Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق ماندنی زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:عملیات اجرایی ساخت اردوگاه گردشگری روستای ده بزرگ به زودی در زمینی به مساحت ۵۰۰ متر مربع آغاز می شود.

وی بیان کرد: در قالب اردوگاه گردشگری روستای ده بزرگ امکاناتی مانند آلاچیق، سکوبندی و فضای سبز ایجاد می شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان باشت بیان کرد: روستای ده بزرگ به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب و ظرفیت گردشگرپذیری بالایی که دارد می‌تواند با ایجاد زیرساخت های گردشگری به یکی از مناطق گردشگرپذیر این شهرستان تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماندنی زاده افزود:بافت تاریخی با کوچه‌های تودرتو و خانه‌های دالانی یکی از جاذبه های مهم گردشگری این روستاست.

روستای ده بزرگ در شمال شهر باشت از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد زیر کوه‌های مرتفع منطقه در سراشیبی کم زاویه کوه واقع‌شده که دارای زیبایی بسیاری  به سبک روستای معروف ماسوله با ساختار خاص خود است.

وی عنوان کرد: این شهرستان دارای ۳۰ زیرساخت گردشگری شامل اقامتگاه‌های بوم‌گردی، اردوگاه‌های تفریحی، سفره‌خانه‌های سنتی، واحدهای پذیرایی و سرویس‌های بهداشتی است.

پل تاریخی پریم، دوگور دوپا، چهار صفه خان احمد و اشکفت شاه، درخت سرو لار از مهمترین جاذبه های گردشگری این شهرستان است.

شهرستان باشت با وسعت بیش از یکهزار و ۶۰۰ کیلومتر در جنوب شرقی کهگیلویه و بویراحمد دارای ۱۱۵ روستا، ۲ شهر، ۲ بخش و ۲۲ هزار نفر جمعیت است.

شهر باشت در ۱۱۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد اختصاصی ایرنا باشت وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد اختصاصی ایرنا باشت کهگیلویه و بویراحمد اختصاصی ایرنا باشت وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد روستای ده بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۵۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، علی مشهدی اظهار کرد: گل محمدی و گلاب، ۲ محصول استراتژیک منطقه روستای شهابیه شهرستان خمین است.

وی بیان کرد: با این پیشینه و با پیگیری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و اداره شهرستان خمین، شورای اسلامی و دهیاری روستای شهابیه در تقویم رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسید.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین تصریح کرد: بر این اساس من بعد هر سال، این جشنواره در روزهای نوزدهم تا بیست و یکم اردیبهشت ماه به عنوان روز گل محمدی و گلاب برگزار خواهد شد.

وی هدف از ثبت این رویداد در تقویم گردشگری کشور را تحقق و ساماندهی و حرفه‌ای سازی گردشگری و همچنین ساماندهی مقصدها و مسیرهای جدید گردشگری دانست و خاطرنشان کرد: این امر مهم می‌تواند در جهت رونق صنعت گردشگری، و حضور بیش‌ازپیش مسافران و توریست‌ها به شهرستان کمک شایانی بکند.

مشهدی افزود: جشنواره گل و گلاب شهابیه هر سال به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۹ لغایت ۲۱ اردیبهشت در محل روستای شهابیه برگزار می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین گفت: نمایشگاه گل، صنایع دستی، نمایشگاه گلاب، مراسم آئینی، گل غلتان کودکان از برنامه‌های جشنواره گل و گلاب شهابیه است.

کد خبر 6094096

دیگر خبرها

  • تأمین آب ۱۲۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • گزارش تسنیم از اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید کهگیلویه
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد