Web Analytics Made Easy - Statcounter

دارایی گفت: بررسی وضعیت منابع آبی شهر و روستا‌های سیستان به صورت میدانی، اطمینان از فرآیند تصفیه و سلامت آب جهت ارائه گزارش به مردم و رفع نگرانی آن‌ها از جمله اهداف این بازدید بود.

وی با بیان اینکه کلیه پارامتر‌های شیمیایی و فیزیکی در این برنامه کنترل شد، اضافه کرد: تصفیه‌خانه‌های آب سیستان و زهک مطابق با استاندارد‌های روز کشور و مجهز به سیستم پیشرفته ازن‌زنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارایی ادامه داد: کلیه عوامل فیزیکی، میکروبی، شیمیایی و آلاینده‌ها در بدو ورود از طریق فرآیند‌های ته‌نشینی، اختلاط، هوادهی، فیلتراسون و گندزدایی از آب حذف می‌شوند و آب به صورت کاملاً سالم و بهداشتی در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

مدیرعامل آبفای زابل تاکید کرد: کلرسنجی به صورت روزانه و نمونه‌برداری میکروبی و شیمیایی به صورت ماهیانه توسط شرکت آب و فاضلاب انجام می‌شود و علاوه بر این مرکز بهداشت نیز به عنوان مرجع ناظر کیفیت، سلامت و بهداشت آب شرب را مورد بررسی و کنترل قرار می‌دهد.

وی گفت: انتظار می‌رود شهروندان اخبار مربوط به آب و فاضلاب را از منابع رسمی پیگیری کنند و به آنچه توسط برخی در فضای مجازی منتشر می‌شود توجه نکنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب زابل، مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان، نماینده مجری طرح آبرسانی به شهر‌های سیستان، مدیر امور آبرسانی به منطقه شمال استان با حضور سرگزی، نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی از چاه‌نیمه شماره سه، ایستگاه پمپاژ و تصفیه‌خانه‌های سیستان بازدید کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب شرب آب آشامیدنی سالم آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۵۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای وابسته در زابل
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل