Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خسروی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درمورد حذف داوران ایرانی از قضاوت در مسابقات زیرنظر فیفا و AFC به دلیل اخذ نکردن لایسنس VAR، اظهار داشت: همه می‌دانند که کشور ما باید به سیستم VAR تجهیز شود. با این وجود تاکنون به ما اعلام نکرده‌اند اگر VAR نداشته باشید، داوران‌تان از قضاوت در مسابقات بین‌المللی محروم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ایران فقط علیرضا فغانی و مهسا قربانی لایسنس این سیستم را دارند.

وی درمورد اینکه در اختیار نداشتن این مدرک مانع حضور داوران ایرانی در مسابقات بین‌المللی شده است، گفت: نمی‌توان تفسیر به رای کرد. بسیاری از داوران ما در لیگ قهرمانان آسیا حضور داشتند. باید به آنها کمک کنیم. در این قضیه وزارت امور خارجه و دولت باید به داوران کمک کنند.

عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه چه زمانی داوران ما می‌توانند لایسنس VAR اخذ کنند، توضیح داد: برای دریافت این لایسنس باید دو دوره در کلاس‌های VAR شرکت کنند. پس از حضور در این دوره‌ها باید به صورت آفلاین در کشورشان تمرین کنند. اولین بار در سال 2016 در استرالیا فیفا به صورت آفلاین یک سال با داوران این کشور درمورد این سیستم کار کرد. یعنی فقط با این سیستم تمرین کردند اما در سال 2017 و هفته بیست و ششم لیگ استرالیا در بازی ملبورن سیتی و آدلاید یونایتد، از سیستم به صورت آنلاین استفاده کردند.

خسروی افزود: بازی فوتبال 17 قانون دارد. از همان سال فیفا در قانون ششم که مربوط به کمک داوران است دیگر ننوشت کمک داور بلکه قید کرد سایر مقامات رسمی بازی. سایر مقامات رسمی متشکل می‌شد از کمک داور و کمک داور ویدیویی. این کار بیشتر جنبه درآمدزایی دارد و فیفا برای بیزینس خود دست به اقدام بزرگی زد. به همین دلیل به کل کنفدراسیون‌ها و فدراسیون‌ها اعلام کرد با 15 شرکت در زمینه VAR  کار کنید. البته برخی از این شرکت‌ها کارشان خوب نبود و اکنون به پنج شرکت تبدیل شده‌اند.

وی عنوان کرد: با توجه به تحریم‌هایی که علیه کشورمان وجود دارد، برای استفاده از VAR  مشکل داریم. این بحث ورزشی است و باید از طریق کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش و دولت به فیفا اعلام کنیم. وقتی می‌گویید سیستم را نصب کنید چگونه ما را در این بحث ورزشی تحریم می‌کنید؟ آقای اینفانتنیو با ما چند چند هستی؟

عضو کمیته داوران درمورد آخرین رایزنی‌های این کمیته درمورد سیستم کمک داور ویدیوئی، گفت: کمیته داوران درخواست داده و باید حسن کامرانی‌فر پیگیری‌ها را انجام بدهد. من و خداداد افشاریان بارها با ارسال  نامه‌هایی به دبیرکل و میرشاد ماجدی، سرپرست فدراسیون درخواست کردیم. اکنون باید مسئولان اصلی فدراسیون اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: علی خسروی عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال محرومیت داوران ایرانی کمک داور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۷۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟

با حکمی که کمیته انضباطی اتحادیه جهانی درخصوص کشتی جنجالی چامیزو - بایراموف اعلام کرده، یکی از برترین داوران ژوری UWW المپیک را از دست داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در روزهای گذشته اتحادیه جهانی رأی خود را درخصوص مبارزه نیمه‌نهایی 74 کیلوگرم کشتی آزاد گزینشی اروپایی اعلام کرد. با تأیید اشتباهات محرز داوری این مسابقه، هر چند نتیجه به سود چامیزو تغییری نکرد اما داوران این مسابقه همراه با ژوری نقره‌داغ شدند که سنگین‌ترین حکم در کنار داور اوکراینی، برای ابراهیم چی‌چی اوغلو داور سرشناس و باتجربه ترکیه صادر شد.

سایر نفرات از جمله بوعزیز و قاضی و رئیس تشک هم با محرومیت مواجه شدند اما تعلیق چی‌چی اوغلو، المپیک را از او خواهد گرفت؛ آن هم در حالی که او همراه با بوعزیز و کیسی آمریکایی، از جمله 6 عضو اصلی کمیسیون داوران اتحادیه جهانی هستند.

اکنون سؤال این است چرا چنین حکم سنگینی برای چی‌چی اوغلو صادر شد؟ اعتقاد بر این است که تغییر داور این مبارزه، گمانِ بدی را برای اتحادیه جهانی ایجاد کرده که گروه داوری قصد تغییر نتیجه به سود کشتی‎گیر میزبان را داشتند.

این در حالی است که داوران از طریق سیستم به صورت رندومی برای یک مسابقه انتخاب می‎‌شوند اما گاهی هم ملیت بودن داور با کشتی‌گیر یا هر عامل دیگری منجر به دادن اطلاعات جدید به سیستم برای تغییر داور می‌شود که احتمالاً چنین اتفاقی نیز در باکو رخ داده اما برای کمیته انضباطی مسجل نشده تغییر داور مسابقه، صرفاً به دلیل شرایط طبیعی بوده و غرضی در این خصوص مطرح نبوده است.

این موضوع همچنان بهت داوران را به همراه داشته و برای‌شان باورپذیر نیست که داور خوب و با سابقه‌ای درخشان با چنین تنبیه بزرگی مواجه شود. آیا آنتونیو رئیس کمیسیون داوران اتحادیه جهانی می‌تواند در ماه‌های پیش رو کمیته انضباطی را مجاب کند که درخصوص کشتی چامیزو و بایراموف تخلفی صورت نگرفته و یک اشتباه غیرعمد منجر به تغییر نتیجه شده است؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلیل غیبت بهترین داور زن در یورو: حسودی مردان!
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حضور داور کشتی خوزستانی در آخرین گزینشی المپیک
  • پایان رقابت‌های قهرمانی کاراته کشور با معرفی نفرات برتر+فیلم
  • تشکیل جلسه در مازندران درخصوص ضرب‌وشتم داور کشتی
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • معرفی نفرات برتر رده سنی نوجوانان دختر کاراته قهرمانی کشور
  • برنامه و داوران یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال