Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عبدالرسول پورعباس روز جمعه در جلسه شورای دانشگاه های بناب افزود: ۴۵ درصد از دانش آموختگان رشته تجربی بیکار هستند و در واقع از ۵۷۰ هزار نفر شرکت کننده کنکور تجربی که هدفشان دستیابی به شغل مناسب و درآمد ساز است، فقط برای ۱۲ هزار نفر شغل مناسب و پر درآمد وجود دارد.

وی در خصوص وظایف کمیسیون و هیئت امنای دانشگاه ها در مسیر هدایت دهی تحصیلی دانشجویان، اظهار کرد: اصلی‌ترین وظیفه کمیسیون هدایت شغلی دانشجو بر اساس نیازهای روز جامعه و مدرک تحصیلی به سمت شغل‌های مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور به خشک شدن دریاچه ارومیه اشاره کرد و گفت: جلوگیری از مصرف بی رویه آب و حذف روش سنتی مصرف آب در بخش کشاورزی موضوع حیاتی است و باید روش های سنتی آبیاری به روش های نوین آبیاری پیوند داده شود تا از بحران کم آبی نیز جلوگیری شود.

پورعباس افزود: دانشگاه‌های بناب و مراغه با هم افزایی راهکارهای لازم را برای احیای دریاچه ارومیه ارائه دهند تا ستاد احیای این دریاچه بر اساس مستندات ارائه شده فعالیت‌های لازم را انجام دهد چون که مشکلات ناشی از خشک شدن دریاچه ارومیه مربوط به همه شهرستان های مجاور است.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه به ظرفیت بالای بناب برای  افزایش ارتباط حوزه و دانشگاه اشاره کرد و گفت: هم اکنون در حوزه علمیه ولیعصر (عج) بناب ۶۰۰ طلبه مشغول به تحصیل هستند که می توان از ظرفیت این حوزه برای تحکیم و افزایش ارتباط دانشگاه با حوزه استفاده کرد.

حجت الاسلام باقری بنابی همچنین از عملکرد ستاد احیای دریاچه ارومیه انتقاد و تاکید کرد: دانشگاه‌های منطقه مطالبه گر احیای دریاچه ارومیه باشند و دست به دست هم دهند تا چاره‌ای برای آن بیندیشند چون که در صورت خشک شدن دریاچه ارومیه مشکلات زیادی گریبانگیر مردم خواهد بود.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی سازمان سنجش آموزش کشور انتخاب رشته

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی سازمان سنجش آموزش کشور انتخاب رشته آذربایجان شرقی سازمان سنجش آموزش کشور انتخاب رشته دریاچه ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۲۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، علی دهقان زاده ظهر پنجشنبه در نشست صمیمی با جامعه کارگری شهرستان بردسکن که در سالن اجتماعات فرمانداری بردسکن با حضور اعضای مربوطه برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری اظهار کرد: نقش کارگران در همه حوزه‌ها تأثیر گذار و چرخه تولید جامعه دست کارگران است.

فرماندار بردسکن افزود: کارگران در خط مقدم تولید هستند و به عنوان سربازان جنگ اقتصادی، با همه توان تلاش می‌کنند تا نیازهای کشور را برآورده سازند.

وی رشد و توسعه در همه حوزه‌ها را در توانمندی و استعداد کارگران تلاشگر و نوآور برشمرد و افزود: وظیفه ما مسؤولان هموار کردن مسیر تولید است تا با ایجاد زمینه‌های تولید و اشتغال، کمک کنیم تا آسایش خاطر و امنیت شغلی این قشر زحمت کش و ایجاد اشتغال برای فرزندان آنها مهیا شود.

دهقان زاده گفت: یک جامعه فعال و پویا مدیون زحمات کارگران خود است و حیات یک ملت بسته به کار و کارگر است و یکی از ارکان اصلی جهش تولید کارگران و کارفرمایان هستند.

فرماندار بردسکن با بیان اینکه تولید، اقتصاد را بارور می‌کند، اظهار کرد: اقتصاد وقتی که پویا شود جامعه را در همه حوزه‌ها توانمند می‌کند.

در ابتدای این نشست حسین غلامی، رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی بردسکن گزارشی از وضعیت واحدهای معدنی، تولیدی و صنعتی شهرستان بردسکن را ارائه و اظهار کرد: شهرستان بردسکن بیش از ۳۰ معدن فعال در حوزه فرآوری مس، طلا و آهن دارد و در بخش معادن زمینه اشتغال بیش از ۶ هزار نفر فراهم شده است که بیشترین اشتغال زایی در شهرستان بردسکن مربوط به حوزه معادن است و با فعالیت چند معدن دیگر و حوزه فرآوری آنها ظرف دو سال آینده اشتغال زایی در معادن به بیش از ۱۰ هزار نفر افزایش پیدا خواهد کرد.

گفتنی است؛ در این نشست جامعه کارگری شهرستان بردسکن مسائل و مشکلات حوزه کارگری را مطرح کردند.

کد خبر 6088515

دیگر خبرها

  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • مرادصحرایی: امتیاز ویژه دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • امتیاز ویژه برای دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • امتیاز ویژه دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند