Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@12:39:35 GMT

شهرهای همدان و کربلای معلی خواهرخوانده می‌شود

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۵۵۱۰۴

شهرهای همدان و کربلای معلی خواهرخوانده می‌شود

رئیس کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان از پیگیری خواهرخواندگی شهرهای همدان با کربلای معلی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، اکبر کاوسی‌امید صبح امروز در کمیته سرمایه‌گذاری مرکز پژوهش‌های شورا که با حضور مسئولان اقتصادی از جمله شهردار و معاون امور مالی و اقتصادی و نمایندگان اتاق بازرگانی، اداره کل صمت، اداره کل دارایی و انجمن انبوه سازان، مدیرعامل نمایشگاه‌های بین‌المللی برگزار شد، افزود: با توجه به اینکه همدان شهر دارالمومنین و مجاهدین شناخته شده است و با داشتن امامزاده‌هایی مانند شاهزاده حسین (ع)، امام‏زاده اسماعیلی بن موسی (ع) و امامزاده عبدالله (ع) دارای شجره‌نامه‌ بوده و همگی می‌توانند به عنوان مقاصد گردشگری مذهبی مورد استفاده قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اکبر کاوسی‌امید با اشاره به سفر اخیر خود به کربلای معلی و پیگیری موضوع خواهرخواندگی همدان با این شهر، اظهار کرد: در سفر به کربلا به طور رسمی از شهردار کربلا برای پیشبرد بحث دیپلماسی شهری دعوت کردیم.

کاوسی‌امید دیپلماسی شهری را پدیده‌ای جدید دانست و گفت: در این موضوع مدیریت شهری دو شهر کربلا و همدان با ارتباط برقرار کرده و از ظرفیت‌های یکدیگر بهره‌مند می‌شوند.

وی اضافه کرد: همدان ظرفیت‌های مختلف اقتصادی خوبی در بخش‌های صنعتی، کشاورزی، فنی مهندسی و گردشگری دارد و بر اساس این ظرفیت‌ها با شهرهای مختلف داخلی و خارجی تفاهم نامه خواهرخواندگی منعقد کرده است که باید از این فرصت‌ها برای رونق اقتصادی استفاده کرد.

رئیس کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه دبیرخانه خواهرخواندگی همدان با شهرهای مختلف در سازمان فرهنگی راه‌اندازی شده است، اظهار داشت: همدان به لحاظ نزدیکی و قرابتی که با مردم عراق به ویژه با شهرهای مذهبی از جمله کربلای معلی دارد، بر این اساس به دنبال خواهرخواندگی و بهره‌مندی از این ظرفیت‌ هستیم.

کاوسی‌امید ادامه داد: خارج از دستگاه دیپلماسی بین دو کشور ایران و عراق، دیپلماسی شهری نیز باید بین شهرهای همدان و کربلا اتفاق افتد تا از توانمندی‌های این شهرها استفاده شود.

وی افزود: در صورت انعقاد تفاهم نامه خواهرخواندگی همدان با کربلا این امر می‌تواند درآمدزایی غیر مستقیمی را برای همدان ایجاد کند.

وی با اشاره به ارائه خدمات شهری توسط شهرداری همدان در شهر کربلا در ایام اربعین حسینی، اظهار داشت: با انعقاد تفاهم‌نامه بین کربلا و همدان برای خواهرخواندگی هدف ما بهره‌گیری از این ظرفیت گردشگری مذهبی است.

رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر همدان ادامه داد: حدود 35 درصد گردشگران ایران از عراق هستند که مقصد گردشگری آنها شهرهای مشهد و قم است و هدف ما در این امر جذب این گردشگران به همدان به عنوان مقصد سوم گردشگری آنها است .

به گفته کاوسی‌امید همدان دروازه غرب کشور بوده و هر ساله مسیر عبور زائران بسیاری در ایام اربعین از کشورهای شرقی است و ما می‌توانیم با ساخت تیزر تبلیغاتی با محتوای معرفی همدان، زائران را برای زیارت امامزادگان و بازدید از بقاع متبرکه همدان ترغیب کنیم و این امر نیازمند برنامه‌ریزی است.

وی تاکید کرد: لازم است برای ایجاد پنجره واحد سرمایه‌گذاری پکیج و بسته‌ای از ظرفیت‌های همدان برای پذیرش سرمایه‌گذار به سه زبان عربی، انگلیسی و فرانسه تدوین شود.

وی با اشاره به تحریم‌های ناجوانمردانه بر علیه جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: اکنون ایران در جنگ تمام عیار اقتصادی قرار گرفته و در این راستا اولویت نخست ما اقتصاد و تولید است که در این زمینه همه باهم باید همت گمارده بر روی پای خود بایستیم.

