Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نیویورک تایمز بایدن چندین دوز واکسن فایزر- بیونتک دریافت کرده است که آخرین آن یعنی دوز دوم یادآور یا تقویتی مربوط به ۳۰ مارس (۱۰ فروردین) می‌شود. بررسی‌ها نشان داده‌اند تزریق دوزهای یادآور واکسن کرونا حفاظتی قدرتمند در برابر بیماری شدید کووید-۱۹ ایجاد می‌کند – و در واقع عفونت کرونای بایدن که روز پنجشنبه شناسایی شد، تا به حال فقط علائم خفیفی ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما حتی تزریق دوزهای یادآور یا تقویت‌کننده واکسن کرونا نمی‌تواند حفاظت چندانی در برابر عفونت به خصوص عفونت سویه‌های جدیدتر کروناویروس ایجاد کند. از طرف دیگر بررسی‌های متعدد نشان داده‌اند که حفاظت ناشی از واکسن‌ها در برابر عفونت به سرعت و در مدت کوتاهی افت می‌کند. در مورد بایدن، دوز یادآور واکسن حدود چهار ماه پیش تزریق شده بود، احتمالا اغلب قدرتش را در پیشگیری از عفونت را از دست داده بود.

کارشناسان در ابتدای پاندمی کرونا عقیده داشتند که واکسن‌ها نه تنها از بیماری شدید جلوگیری می‌کنند، بلکه به میزان زیادی مانع از ایجاد عفونت ویروسی هم می‌شوند. در هنگام شیوع عفونت ناشی از سویه‌های اولیه ویروس از جمله سویه دلتا که به همه جهان گسترش یافت، به نظر می‌رسید که این عقیده درست باشد.

اما ظهور سویه اُمیکرون کرونا این امیدها را بر باد داد. در حالیکه شمار بیشتری از جمعیت از طریق دچار شدن به عفونت یا تزریق واکسن میزانی از ایمنی را به دست می‌آوردند، ویروس هم طوری تحول یافت که از این سدهای دفاعی بگذرد. BA.1، زیرسویه‌ای از اُمیکرون که در طول زمستان در گردش بود، طوری سازگاری یافته بود که حتی در افرادی که یک دوز یادآور واکسن را فقط چند هفته پیش دریافت کرده بودند، عفونت ایجاد کند.

زیرسویه‌های بعدی اُمیکرون توانایی حتی بهتری در این دور زدن ایمنی پیدا کردند. BA.5 که اکنون حدود ۸۰ درصد موارد عفونت در آمریکا را ایجاد می‌کند، از این لحاظ بیشترین توانایی را دارد. داده‌های مشروح گردآوری‌شده در قطر نشان می‌دهد که ایمنی ناشی از عفونت‌های قبلی و تزریق واکسن کمترین تاثیر را بر BA.5 در مقایسه با زیرسویه‌های قبلی دارد.

BA.5 همچنین بسیار واگیر است. در آمریکا هر روز به طور میانگین حدود ۱۳۰۰۰۰ مورد عفونت ثبت می‌شود و احتمالا میزان واقعی عفونت‌ها بسیار بالاتر از این مقدار است، چرا که بسیاری از افراد از تست‌های خانگی استفاده می‌کنند یا اصلا آزمایش نمی‌دهند.

گرچه BA.5 ظاهرا باعث بیماری شدیدتری نسبت به اشکال دیگر اُمیکرون نمی‌شود، شمار موارد بستری هم در طول چند هفته گذشته اوج گرفته است،

با توجه به تغییرات بسیاری که در ویروس کرونا ایجاد شده است، مقامات بهداشتی آمریکا در حال بحث در این مورد هستند که آیا تایید کردن تزریق دوزهای اضافی واکسن ساخته شده از ویروس اصلی در پاییز و ارائه دوز دوم یادآور (دوز کلی چهارم واکسن) به افراد زیر ۵۰ سال ارزشی دارد یا نه. یک هیئت کارشناسی مشاور سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد واکسن‌سازان جدیدترین سویه‌های ویروس را باید در واکسن‌هایشان بگنجانند.

اما هنوز روشن نیست که آیا این واکسن‌های جدید به موقع وارد بازار خواهند شد تا مانع از اوج‌گیری احتمالی شیوع کرونا در پاییز در ابتدای فصل‌های سرد شوند و همچنین اینکه آیا ویروس کرونا دوباره طوری تحول خواهد یافت که از تاثیر این واکسن‌ها هم بگریزد یا نه.

کد خبر 692303 برچسب‌ها كروناويروس واکسن کرونا جوزف بایدن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس واکسن کرونا جوزف بایدن واکسن کرونا واکسن ها ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۲۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد