Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از شرکت نفت و گاز پارس، در جلسه هفتگی با پیمانکاران پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی، محمد مشکین‌فام مدیرعامل این شرکت با تاکید بر اهمیت زمان عملیات اجرایی و راه‌اندازی واحدهای جانبی و فرایندی پالایشگاه این طرح گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌های ساخت و راه‌اندازی، باید فعالیت‌های باقیمانده به منظور افزایش راندمان کاری شتاب گرفته و فعالیت‌ها به دستاوردهای جدید تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اولین ردیف عملیاتی‌شده (ترین چهارم) این پالایشگاه در اسفندماه سال گذشته با حمایت جدی وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران و همکاری مضاعف تمامی پیمانکاران در مدار تولید قرار گرفت، گفت: برای تکمیل بخش‌های باقیمانده این پروژه ملی نیز همچنان این حمایت‌ها به قوت خود باقی است و انتظار کارفرمای طرح این است که با مدیریت اصولی زمان و استفاده حداکثری از توان کارکنان، فعالیت‌های باقیمانده پیگیری شود تا ضمن بالا بردن راندمان کار، سایر واحدهای فرایندی در سریع‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسند.

در این جلسه، وضعیت ساخت و راه‌اندازی واحدهای جانبی و فرایندی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی با تمرکز بر تکمیل فعالیت‌های باقیمانده در اولین ردیف عملیاتی شده و راه‌اندازی دومین ردیف تصفیه گاز (ترین سوم) این طرح مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس، با حضور در بندر راهبردی سیراف پارس، از دومین اسکله صادرات گاز مایع، انبارهای ۴۵ هزارتنی ذخیره گوگرد و اسکله صادراتی درحال ساخت این محصول بازدید و بر آخرین وضع اجرای این برنامه‌ها نظارت کرد.

برچسب‌ها میدان گازی پارس جنوبی وزارت نفت شرکت ملی نفت ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میدان گازی پارس جنوبی وزارت نفت شرکت ملی نفت ایران میدان گازی پارس جنوبی وزارت نفت شرکت ملی نفت ایران راه اندازی پارس جنوبی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۵۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر نظم آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ماشین‌آلات صنعتی، درخصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد:  این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفه‌جویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع می‌بخشد.

وی اشاره کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشین‌آلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید می‌باشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان نیز شده‌اند.

نظم آبادی در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نام‌های هات‌اسپینینگ و مولتی‌تست را طراحی و تولید کرد.

وی گفت: دستگاه هات‌اسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرم‌کردن و فشار به کار می‌رود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونه‌های چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانه‌های صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار می‌رود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانه‌های صنعتی به همراه دارد.

نظم‌آبادی تصریح کرد: دستگاه مولتی‌تست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کاربردهای این دستگاه تستر، گفت:با استفاده از این دستگاه، تست‌های میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام می‌شود. دستگاه مولتی‌تست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت می‌کنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • تسریع در روند رسیدگی به شکایات اتباع و مهاجرین خارجی از طریق کمیته حل اختلاف
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • بازدید استاندار مازندران از روند فعالیت نیروگاه شهید سلیمی