وی با اشاره به اینکه رونق اقتصادی درآمدهای پایدار شهری را نیز به دنبال دارد، اضافه کرد: برگزاری نمایشگاه بین‌المللی از جمله راهکارهای اساسی برای معرفی توانمندی‌ها و دستاوردهای همدان است، که می‌توان از تجار عراق نیز، برای حضور در این نمایشگاه دعوت به عمل آورد.

وی اظهار داشت:همچنین باید از ظرفیت‌های شهر‌هایی که مجوز برگزاری نمایشگاه را دارند برای معرفی همدان استفاده کنیم.

برگزاری نمایشگاه "شهرهای خواهرخوانده" نقش بسزایی برای انتقال ظرفیت‌ها داردحضور شهردار و اعضای شورای شهر تهران در نمایشگاه "شهرهای خواهرخوانده و توانمندی مدیریت شهری"جزییات برگزاری نمایشگاه «شهرهای خواهرخوانده و توانمندی مدیریت شهری»

استفاده از ظرفیت های گردشگری مذهبی برای رونق اقتصادی 

معاون مالی اقتصادی شهرداری همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه باید از ظرفیت های اقتصادی شهر برای رونق اقتصادی استفاده کنیم، گفت: خواهر خواندگی شهر همدان با شهرهای مختلف باید به گونه‌ای باشد که از مبادلات اقتصادی و تجاری بین شهرها، مردم و شهر منتفع شوند.

رضا ابرارخرم با اشاره به پیگیری خواهرخواندگی همدان با شهر کربلای معلی، اظهار داشت: باید با استفاده از ظرفیت گردشگری مذهبی این دو شهر علاوه بر تبادلات فرهنگی باید بتوانیم از بخش اقتصادی و گردشگری منتفع شویم. وی افزود: خواهرخواندگی شهر همدان و شهر مقدس کربلا فرصت خوبی است که شهرداری به عنوان متولی سیاسی شهری وارد عرصه اقتصادی شود و آینده خوبی را برای شهر رقم بزند.

معاون مالی اقتصادی شهرداری همدان با بیان اینکه باید بسترهای برپایی نمایشگاه بین‌المللی در همدان را برای حضور تجار عراقی فراهم کرد، اضافه کرد: در این نمایشگاه‌ها تجار عراقی با دستاوردها و ظرفیت‌های همدان آشنا شوند.

گفتنی است، در این جلسه مقرر شد تفاهم نامه انعقاد خواهرخواندگی شهرهای همدان و کربلای معلی تنظیم و در جلسه‌ای با حضور شهرداران دو شهر منعقد شود.

انتهای پیام/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خواهرخواندگی همدان برگزاری نمایشگاه گردشگری مذهبی رونق اقتصادی شهرهای همدان کربلای معلی کاوسی امید تفاهم نامه شهر همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۵۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا فایق رستمی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها که در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: در آیات قرآن کریم به اهمیت شورا و مشورت اشاره شده و خداوند در آیه «والذین استجابوا لربهم و اقاموالصلواه و امرهم شوری بی نهم و مما رزقنهم ینفقون» در کنار شورا بزرگترین ارکان دین یعنی نماز را ذکر کرده است.

وی افزود: از سعادت جامعه اجرای عدالت است که قدم‌های زیادی در این راستا برداشته شده است اما باز هم نیاز به استمرار دارد.

وی بیان کرد: خداوند بر پیامبر نیز تاکید داشته که با مردم مشورت کند و در امور مختلف مشورت را مورد توجه قرار دهد.

امام جمعه سنندج وظیفه دولت عدالت مدار را توجه به جامعه و مبارزه با فقر و تبعیض خواند و اعلام کرد: مسؤولان لاید زمینه رفع محرومیت را در جامعه فراهم کنند چرا که جامعه‌ای که در فقر و بیکاری و شکاف طبقاتی باشد شور و مشورت نخواهد داشت.

وی اعلام کرد: کار و فعالیت اقتصادی در برنامه‌ریزی مسؤولان قطعاً وجود دارد اما باید برای رونق اقتصادی از ظرفیت‌ها استعداد جوانان نیز بهره برد و همه ظرفیت‌ها را بکار بست.

ماموستا رستمی خواستار توجه به اشتغال و رفع بیکاری جوانان شد و جهش تولید و رونق اقتصادی را نیازمند توجه و همراهی مسؤولان و مردم دانست.

کد خبر 6090892

دیگر خبرها

  • تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش
  • کافی است انسان باشد!
  • جامعه کارگری پیشتاز جهش تولید و جنگ اقتصادی است
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • انعقاد پیوند خواهرخواندگی میان دو بندر مهم ایران و کوبا
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • نمایندگان کارگران همدان با شهدا تجدید پیمان کردند
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • بارسلونا؛ خواهرخوانده‌ای با شاهکارهای معماری برای اصفهان