بخشنامه‌ها با فعالان اقتصادی موافقت کرد و گفت: به صورت کلی گفتن، مشکل را حل نمی‌کند، اما مواردی که مشکل‌ساز شده به صورت موردی ارائه دهید تا در دوره جدید مجلس بررسی شود. 

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس درباره مسئله مالیات‌ها افزود: جز با توافق دولت نمی‌توانیم مالیات را کاهش دهیم، باید فعالان اقتصادی از طریق شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی؛ دولت را متقاعد کرد. 

حسینی تفویض اختیار در حوزه صدور مجوز‌های کسب و کار را پیشنهاد خوبی دانست و عنوان کرد: اگر رشد اقتصادی امروز کاهش پیدا کرده به دلیل ضعف در حکمرانی است بنابراین باید حکمرانان خوبی انتخاب کنیم.

تولید اولویت کشور نیست / مشکلات حوزه اقتصاد فراتر از تصور شده است

رئیس اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه جای تاسف است که امروز در کشور اولویتی به اسم تولید وجود ندارد اظهارداشت: اگر به تولید مانند دیگر موضوعات در کشور بها داده می‌شد، امروز وضعیت اقتصاد، اشتغال و تولید کشور به مراتب بهتر بود. 

محمدصادق حمیدیان بیان کرد: امروز بخش اقتصاد و تولید کشور در جدال با مشکلات فراوانی است که هر روز به جای کاهش؛ شاهد شدت این مشکلات هستیم.

وی افزود: فعال اقتصادی ما به جای حل مشکلات فرامرزی برای پیشبرد تجارت و بازرگانی خود درگیر بخشنامه‌ها و مشکلات داخلی بیشماری شده که نفس تولید و تولید کننده را گرفته درحالی که امروز بخش تولید یکی از بخش‌های مهم در کشور است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

حمیدیان با اشاره ماده 62 قانون بهبود و ارتقای تولید اظهارداشت: ستاد رفع موانع تولید در استان‌ها تشکیل می‌شود و هیچ یک از مصوبات این ستاد، فرای قانون نیست، اما دستگاه‌های اجرایی مصوبات ستاد را اجرا نمی‌کنند که باید این مسئله مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس با اشاره به جرم انگاری در خصوص عملکرد بخش خصوصی در مواجه با بانک‌ها نیز اضافه کرد: وقتی در قوانین برای فعالان بخش خصوصی جرم انگاری می‌شود باید متناظر همین امر برای بانک‌ها و دیگر دستگاه‌ها هم باشد. 

وی دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامناسب بودن قانون مالیات و این امر که این قانون مسیر خوبی را پیش نگرفته است، ادامه داد: این قانون منجر به ضعف تولید می‌شود چراکه ما قربانی تورم هستیم نه مسبب آن؛ اینها در مجموع اثرات خوبی روی تولید ندارد و یک همه جانبه‌نگری در این زمینه باید دیده شود. 

حمیدیان با انتقاد از اینکه بر همه امور مالیات بسته شده و مالیات ارزش افزوده نیز بنا بوده که همه عوارض را شامل شود، عنوان داشت: وضع عوارض جدید با وجود مالیات بر ارزش افزوده جایگاه قانونی ندارد و این موضوعی است که فعالان بخش خصوصی به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنند.

در این نشست ابراهیم عزیزی و جعفر قادری نماینده‌های مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز به بیان دیدگاه‌های خود و پاسخ فعالان اقتصادی پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • فعالسازی ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ ا
  • ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس فعال می‌شوند
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ اعلام شد
  • ۳۱ اردیبهشت ماه آخرین مهلت رفع تعهد ارزی سال ۱۴۰۱