Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهانی بهداشت (WHO) استراتژی کووید-۱۹ را به منظور واکسینه کردن همه کادر درمان و افرادی که بیشتر در معرض خطر قرار دارند، به روز رسانی می کند.

به گزارش ایران اکونومیست، سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (جمعه) با اعلام استراتژی به روز شده واکسیناسیون تاکید کرد: اگرچه واکسیناسیون کووید-۱۹ بزرگترین و سریع ترین اقدام در تاریخ است، بسیاری از افرادی که بیشتر در معرض خطر هستند هنوز در برابر این بیماری مصون نشده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این طرح، واکسیناسیون ۱۰۰ درصدی کادر درمان و گروه‌های آسیب‌پذیر از جمله افراد مسن و افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند در راستای تلاش‌ها برای واکسیناسیون ۷۰ درصد از جمعیت جهان در اولویت قرار دارند.

تا به امروز در سراسر جهان بیش از ۱۲ میلیارد دُز واکسن کووید-۱۹ تزریق شده و در نتیجه کشورها به طور متوسط ​​۶۰ درصد جمعیت خود را واکسینه کرده اند. با این حال، تنها ۲۸ درصد از میانسالان و ۳۷ درصد از کادر درمان در کشورهای کم درآمد، دوره اولیه واکسن خود را دریافت کرده و بیشتر آنها دُزهای یادآور را تزریق نکرده اند.

"تدروس آدهانوم" دبیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت: حتی در مناطقی که پوشش ۷۰ درصدی واکسیناسیون محقق شده باشد، اگر تعداد قابل توجهی از کادر درمان، میانسالان و سایر گروه های در معرض خطر در برابر بیماری واکسینه نشوند، مرگ و میرها ادامه خواهد یافت، نظام سلامت همچنان تحت فشار باقی خواهد ماند.

وی تاکید کرد: واکسیناسیون همه افرادی که بیشتر در معرض خطر هستند بهترین راه برای نجات جان انسان‌ها، محافظت از نظام سلامت و تداوم فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی است.

به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان ملل، تسریع توسعه واکسن های موثر و تضمین دسترسی عادلانه به منظور کاهش قابل ملاحظه انتقال ویروس، اولویت اصلی است. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد در حالیکه واکسن‌های موجود برای جلوگیری از نوع شدید بیماری و پیشگیری از فوت بیمار طراحی شده و جان میلیون‌ها نفر را نجات داده، اما به طور قابل ‌توجهی انتقال ویروس را کاهش نداده ‌اند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سازمان جهانی بهداشت ، واکسن کرونا ، کرونا در جهان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا کرونا در جهان سازمان جهانی بهداشت معرض خطر کادر درمان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۷۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آقاجان زاده با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای حجاج اظهار کرد: متقاضیان حج تمتع امسال استان آذربایجان شرقی طبق نوبت اعلام شده از امروز تا شانزدهم اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون  به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید پانزده روز قبل از اعزام واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در ۲ سال گذشته آن را دریافت نکردند الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تبریز حدود چهار هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیر آذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیری این شهر داریم.

وی همچنین به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی سه هزار و ۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد که پانزده کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

دیگر خبرها

  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی