Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@19:08:06 GMT

تصویب طرح مرمت پل تاریخی دوازده‌چشمه

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۵۶۳۷۴

تصویب طرح مرمت پل تاریخی دوازده‌چشمه

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری آمل از تصویب طرح مرمت پل دوازده‌چشمه در شورای فنی میراث فرهنگی استان خبر داد.

محسن عطایان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: طرح مرمت پل دوازده چشمه در راستای بازآفرینی هسته مرکزی شهر آمل توسط سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری تهیه شده و به تصویب رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این طرح سعی شده احیا و مرمت بنا بر اساس دوره صفوی بازگردد، افزود: مطالعات انجام شده در این طرح شامل شناخت آسیب‌ها، امکان‌سنجی رفع الحاقات وضعیت موجود و طرح پیشنهادی به همراه جزئیات برآورد اجرای طرح است.

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری آمل خاطرنشان کرد: به دلیل حس تعلقی که شهروندان آمل به پل تاریخی دوازده چشمه دارند و نقش عمده‌ای که این پل در فرم و هویت شهری آمل در ادوار گذاشته تاکنون داشته است، تصمیم بر آن شد تا برای حفظ این پل تردد وسایل نقلیه روی آن ممنوع شود و اصل بنا مورد مرمت قرار بگیرد.

عطایان تصریح کرد: پل دوازده چشمه یا دوازده پله، نام پلی در مرکز شهر آمل است که روی رودخانه هراز قرار دارد. این پل در دوران شاه عباس صفوی روی رود هراز در مرکز شهر آمل، ابتدای خیابان سبزه میدان به‌طور کامل احداث و در دوران قاجار به‌طور کامل مرمت و بازسازی شد.

وی گفت: مرمت این پل در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته و برای آن طرحی در نظر گرفته شده است که مورد تأیید شورای فنی میراث فرهنگی قرار گرفت.

کد خبر 590162

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر شهرهاي ايران شهرداری املش مرمت و بازسازي بافت تاریخی بافت تاریخی شهر طراحی شهری طرح شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دوازده چشمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۶۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی استان گیلان گفت: با حضور رئیس اداره حرایم وزارتخانه، محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، ولی جهانی امروز_ جمعه هفتم اردیبهشت_ در تشریح این خبر اظهار کرد: طی هماهنگی قبلی و به منظور تعیین تکلیف نهایی محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان، با حضور امیر ارجمند رییس اداره حرایم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، شهردار لاهیجان، معاون و کارشناسان حوزه میراث، فرهنگی، پایش میدانی از سطح شهر انجام و با رفع ابهام و موارد مدنظر شهرداری تفاهم مشترک حاصل و مقرر شد مطالعات تکمیلی و موارد اصلاحی در دستور کار مشاور قرار گیرد.

وی با قدردانی از حمایت‌های عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اسدالله عباسی استاندار گیلان، علی دارابی قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور و علیرضا ایزدی مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی افزود: بنا بر وظایف ذاتی، راهبرد اداره کل صیانت از بافت ها و بناهای تاریخی ارزشمند است و در این راستا تعامل و هم افزایی حداکثری با دستگاه‌های ذیربط همچون شهرداری ها یکی مهمترین اصول و سیاست های پیش روی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان است.

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان از تلاش و همراهی شهردار لاهیجان به منظور پاسداشت و مراقبت از آثار ارزشمند شهر قدردانی کرد و گفت: حراست حفظ و احیاء بافت ها و بناهای تاریخی وظیفه ی همه افراد و آحاد جامعه است و اگر چه مطابق با قانون و به طور رسمی این مسئولیت بر عهده ی وزارتخانه متبوع گذاشته شده اما مشارکت همگانی برای پاسداشت میراث فرهنگی اجتناب ناپذیر است.

جهانی ابراز امیدواری کرد با تعامل و ارتباط نزدیک با شهرداری لاهیجان، ضمن تسریع در روند تکمیل مطالعات، با تایید شواری فنی و ابلاغ از سوی وزارتخانه، چالش های حوزه بافت و بناهای تاریخی این شهر به پایان برسد.

کد خبر 748198

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • مرمت کاروانسرای ینگی‌امام ۲۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد
  • کاروانسرای تاریخی شرکت نفت ارومیه ساماندهی می شود
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • مرمت پل خاتون کرج تا آخر امسال تمام می‌شود
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان