Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مشاور رئیس سازمان بورس گفت: ایجاد کارگروه سهام عدالت به نفع سهام‌داران سهام عدالت است تا بتوانند به صورت واقعی مالکیت و مدیریت سهام خود را در اختیار داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری آریا، پیمان حدادی در خصوص سهام شرکت‌های سهام عدالت افزود: هم اکنون پرتفوی سهام عدالت متشکل از سهام 49 شرکت است که از این تعداد، 39 شرکت در بازار بورس و یا فرابورس در حال معامله هستند و سهام 10 شرکت دیگر هنوز در بازار سرمایه پذیرش نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از موضوعات بسیار مهم در رابطه با این 49 شرکت، انتخاب اعضای هیئت مدیره این شرکت‌ها به نیابت از سهامداران عدالت است.
مشاور رئیس سازمان بورس با اشاره به آزادسازی سهام عدالت اظهار کرد: بعد از آزادسازی سهام عدالت در اردیبهشت 1399، شورای عالی بورس به انجام مقررات مورد نیاز در رابطه با آزادسازی سهام عدالت اقدام کرد که این مقررات برای همه‌ دستگاه‌های اجرایی لازم الاجرا بود.
وی ادامه داد : از 49 میلیون سهامدار سهام عدالت، حدود 19 میلیون روش مستقیم را جهت مدیریت سهام عدالت توسط خود انتخاب کردند و 30 میلیون دیگر روش غیر مستقیم را انتخاب کردند و مدیریت سهام عدالت آنان در اختیار هیئت مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی قرار گرفت.
حدادی اظهار کرد: برای اعمال حق رای در شرکت‌های سرمایه پذیر در سهام عدالت، کانونی به نیابت از 31 شرکت استانی برای شرکت مجامع 49 شرکت‌های سرمایه پذیر و حق رای، تشکیل شد.
مشاور رئیس سازمان بورس تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین حق رای ها، انتخاب اعضای هیئت مدیره شرکت‌ها به نمایندگی سهام عدالت است. تا قبل از آزادسازی سهام عدالت، براساس مصوبه هیئت وزیران، انتخاب اعضای هیئت مدیره توسط دستگاه‌های دولتی انجام شد، اما بعد از آزادسازی سهام عدالت و براساس آیین نامه اجرایی آزادسازی این اختیار در دست کانون سرمایه گذاری استانی قرار گرفت. از آن جایی که اعضای هیئت مدیره سرمایه گذاری استانی و اعضای هیئت مدیره این کانون در سال‌های پیش انتخاب شدند، عمدتا از تعیین صلاحیت حرفه‌ای توسط سازمان بورس برخوردار نیستند.
حدادی درباره کارگروه سهام عدالت و وظایف آن نیز , اظهار کرد: در 13 بهمن 1400 شورای عالی بورس مصوبه‌ای با عنوان تشکیل یک کارگروه سه جانبه جهت اعمال حق رای در مجامع 49 شرکت سرمایه پذیر ابلاغ کرد. این کارگروه متشکل از کانون سهامداران سهام عدالت، اعضای حقیقی شورای عالی بورس و نمایندگان وزارت اقتصاد یعنی سازمان خصوصی سازی و معاونت اقتصادی وزارت اقتصادی است.
وی ادامه داد: این کارگروه از اسفند ماه تاکنون 20 جلسه تشکیل داده و براساس مقررات و آیین نامه‌ای که تنظیم شده هر کدام از افرادی که در هیئت مدیره 49 شرکت به عنوان نماینده سهام عدالت نامزد می‌شوند، باید دارای یکسری ویژگی‌های خاصی باشند. متاسفانه پیش از این افرادی که نماینده سهام عدالت در این شرکت‌های بورسی بودند از دانش کافی برخوردار نبودند و تجربه مدیریتی لازم را نداشتند.
وی همچنین گفت: این افراد با مسائل پیش پا افتاده و پایه‌های اصلی در صورت‌های مالی آشنایی کافی نداشتند، اما با تشکیل این کارگروه افرادی که هم اکنون انتخاب می‌شوند حتما باید تجربه و تحصیلات لازم را داشته باشند و طی یک فرایند بسیار مدون و مصاحباتی که انجام می‌شود، این افراد انتخاب می‌شوند.
حدادی افزود: با توجه به آزادسازی سهام عدالت، دستگاه‌های دولتی دیگر نمی توانند نمایندگان سهام عدالت در 49 شرکت را مشخص کنند و باید مصوبات شورای عالی بورس به صورت کامل در این خصوص اجرا شود.
مشاور رئیس سازمان بورس در ادامه با اشاره به مزایای تشکیل این کارگروه, گفت: ایجاد این کارگروه و تصمیم شورای عالی بورس یکی از اصلاحات اساسی در رابطه با سهام عدالت به نفع سهامداران سهام عدالت بوده تا اینکه بتوانند به صورت واقعی مالکیت و مدیریت سهام خود را در اختیار داشته باشند. بهبود شرایط در هیئت مدیره‌های شرکت‌های سرمایه پذیر براساس تصمیماتی که این کارگروه می گیرد، حتما در ماه‌های آتی خود را نمایان خواهد کرد و یکی از این نتایج می‌تواند افزایش سودآوری پرتفوی سهام عدالت باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سهام داران مشاور رئیس سازمان بورس آزادسازی سهام عدالت اعضای هیئت مدیره شورای عالی بورس شرکت های سرمایه مدیریت سهام سرمایه پذیر حق رای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۷۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

به گزارش جارنیوز، این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آنها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود،سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سودها راجمع آوری و مابقی سود سهام را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید