Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دفتر نظارت شورای نگهبان در بابل، گفت: به رغم نهی صریح مقام معظم رهبری مبنی بر عدم دخالت نمایندگان مجلس در عزل و نصب ها شاهد ادامه این دخالتها هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بابل، جمشید آقاجانزاده مسئول دفتر نظارت شورای نگهبان بابل در سخنان قبل از خطبه‌های نمازجمعه این شهر با اشاره به جایگاه و اهمیت نهاد شورای نگهبان، گفت: شورای نگهبان حافظ جمهوریت و اسلامیت نظام اسلامی است و سه حوزه مهم تطبیق قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی، تفسیر قانون اساسی و نظارت بر انتخابات برعهده این نهاد قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از صفر تا صد امور‌ نظارت بر سه انتخابات ریاست جمهوری، مجلس خبرگان رهبری و انتخابات‌ مجلس شورای اسلامی بر عهده شورای نگهبان و دفاتر نظارتی این نهاد است. کسانی که خود را آماده برای‌ حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی‌ می‌کنند، تحت رصد نظارت شورای نگهبان قرار می‌گیرند.

مسئول دفتر نظارت شورای نگهبان بابل با انتقاد از دخالتهای برخی نمایندگان در امور اجرایی به ویژه عزل و نصب مدیران، تصریح کرد: از باب دیدبان شورای نگهبان در این شهرستان به برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تذکر می‌دهم که از وظایف قانونی خود پا را فراتر‌ نگذارند و در امور اجرایی به ویژه عزل و نصب‌ها دخالت نکنند.

آقاجانزاده با بیان این مطلب که متأسفانه براساس رصدهای صورت گرفته شاهد دخالت نمایندگان مجلس در عزل و نصب ها بوده‌ایم، اظهار کرد: در سالهای اخیر نمایندگان مجلس در این شهرستان و استان و بعضاً در برخی استانها پا را از حریم خود فراتر گذاشتند و در امور اجرایی دخالت می‌کنند و وضع به گونه‌ای است که فرمانداران باید برای انتصاب یک بخشدار تحت فشارها و دخالت نمایندگان باشند و وضعیت امور اجرایی اینگونه بلاتکلیف بماند.

وی تاکید کرد : بر‌حسب تفکیک قوا، قوه مجریه امور اجرایی کشور را عهده‌دار است و وظایف نمایندگان هم مشخص است و بعد از وظایف تقنینی امور نظارتی هم دارند اما سوال من این است دخالت نمایندگان مجلس در عزل و نصب های امور اجرایی چه محلی از اعراب دارد؟

رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در شهرستان بابل دخالتها را موجب تضعیف نظام اسلامی و اخلال در امور کشور دانست و گفت: دخالت در کار دیگران، خارج از چارچوب قانون، عقل و عرف است و ما در انقلاب اسلامی با منیت‌ها ‌مبارزه کردیم تا اینگونه رفتار توأم با منیت‌ها کنار برود و هر‌ چیزی سرجای خودش باشد.

وی ادامه داد:  هم شرع و هم قانون دخالت در امور دیگران را جایز نمی‌داند اما شاهد ادامه دخالت ها علی رغم تذکر مقام معظم رهبری به نمایندگان‌ مجلس شورای اسلامی هستیم.

آقاجانزاده اذعان کرد: مقام معظم رهبری‌ به نمایندگان توصیه می‌کنند که در کار اجرایی و انتصابات دخالت نکنید اما برخی‌ها این نهی صریح مقام معظم رهبری را با ادبیات مولوی و ارشادی تقسیم بندی و تفسیر می‌کنند اما‌ مسئله تذکر‌ مقام‌ معظم رهبری صریح و اطاعت آن بر‌ مسئولان واجب است.

وی افزود: چرا در نظام اسلامی شاهد باشیم که قوه‌ای با ابزارهای خود، قوای دیگر را تضعیف کند؟ چرا با رئیس یک دانشگاه با خفت و خواری‌ برخورد می‌کنید به گونه‌ای که جایگاه این مسئولیت‌ها و شأن آن ضایع می‌شود و این موضوع را در انتصاب بخشدار، مدیر آموزش و پرورش ، رؤسای دانشگاه‌ها و ... شاهد هستیم.

رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در بابل با تأکید بر محترم دانستن قانون در کشور و تبعیت آن به ویژه از سوی مسئولان، گفت: ما در برابر این مردم شریفی که شهید دادند باید پاسخگو باشیم و از این امانت انقلاب اسلامی که یادگار امام راحل و شهدا است، نگهداری کنیم و نگذاریم انحرافی وارد شود.

وی ادامه داد: امام راحل و مقام معظم رهبری بارها جایگاه شورای نگهبان را برای حفاظت از شاکله نظام مورد تاکید قرار دادند. شورای نگهبان یک صافی است تا مانع ورود ناخالصی ها به ارکان نظام اسلامی شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مسئول دفتر نظارت شورای نگهبان نمایندگان مجلس مجلس شورای اسلامی دخالت نمایندگان مقام معظم رهبری شورای نگهبان عزل و نصب ها نظام اسلامی امور اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۲۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت مجلس با افزایش تعداد نمایندگان

 به گزارش  تابناک به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با افزایش تعداد نمایندگان مجلس به ۳۳۰ نفر مخالفت کردند.
 

 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش­ کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها­ درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها، با ۱۲۰ رای مخالف، ۹۴ رای موافق و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۱۹ رای مأخوذه با این طرح مخالفت کردند.

این طرح خواستار افزایش نمایندگان مجلس از ۲۹۰ نفر به ۳۳۰ نفر بود.

دیگر خبرها

  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند
  • گزارش تصویری | بازدید تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از معاونت سیما
  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه برنامه هفتم توسعه
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • مخالفت مجلس با افزایش تعداد نمایندگان
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری