Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مطالعات سد سرگجینه تکمیل نشده و طرح قابل اجرا نیست.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛سید علی احمدزاده در جمع مردم دشت‌روم با بیان اینکه این منطقه مشکلات زیادی دارد گفت: اگر به موقع به مشکلات رسیدگی می‌شد امروز شاهد این همه گرفتاری نبودیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مدیران قبلی به مردم خدمت کردند اما ما بنا داریم با حضور میدانی از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار بگیریم و برای حل آنها برنامه‌ریزی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه زندگی مردم  بر مدار کشاورزی است در پاسخ به مطالبه مردم در خصوص احداث سد سرگجینه گفت: مطالعات فاز اول سد انجام شده اما مطالعات فاز دوم باید در دولت قبل انجام می‌شد که این کار صورت نگرفت  و چون مطالعات تکمیل نشده سد قابل اجرا نیست.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اعتبار اختصاص داده می‌شود تا مطالعات سد به اتمام برسد و سد وارد فاز اجرایی شود، افزود: البته تا آن  موقع باید مشکل مردم حل شود بنابراین مدیرعامل آب منطقه‌ای و  رئیس سازمان جهاد کشاورزی را مامور می‌کنم بازدیدی از منطقه داشته باشند و گزارش دهند که کانال‌های کشاورزی که نیاز به لایروبی دارند چقدر هزینه می‌خواهند و یا چاه‌های آبی که پلمب شدند سریعاً به مدار بازگردند تا مشکلات این منطقه رفع شود.

احمدزاده با بیان اینکه مشکل جاده به مرور حل خواهد شد، عنوان کرد: برای شبکه اینترنت و تلفن ۱۶ میلیارد تومان اختصاص داده شده است.

وی با بیان اینکه هر کاری از دستم بر بیاید برای رفع مشکلاتی منطقه انجام می‌دهم خاطر نشان کرد: مدیرعامل آبفا نسبت به رفع دغدغه مردم در حوزه آب شرب اقدامات لازم را انجام دهند.

احمدزاده با اشاره به تنش آبی در روستاهای دشت روم گفت: بیش از ۴۰ روستا در ۲۰ کیلومتری مرکز کهگیلویه و بویراحمد با تنش آبی مواجه هستند که از آبفای استان خواستیم ابتدا منبع تامین آب و سپس یک شبکه آب پایدار چندین ساله را برای این منطقه تعریف کند.

احمدزاده عنوان کرد: تلاشمان را برای رفع مشکلات از جمله مشکل آب شرب و کشاورزی از منطقه را دو چندان خواهیم کرد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندر کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۲۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک

شهردار منطقه ۳ تهران جزئیات جدیدی از سه طبقه کردن میدان ونک را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، حمید جوانی در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه امروز شورای شهر تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک گفت: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهار راه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می شود.

شهردار منطقه ۳ تهران در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز  مطالعات نهایی نشده است. جلسه ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران را داشته است،  ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگتر است. کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می شود یا خیر؟ اظهار کرد: اگر امسال مطالعات و زیرساخت ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی عصر این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیر گذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • انجام ۵۰ درصد از نقشه برداری امامزاده ابراهیم(ع) شفت تا فردا
  • برخورد دستگاه قضا با ترک فعل انجام شده در حادثه امامزاده ابراهیم
  • میدان ونک ۳ طبقه می‌شود
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد