Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید حبوباتی، رئیس بیمارستان شاه‌ولی دانشگاه آزاد اسلامی یزد در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره آخرین وضعیت کرونا در استان یزد گفت: بر اساس نقشه کرونایی کشور چند شهر استان یزد در وضعیت نارنجی و دیگر شهرها در وضعیت آبی قرار داشته و نوع بیماری از نوع سویه جدید امیکرون جهش یافته است و اغلب مبتلایان به کرونا در بیمارستان شاه ولی یزد به شکل سرپایی درمان می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی درباره ارائه خدمات واکسن برای مهار این بیماری افزود: هم‌اکنون روند تزریق واکسن مناسب است و در این میان کادر درمان به شکل مناسب به تزریق دوز چهارم واکسن  کرونا پرداخته  و مردم عادی هم در مراکز درمان خدمات  واکسن تزریق می‌کنند.

رئیس بیمارستان شاه‌ولی دانشگاه آزاد اسلامی یزد درباره چگونگی حضور افراد در تجمعات با توجه به فرارسیدن ایام محرم و برگزاری هیات مذهبی تاکید کرد: افراد در صورت شرکت در مراسمات مذهبی در فضای باز حضور داشته و رعایت فاصله اجتماعی، زدن ماسک و شست و شوی دست‌ها را در اولویت اقدامات خود قرار دهند. افراد حتی الامکان از حضور در فضای سر پوشیده ممانعت کنند.

امکان سرایت کرونا در مقایسه با سویه‌های گذشته افزایش یافته است

وی با بیان اینکه با گذشت نزدیک به سه سال از شیوع کرونا شاید رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در بین مردم کاهش یافته است گفت: در سویه جدید کرونا امکان سرایت بیشتری در مقایسه با ویروس امیکرون قبلی دارد، طبیعتا میزان بیماری‌زایی این بیماری  کاهش یافته و مبتلایان بیشتر به شکل سرپایی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند. مردم با رعایت  پروتکل‌های بهداشتی راه‌های انتقال بیماری را  کاهش دهند تا بتوانند به شکل مناسب موج هفتم کرونا را مدیریت کنند. امیدواریم بتوان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی محرم و صفر را پشت سر گذاشت.

اغلب بیماران بدحال کرونا به چه بیماری‌هایی مبتلا هستند؟

حبوباتی درباره آخرین وضعیت مبتلایان به بیماری کرونا گفت: اغلب  بیماران کرونا بدحال به دیابت و فشار خون  مبتلا هستند. البته دلیل ابتلای این افراد به نوع شدید کرونا عدم تزریق واکسن کرونا است. اگر تمامی افراد واجد شرایط در کشور واکسیناسیون را به شکل منظم انجام دهند، طبیعتا میزان ابتلا به بیماری کاهش می‌یابد.

رئیس بیمارستان شاه‌ولی دانشگاه آزاد اسلامی یزد درباره پیش بینی وضعیت کرونا در ماه‌های آینده افزود: هر گونه  اظهارنظر در این زمینه به نوع رفتار اجتماعی افراد و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و نوع حضور افراد در تجمعات، مهمانی‌ها و ... بستگی دارد، چون در صورت حضور افراد در تجمعات به شکل کنترل شده به نسبت میزان بیماری در کشور کاهش می‌یابد، در غیر این صورت شاهد شیوع پیک جدید کرونا در کشور خواهیم بود.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1148093 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی کرونا دیابت نوع ۲

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی کرونا دیابت نوع ۲ دانشگاه آزاد اسلامی شاه ولی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۴۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد