Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور اوکراین در راستای توافق تازه با روسیه اعلام کرد که کی‌یف به ارزش ۱۰ میلیارد دلار غلات برای فروش دارد.

 

«ولودیمیر زلنسکی» در واکنش به توافق جدید میان اوکراین و روسیه برای آزادسازی غلات گفت: «کی‌یف فرصت برای فروش محصولات جدید نیز دارد.»

به گزارش رویترز، رئیس‌جمهور اوکراین گفت: «این نشان دهنده این است که اوکراین می‌تواند در جنگ ایستادگی کند، حدود ۲۰ میلیون تن غلات درو شده در سال گذشته صادر خواهند شد و این فرصت برای فروش غلات سال جاری نیز هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او تاکید کرد: «این توافق که به تلاش ترکیه و سازمان ملل انجام شد، فرصتی برای ممانعت از بحران غذایی در سطح جهانی است که می‌توانست کشور‌های بسیاری را در برگیرد.»

زلنسکی در انتها مدعی شد: «ممکن است روسیه اقدامات تحریک‌آمیزی برای بی‌اعتباری تلاش‌های بین‌المللی اوکراین انجام دهد.»

روز گذشته (جمعه) اوکراین و روسیه با میانجی‌گری سازمان ملل و ترکیه توافقی را امضا کرده‌اند که طبق آن ۳ بندر «اودسا»، «چورنومورسک» و «یوژنه» در اوکراین برای صادرات غلات آزاد می‌شوند. مدت این توافقنامه ۱۲۰ روزه و قابل تمدید است و به گفته وزیر دفاع روسیه اجرای آن در چند روز آینده ممکن خواهد شد.

در واکنش به این توافق ساعاتی بعد نماینده آمریکا در شورای امنیت با ابراز امیدواری که این توافق به کاهش بحران غذایی کمک کند، مدعی شد: «روسیه مسئول بحران کنونی است و آمریکا بر میزان تعهد روسیه به این توافقنامه نظارت خواهد کرد.»

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه، هم در واکنش به امضای توافق غلات گفت این توافق «ماهیت ساختگی تلاش‌های غرب» برای مسئول دانستن روسیه در بحران غذا را نشان می‌دهد و متعهد شد که روسیه به تعهدات خود در این توافق عمل کند.

جان کربی، سخنگوی کاخ سفید در مسائل راهبردی به خبرنگاران گفت: «ما انتظار داریم که اجرای توافقنامه امروز به سرعت آغاز شود تا از غرق شدن آسیب پذیرترین افراد جهان در ناامنی و سوء تغذیه عمیق‌تر جلوگیری شود. امیداوریم که اجرای این توافقنامه شرایط را تغییر دهد، اما روشن بین می‌مانیم.»

ویکتوریا نولاند، فرد شماره سه وزارت امور خارجه آمریکا که در مجمع امنیتی آسپن سخن می‌گفت، نیز اعلام کرد: «اکنون این بر عهده روسیه است که این توافق را به طور ملموس اجرا کند. اما این توافق از نظر نظارت و از نظر کانال‌هایی که غلات باید از طریق آن‌ها خارج شوند، ساختار بسیار خوبی دارد.»

این دیپلمات آمریکایی گفت: « پس از حمله به اوکراین، کشوری که صادر کننده بزرگ غلات است، قیمت مواد غذایی در کشور‌های در حال توسعه به ویژه در آفریقا جایی که مسکو امیدوار بود در مقابل جبهه واحد قدرت‌های غربی حمایتی از سوی آنان کسب کند، به شدت افزایش یافت، اکنون روسیه مجبور است که در این خصوص اقدام کند.»

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: برای فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۸۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد

سخنگوی کرملین گفت مراحل اولیه امضای توافق میان مسکو و کی‌یف طی شده بود اما لندن مانع آن شد.

به گزارش ایسنا، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت با وجود فشارهای غرب، چین می‌تواند از منافع ملی خود حفاظت کند و روسیه به تقویت همکاری خود با این کشور ادامه خواهد داد.

در روز جمعه «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا گفت چین نمی‌تواند به دنبال تقویت همکاری خود با اروپا باشد و درعین‌حال از بزرگ‌ترین تهدیدی که امنیت اروپا را نشان رفته (روسیه) ‌حمایت کند.

پسکوف در واکنش به تلاش‌های آمریکا برای قطع ارتباط پکن و مسکو گفت: «چین یک کشور کاملا مستقل است، کشوری قدرتمند که توان دفاع و حفاظت از منافع خود را دارد. چین شریک نزدیک ماست و همکاری‌های خود را افزایش خواهیم داد.»

او همچنین گفت مخالفت کی‌یف با ادامه‌دادن مذاکرات صلح در استانبول به‌دلیل فشارهای مستقیم انگلیس صورت گرفته است.

پسکوف در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا مسکو پس از نشست صلح استانبول در ۲۰۲۲ خواسته‌های جدیدی از اوکراین داشت، گفت: «به‌خوبی می‌دانیم که مراحل اولیه امضای توافق طی شده بود. همچنین همه به‌خوبی می‌دانند چه چیزی باعث شد اوکراینی‌ها به مذاکره ادامه نداده و امضای توافق را نهایی نکنند. به گفته نمایندگان اوکراین که در مذاکرات حضور داشتند، این اتفاق در نتیجه فشار مستقیم لندن افتاد.»

سخنگوی کرملین همچنین با بیان اینکه روسیه از حفظ ارتباطات میان ایروان و باکو استقبال می‌کند، گفت این گفت‌وگوها برای حل‌وفصل کامل مناقشات میان طرفین ضروری هستند.

او در پاسخ به اعتراضاتی که برخی شهروندان ارمنستان در مخالفت با امتیاز ارضی اخیر این کشور به جمهوری آذربایجان برگزار کرده‌اند، گفت: «نمی‌خواهیم دراین‌باره اظهارنظر کنیم. می‌دانید که ما طرفدار تداوم تماس‌های باکو و ایروان هستیم. ما معتقدیم این گفت‌وگوها برای تنش‌زدایی و حل‌وفصل نهایی مناقشات و حصول توافق بر سر معاهده صلح، ضروری هستند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • کمبود شدید سرباز در اوکراین/ ارسال مهمات غربی چاره کار نیست
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد
  • مسکو: فرمول زلنسکی برای صلح، درگیری را طولانی‌تر می‌کند