Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از ۵ هزار نفر در مرحله اول مسابقه ملی فناوری نانو به صورت غیر حضوری با یکدیگر به رقابت پرداختند و از این تعداد ۳۰۰ نفر برگزیده و وارد مرحله دوم این رقابت علمی خواهند شد.

به گزارش ایران اکونومیست، سید محمد حسینی، مدیر دبیرخانه مسابقه ملی فناوری نانو با بیان اینکه ثبت‌نام یازدهمین مسابقه ملی فناوری‌نانو از دی‌ماه ۱۴۰۰ آغاز شد و تا ۲۰ تیرماه، ثبت نام‌ ادامه داشت، گفت: در این دوره بیش از ۵ هزار نفر برای این مسابقه ثبت‌نام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت‌نام‌ها به دو صورت نهادی و انفرادی انجام شد و از میان شرکت‌کنندگان یازدهمین مسابقه ملی فناوری‌نانو، ۷۴ درصد به صورت نهادی و ۲۶ درصد به صورت انفرادی ثبت‌نام کردند.

وی اظهار کرد: همانند سال‌های گذشته رشته‌های شیمی، مهندسی شیمی، فیزیک، مهندسی‌مواد و فناوری‌نانو بیشترین سهم را در میان شرکت‌کنندگان داشتند و در مجموع از بیش از ۱۰۰ دانشگاه در این مسابقه ثبت‌نام کردند.

مدیر دبیرخانه مسابقه ملی فناوری نانو به بیان نحوه برگزاری این رقابت اشاره کرد و یادآور شد: مرحله اول یازدهمین مسابقه ملی نانو از ۲۹ تا ۳۱ تیرماه ۱۴۰۱ به صورت غیرحضوری (آنلاین) برگزار شد و  در این مرحله از میان بیش از ۵ هزار شرکت‌ کننده، ۳۰۰ نفر برتر این مرحله، وارد مرحله دوم می‌شوند. این نفرات در مرحله دوم که به صورت حضوری در مردادماه ۱۴۰۱ در حوزه‌های سراسر کشور برگزار خواهد شد، با یکدیگر به رقابت علمی خواهند پرداخت و ۳۰ نفر برتر مرحله دوم (۱۵ نفر برتر مقطع کارشناسی و ۱۵ نفر برتر تحصیلات تکمیلی) به مرحله سوم یا کمپ توانمندسازی و رقابت عملی راه خواهند یافت.

حسینی با تاکید بر اینکه رتبه‌بندی نهایی برگزیدگان مسابقه پس از پایان مرحله سوم مشخص خواهد شد، خاطر نشان کرد: جوایز یازدهمین دوره مسابقه ملی فناوری نانو به تفکیک مقطع در دو دسته مقطع کارشناسی و مقطع کل به داوطلبان اعطا خواهد شد که شامل اهدای مدال طلا، نقره و برنز مسابقه ملی فناوری نانو، اهدای بیش از یک میلیارد ریال جوایز نقدی و گرنت پژوهشی، کسب امتیاز نخبگی از طرف بنیاد ملی نخبگان، مجوز حضور در مصاحبه آزمون توانمندی تدریس و کسب مجوز حضور در برنامه توسعه فناوری نانواستارت‌آپ؛ برنامه حمایت از راه‌اندازی استارت‌آپ‌های نانویی می‌شود.

به نقل از ستاد نانو، مسابقه ملی فناوری نانو بزرگ‌ترین رقابت علمی با موضوع علم و فناوری نانو در میان دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی علاقه‌مند است که هرساله توسط بنیاد آموزش فناوری نانو و بنیاد ملی نخبگان برگزار می‌شود. یازدهمین دوره این مسابقه با شعار «آموزش، رقابت، کسب‌وکار» طی سه مرحله در تابستان سال ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مسابقه نانو ، فناوری نانو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مسابقه نانو فناوری نانو مسابقه ملی فناوری نانو مرحله دوم نفر برتر ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۵۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات اولیه ثبت جهانی «فلک‌الافلاک» باید تا مردادماه انجام شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز یکشنبه در بازدید از قلعه تاریخی «فلک‌الافلاک»، اظهار داشت: یکی از مصوبات سفر دولت به لرستان، ساماندهی حریم قلعه و ثبت جهانی «فلک الا افلاک» است.

وی با بیان اینکه رئیس‌جمهور هم از این قلعه تاریخی بازدید داشتند، عنوان کرد: ایشان تأکید داشتند که این کار باید انجام بگیرد.

استاندار لرستان در ادامه با تأکید بر اینکه از زمانی که رئیس‌جمهور به استان تشریف آوردند، تا الان اقدامات خوبی دراین‌رابطه انجام شده است، افزود: چند مورد از نکات مانده و بخشی از زمین‌های حریم قلعه مانده که باید تملک شوند.

شفقت با بیان اینکه به‌هرحال اقدامات خوبی انجام‌گرفته و در حال انجام است، بیان داشت: امروز هم آمدیم از قلعه بازدید کردیم تا بتوانیم اقدامات و گیرهای اولیه‌ای که برای ثبت جهانی قلعه موردتوجه است را رفع و با مسئولان کشوری نیز مکاتباتی داشته باشیم و تأکید کنیم که این کار انجام شود.

وی، تأکید کرد: تقاضای من از وزیر میراث‌فرهنگی این بوده که خودشان شخصاً وارد این موضوع و پیگیر اقدامات شوند؛ چون اقدامات اصلی در تهران است نه استان، استان همه کارها را انجام داده و چند کاری که عقب‌افتاده رفع مشکل آن در تهران است، در این راستا درخواست من از وزیر میراث‌فرهنگی این بوده که خودشان برای پیگیری این موضوع ورود کنند.

استاندار لرستان، تأکید کرد: ما هم به نوبه خودمان از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، معاونت اجرایی رئیس‌جمهور و دیگر دستگاه‌های مرتبط با این امر پیگیری خواهیم کرد.

شفقت، ادامه داد: تا اواخر تیرماه و اوایل مردادماه، باید این اقدامات اولیه انجام شود تا تیم کارشناسی در استان حضور پیدا کنند و نظر کارشناسی خودشان را بدهند، امیدواریم که این اتفاق مبارک برای استان رخ دهد و قلعه ثبت جهانی شود.

وی افزود: قلعه «فلک‌الافلاک» شناسنامه‌ای از قوم لر و لرستان است.

کد خبر 6090420

دیگر خبرها

  • ترکیب الهلال برای فتح سومین جام داخلی
  • کارشناسان داوری علیه تصمیم جنجالی در انزلی
  • جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا؛ حذف کننده ایران به المپیک رسید
  • مسیر سپاهان و تراکتور سخت شد
  • ذوب آهن جبران كرد، جنگ نيمه نهايى ادامه دارد
  • قرعه‌کشی جام حذفی تا فینال انجام شد؛ حریفان تراکتور و سپاهان مشخص شدند
  • تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا
  • رسمی؛ قهرمان جام حذفی به پلی‌آف لیگ نخبگان می‌رود
  • مصاف اراکی‌ها در اردکان با حریف لیگ یکی
  • اقدامات اولیه ثبت جهانی «فلک‌الافلاک» باید تا مردادماه انجام شود