Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، خداداد مقبلی روز شنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان در سنندج اظهار داشت: از ۳۱ استان کشور، ضریب برخورداری هفت استان کشور از راه روستایی مناسب زیر ۷۰ درصد و در واقع زیر میانگین کشوری است که این استان ها به عنوان استان های کمتر توسعه یافته شناخته شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کردستان یکی از استان هایی است که در زمینه برخورداری از راه مناسب روستایی پایین تر از میانگین کشوری است، گفت: نگاه توزیع اعتبارات سال ۱۴۰۰ براین مبنا بود که عمده اعتبارات کشور که پنج هزار میلیارد تومان بود و ردیف اعتباری دیگری به نام محرومیت زدایی که هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بود به سمت این استان ها ها سوق داده شد.

معاون ساخت و نگهداری راه های روستایی و فرعی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به اینکه در سال گذشته ۵۴۵ میلیارد تومان در حوزه راه های روستایی در اختیار استان کردستان بود که توزیع آن انجام شد، افزود: با همین اعتبارات ۳۷۰ پروژه با هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان شروع شد که تا این مقطع زمانی ۱۰۷ کیلومتر آن به اتمام  رسیده است.

وی یادآور شد: حدود ۲۱۴ میلیارد تومان از منابع ملی به استان کردستان اختصاص داده شده که در مجموع تقریبا ۷۵۰ میلیارد تومان سال گذشته از اعتبارات منابع استانی و منابع ملی برای توسعه راه های شریانی و راه های روستایی به استان اختصاص داده شد.

۲۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای آسفالت راه های روستایی نیاز است

مقبلی در ادامه با بیان اینکه در سطح کشور ۹۷ هزار روستای دارای سکنه وجود دارد که از این تعداد ۴۰ هزار روستا دارای جمعیت بالای ۲۰ خانوار هستند، گفت: با اقداماتی که بعد از انقلاب دولت‌های خدمتگذار در زمینه راه های روستایی انجام دادند، از ۴۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار، امروز در حدود هفت هزار و ۲۲۲ روستای بین هزار و ۵۰۰  تا ۲ هزار خانوار از راه مناسب برخوردار شدند در واقع حدود ۸۲ درصد راه های روستایی کشور ساخته شده است.

وی یادآور شد: حدود ۲۳ هزار کیلومتر از این هفت هزار روستای بالای ۲۰ خانوار باقی مانده که پنج هزار کیلومتر در ۲ سال گذشته انجام شده و ۲۷ هزار کیلومتر هم باقی مانده که در برنامه های آینده قرار گرفته است.

معاون ساخت و نگهداری راه های روستایی و فرعی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: با برآوردهای انجام شده ۲۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا بتوانیم برای این ۲۷ هزار کیلومتر راه برنامه ریزی داشته باشیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ما در حوزه نگهداری راه ها با مشکل مواجه هستیم، اضافه کرد: وضعیت راه ها نیازمند تامین اعتبار است در راه های روستایی و فرعی باید از اعتبارات منابع استانی تامین شود توزیع اعتبار این راه ها در شورای برنامه ریزی استان ها انجام می شود که انتظار داریم مسوولان استانی در این حوزه نگاه ویژه ای داشته باشند.

در ادامه این آیین از خدمات ۲۶ ماهه محمد راشد مدرس گرجی قدردانی و فرزاد حسنی به عنوان سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان معرفی شد.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان سنندج سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان سنندج راهداری و حمل و نقل جاده ای راه های روستایی میلیارد تومان هزار کیلومتر استان ها راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۷۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۱۵۰ سارق و مالخر

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمدرضا اکبری اظهار داشت: بیش از ۵۰ درصد از سرقت‌های مغازه در مراکز استان‌ها و کلان شهرها اتفاق می‌افتد که معمولاً سرقت‌ها توسط سارقان حرفه‌ای صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اولین مرحله از طرح مبارزه با سارقان مغازه در استان‌های سراسر کشور که سه روز متوالی در هفته اول اردیبهشت ماه سال جاری به مرحله اجرا درآمد، افزود: با تلاش و هماهنگی انجام شده کارآگاهان در این راستا تعداد ۳۱ نفر مالخر و ۱۲۱ سارق را دستگیر کردند.

رئیس مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با اشاره به اینکه در این طرح بیش از ۱۵۰ فقره سرقت نیز کشف شد، تصریح کرد: سرقت از مغازه به جهت داشتن برخی ویژگی‌ها و وجود اموال باارزش و گران قیمت و سهولت در سرقت نسبت به دیگر سرقت‌های مشابه همواره در کانون توجه سارقان بود است.

وی خاطرنشان کرد: از جمله تأثیرگذارترین عوامل در گرایش و رویکرد به سرقت مغازه؛ کم توجهی مال باختگان به نکات ایمنی همانند دزد گیر و آژیر خطر، وجود نقص در درب‌ها و قفل درب‌ها، پایین بودن ضریب ایمنی، وجود خلاءهای قانونی در برخورد با سرقت، پایین بودن هزینه ارتکاب جرم و … است.

سرهنگ اکبری با بیان اینکه افزایش ضریب ایمنی مغازه در کاهش وقوع سرقت ارتباط مستقیمی دارد، ضمن توصیه به صاحبان مغازه تصریح کرد: استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب مانند دوربین‌های مداربسته، دستگاه‌های هشدار دهنده و … می‌تواند سارقان را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام بگذارد.

وی با اشاره به اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی در برخورد با سارقان قاطعانه وارد عمل می‌شوند، از شهروندان خواست در صورت هرگونه موارد مشکوک بلافاصله با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس بگیرند.

کد خبر 6095058

دیگر خبرها

  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • کسب ۵ مدال نقره و برنز بوکسورهای کردستانی در رقابت‌های کشوری
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • دستگیری ۱۵۰ سارق و مالخر
  • روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • برخورداری ۱۶۹ هزار مشترک روستایی از آب شرب تا پایان سال
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • امسال همه شهر‌ها و روستا‌های لرستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند