Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان معاون امور تو لیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: خوشه دهی ساقه های طلایی برنج در ۹۰ درصد از شالیزارهای گیلان گزارش شده است.

علی موسوی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه چیزی به برداشت برنج از شالیزارهای استان نمانده است، اظهار کرد: در حال حاضر به صورت موردی برداشت برنج در شالیزارهای شرق و غرب گیلان در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشه دهی ساقه های برنج در ۹۰ درصد از شالیزارهای گیلان گزارش شده است و با توجه به احتمال بارش باران امیدواریم تا پایان برداشت برنج شالیکاران اوضاع خوبی را در شالیزارها سپری کنند.

موسوی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امسال با کاهش ذخیره آب مواجه بودیم خوشبختانه با همراهی کشاورزان سال زراعی را تا به امروز با موفقیت سپری کردیم.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برای اینکه برنجکاران سال زراعی خوبی را سپری کنند باید قیمت تمام شده تولید برنج کاهش یابد و امسال با افزایش برداشت مکانیزه برنج این امکان برای شالیکاران بیشتری فراهم شده است.

وی خاطرنشان کرد: گیلان ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد و پیش بینی می شود در ۱۸۵ هزار هکتار از این شالیزارها برداشت برنج به صورت مکانیزه انجام شود.

موسوی تصریح کرد: با توجه به قیمت خوب فروش برنج به نظر می‌رسد، امسال پس از برداشت برنج کشاورزان بیشتری نسبت به سال گذشته برای پرورش راتون اقدام کنند.

معاون امور تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاوزری گیلان گفت: پروش راتون که برنجی گران و خوش طعم است علاوه براینکه موجب افزایش تولید برنج سفید در گیلان منجر به ارتقای درآمد برنجکاران گیلان نیز خواهد شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی برنج مکانیزاسیون کشاورزی شاليزار باران برداشت برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی قیروکارزین گفت: میانگین برداشت در هر هکتار ۲۰ تا ۲۵ تن است و پیش بینی می شود بیش از ۵ هزار تن خیار سبز از زمین‌های کشاورزی این شهرستان برداشت شود.

حیدری افزود: بیش از ۹۰ درصد محصول تولید شده برای تهیه خیار شور و مابقی برای مصارف دیگر استفاده می شود.

مدیر جهاد کشاورزی بیان داشت: برای صرفه جویی در مصرف آب، کاشت این محصول به صورت نواری است که ۵۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی می‌شود.

حیدری افزود: برداشت خیار سبز تا پایان خرداد ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • تفکیک امتیازات 5 مربی در تیم خبرساز
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • آغاز برنج‌کاری در گیلان
  • رصد دقیق ۴۷۰۰۰۰ هکتار برنج شمال با داده‌های فضایی
  • برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار
  • بارگیری روزانه ۲۰ تن برگ انگور از خلیل‌آباد