Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهزاد بذرگری روز شنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: برخی افراد نخاله های ساختمانی خود را داخل رودخانه ها تخلیه می کنند و از سوی دیگر شهرداری هم در انتخاب محل دفع پسماندهای ساختمانی نقشی ندارد.

وی با بیان اینکه شهرداری اسلامشهر برای مشخص کردن محل دفع پسماندهای عمرانی و ساختمانی در وضعیت بلاتکلیفی است، افزود: در صورت توجه نکردن به این موضوع و نبود کار کارشناسی دقیق، در سالهای آینده با معضلات و مشکلات زیست محیطی مواجه خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بذگری از کارگروه مدیریت پسماند شهرستان اسلامشهر درخواست کرد: برای ساماندهی و بهبود وضعیت فعلی چاره ای بیاندیشند چراکه اسلامشهر در یک شرایط بحرانی از حجم گسترده تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در حاشیه شهر وحریم معابر عمومی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه براساس مصوبه ابلاغی به شهرداری مقرر شده تا نخاله های ساختمانی به محل گود شهید بروجردی جهت تخلیه برده شود، گفت: از کارگروه مدیریت پسماند می خواهیم تا با سپردن مدیریت این گود به شهرداری، ساماندهی پسماندهای عمرانی و ساختمانی با جدیت بیشتری پیگیری شود.

به گفته رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری اسلامشهر، افزایش قابل توجه حجم پسماندهای ساختمانی باعث ایجاد آلودگی های زیست محیطی و تاثیر منفی در منظر شهری و نارضایتی شهروندان شده است که این موضوع حساسیت و نگاه جدی مدیران را طلب می کند.

این مسئول خاطرنشان کرد: براساس مصوبه ابلاغی مقرر شده تا قسمتی از محل گود شهید بروجردی برای انباشت پسماندهای عمرانی و ساختمانی شهر اسلامشهر اختصاص یابد که در این صورت مشکلات موجود در حوزه تخلیه نخاله در سطح شهر اسلامشهر رفع خواهد شد.

اسلامشهر با ۶۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب غرب پایتخت قرار دارد.

برچسب‌ها شهرداری اسلامشهر اسلامشهر مدیریت پسماند نخاله ساختمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری اسلامشهر اسلامشهر مدیریت پسماند شهرداری اسلامشهر اسلامشهر مدیریت پسماند نخاله ساختمانی مدیریت پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۵۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حبیبه هراتی ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یک هزار تن زباله در شیفت‌های مختلف از سطح شهر جمع‌آوری می‌شود که این امر با همراهی و مشارکت شهروندان انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت پایلوت در دو منطقه زعفرانیه و رشدیه، پسماند خانگی شبانه و از ساعت ۲۱ جمع‌آوری شده و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته خاطرنشان کرد: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

هراتی با اشاره به فعالیت دو خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه، عنوان کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

وی با اشاره به برنامه این سازمان در تولید RDF در سال جاری گفت: یکی دیگر از برنامه‌های سازمان در سال جاری تولید ۴۰۰ تن RDF یا همان سوخت حاصل از زباله است که می‌توان به جای مازوت و گاز در صنایعی مانند سیمان صوفیان استفاده شود.

کد خبر 749382

دیگر خبرها

  • هشدار وضعیت اضطراری در پی فوران آتشفشانی در اندونزی
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!