Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@19:59:54 GMT

فرش بافی، هنری سودآور برای زنان خانه دار است

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۵۱۷۵۲

فرش بافی، هنری سودآور برای زنان خانه دار است

فرحناز ملکی گفت: فرش بافی هنر اصیل ایرانیان است که در ایران مورد بی مهری قرار گرفته اما کشورهای خارجی از آن استقبال بی نظیری می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از "تیتریک"؛  فرحناز ملکی بانوی البرزی مجذوب نقش و نگار فرش می شود و به سمت این هنر سوق پیدا می کند.

وی در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: فرش یکی از صنایع دستی اصیل ایرانیان است که در کشور مورد بی مهری قرار گرفته اما همچنان کشورهای خارجی از این هنر استقبال بی نظیری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  ملکی ادامه داد: همیشه دوست داشتم در کنار خانه داری، کار کنم و برای جامعه مفید باشم تا اینکه در یک نمایشگاه صنایع دستی مجذوب هنر فرش بافی شدم.   این هنرمند افزود: این جرقه در ذهن من زده شد و در کلاس های فرش بافی شرکت کردم و بعد از پایان دوره یک فرش ۶ متری را در خانه بافتم که از فروش آن درآمد خوبی به دستم رسید.   ملکی گفت: با درآمد آن فرش تجهیزاتم را افزایش دادم و دو نفر از دوستانم را تشویق کردم که کمکم کنند.   وی ادامه داد: سه نفری کار را شروع کردیم و بعد از ۶ ماه توانستیم سود خوبی به دست آورده و ایده را گسترش دادیم.   این هنرمند افزود: همچنان تجهیزات را افزایش داده و دو اتاق منزل را برای کار مجهز کردم و نیرو گرفتم و به علاقمندان کار در منزل تجهیزات و نخ می دادم و محصول را تحویل می گرفتم.   ملکی با بیان اینکه با گسترش ایده خود ۱۵ نفر را به اشتغالزایی رساندم، تاکید کرد: فرش بافی یکی از هنرهایی است که بانوان می توانند در کنار خانه داری انجام دهند و برای خود کسب و کار راه اندازی کنند.   وی با اشاره به اینکه نوسانات قیمت نخ در بازار بسیار زیاد است، بیان کرد: هر بار که برای خرید نخ به بازار مراجعه می کنیم با قیمت های جدید مواجه می شویم.   این هنرمند تاکید کرد: متاسفانه علیرغم تاکیدات مقام معظم رهبری هنوز هیچ حمایتی از کارآفرینان نمی شود و من الان برای گسترش ایده احتیاج به وام با بهره کم دارم که هر بار به بانک مراجعه می کنم هیچ خبری از اهدای وام به کارآفرینان نیست و درصد سودها آنقدر بالا و شرایط پرداخت به قدری سخت است که از گرفتن وام منصرف شدم.   ملکی افزود: من دغدغه ای برای فروش آثار ندارم، زیرا مشتری داخلی و خارجی دارم و بلافاصله بعد از اتمام فرش، فروش انجام می شود.   ملکی در خاتمه خاطرنشان کرد: بر سر راه هر کسب و کار موانع زیادی وجود دارد، اما من به علاقمندان توصیه می کنم که از مشکلات نترسید و محکم تر و مستحکم تر از گذشته در این مسیر گام بردارید.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرش بافی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۱۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر اجرایی نخستین جشنواره هنری گنجینه مهر گفت: پس از برگزاری مرحله نخست داوری آثار رسیده به جشنواره و انتخاب اولیه آثار در ۱۸ فروردین امسال، مرحله نهایی داوری جشنواره به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و با همکاری دانشگاه هنر ایران، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در نگارخانه رضوان مشهد انجام شد.   محمد فنودی افزود: امیرمهدی حکیمی، محمدجواد استادی، علیرضا شیخی، علیرضا طاهری، محمد خزائی، محمد میرشفیعی و احمد عابدینی در مرحله پایانی داوری آثار رسیده به این جشنواره حضور داشتند.   وی ادامه داد: در مجموع ۴۵۰ اثر توسط ۲۴۰ شرکت‌کننده به دبیرخانه جشنواره گنجینه مهر ارسال شده بود که با انجام مرحله نخست داوری، ۸۵ اثر امتیاز میانگین داوری را کسب کردند و به مرحله پایانی داوری راه یافتند.    فنودی بیان کرد: تمام این آثار رسیده به مرحله نهایی داوری در نمایشگاه جشنواره در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت.   وی افزود: مرحله نهایی داوری جشنواره نیز با بررسی اصل آثار راه یافته به بخش نمایشگاه با حضور تمامی داوران، انجام و به این ترتیب براساس شاخصه‌ها و استاندارد‌های تعیین شده، آثار برتر در هر بخش جشنواره انتخاب شدند.   به گفته او، مراسم اختتامیه آن نیز با معرفی برگزیدگان و تجلیل از آنان در دهه کرامت برگزار خواهد شد.   نخستین جشنواره گنجینه مهر با موضوع «هویت‌بخشی به اسباب زندگی با الهام از نماد‌های رضوی» در چهار بخش «نقشی برای زندگی»، «در جست‌وجوی هویت»، «محصولات هنری» و «طرح و ایده» اجرا شد.   فراخوان این جشنواره با هدف کشف استعدادها، محصولات و ایده‌ها، با توجه به گنجینه عظیم هنری در آستان قدس، به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و همکاری دانشگاه هنر در آذرماه پارسال اعلام شده بود.

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه عکس وعده صادق در کوهدشت
  • جشنواره ملی اشکواره حسینی به دور هفتم رسید
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه
  • «عیسی بخشی» در خانه ابدی آرام گرفت
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • تشکیل خانه طراحان فیروزه‌ای بر آمده از تلاش جوانان گرافیست است