Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضور حداکثری صنعت بیمه در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی کشور از جلوه های روشن اهمیت فرهنگ‌سازی در صنعت بیمه به شمار می‌رود.

به گزارش ایران اکونومیست از بیمه مرکزی، «مصطفی زندی» در آستانه برپایی نمایشگاه صنعت مالی با تشریح فرایند جذب تا حضور ارکان صنعت بیمه در این رویداد فرهنگی- اقتصادی، اظهار داشت: صنعت بیمه از ظرفیت های چندبرابری برای حضور در عرصه هایی نظیر تولید ناخالص ملی، جهاد اشتغال، توسعه دانش بنیان ها و افزایش ضریب رفاه در جامعه برخوردار است که رونمایی از ماموریت های حساس بیمه ای این ظرفیت بالقوه را به توانمندی بالفعل مبدل خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر ضرورت بازیابی جایگاه صنعت بیمه در اقتصاد کلان کشور، افزود: کشورهای حادثه خیز که ریسک های متنوعی دارند باید از صنعت بیمه قدرتمندتری برخوردار باشند و با توجه به شرایط جغرافیایی کشور ما، این صنعت مادر نیز باید بیش از پیش تقویت شود.

زندی با قدردانی از حضور چشمگیر شرکت های بیمه در چهاردهمین نمایشگاه صنعت مالی، خاطرنشان کرد: حضور همزمان شبکه فروش و استارت‌آپ های بیمه ای علاوه بر تبلور اصل همگرایی در صنعت بیمه، می تواند زیرساخت تصمیم سازی های مشترک را تقویت کند.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی از هویت‌بخشی و تغییر نام آن به عنوان یک راهبرد جدید یاد کرد و گفت: حضور همه بازیگران اثرگذار اقتصاد کشور باید در یک سطح باشد و آنچه میزان اثربخشی را تعیین می کند ضریب موفقیت در ماموریت های محول شده به آنان است.

وی ادامه‌داد: بعد از کسب تجارب ارزشمند صنعت بیمه از شرکت در رویدادهای ملی، حضور این صنعت در اینگونه رویدادها، حضوری هدفمند، کاربردی و نتیجه محور است و آثار این سرمایه گذاری فرهنگی در جامعه از طریق افزایش ضریب نفوذ بیمه مشخص خواهد شد.

چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی (بیمه، بانک و بورس) از دوم  تا پنجم مرداد ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود و عموم مردم می توانند بین ساعت هشت تا ۱۵ از آخرین دستاوردهای حوزه صنعت مالی کشور بازدید کنند.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، ریاست بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، نمایشگاه بین المللی تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران نمایشگاه بین المللی تهران بین المللی بیمه مرکزی صنعت بیمه صنعت مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۶۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی قیاسی عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۲۳ هزار و ۱۸۰ نفر عضو خانه کارگر هستند که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر عضو فعال هستند.

قیاسی با بیان اینکه در استان مرکزی حدود ۱۲ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند و سهم اراک ۴ هزار کارگر است، ادامه داد: ۱۳ هزار و ۲۵۰ کارگر ساختمانی در این استان از خدمات بیمه بهره مند هستند و سهم شهر اراک از این کارگران حدود ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است.

قیاسی یادآور شد: سه هزار و ۶۵۰ کلاس‌های آموزشی رایگان شامل کمک درسی، کامپیوتر و خیاطی برای اعضا و خانواده آنها برگزار شد.

۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی مربوط به کارگران ساختمانی است

قیاسی، ۵۰ درصد حوادث کارگاهی و ۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی را مربوط به کارگران ساختمانی بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر که بحث بند دوم قانون ۴۱ رعایت نشده، صنایع روز به روز در حال خالی شدن هستند و به جای تعدیل نیرو توسط کارفرمایان، کارگران خود از محیط کار خارج می‌شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است.

تأمین مسکن یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه کارگری است

قیاسی، مسکن را یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری دانست و گفت: مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی پیش بینی نشده است.

وی بیان کرد: طبق قانون اتباع بیگانه باید در مشاغلی که نیروی ایرانی توان کار ندارند، کار کنند اما این افراد به قسمت‌های مختلف ساختمانی ورود کرده‌اند در حالی‌که ورود آن‌ها به برخی مشاغل ممنوع است.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: اتباع به صنعت شهرهای صنعتی اراک، دلیجان و ساوه وارد شدند در حالی که اجازه وارد کار کردن در صنعت را ندارند.

کد خبر 6091441

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است