Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، مرضیه حصاری مدیرکل دفتر حمل و نقل و ترافیک شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در تشریح آخرین اقدامات انجام شده در حوزه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کشور، گفت: با توجه به پیگیری جدی وزیر کشور موضوع نوسازی و توسعه ناوگان عمومی به عنوان اولویت نخست وزارت کشور در کنار موضوع مدیریت پسماند قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: از مهم ترین اقداماتی که در این بخش انجام شده می‌توان به فعال شدن فاینانس ۶۳۰ دستگاه واگن مترو اشاره کرد که پس از ۴ سال در صورت تأمین پیش پرداخت آن که دولت حتما کمک خواهد کرد و باتوجه به موافقت با خط اعتباری این پروژه، تولید این ۶۳۰ واگن محقق خواهد شد.

براساس گفته حصاری« این ۶۳۰ واگن تولید ملی است و از طریق شرکت‌های واگن ساز داخلی با مشارکت شرکت‌های خارجی تولید خواهد شد که اتفاق بسیار خوبی خواهد بود. از سوی دیگر تسریع در قرار داد تأمین ۳۱۵ دستگاه واگن مترو برای شهرهای شیراز، اصفهان و تبریز نیز انجام شده است و شهر قم نیز به این قرارداد اضافه شده که امیدواریم با اقدامات انجام شده ظرف ۹ ماه آتی بتوانیم این واگن‌ها را در اختیار شهرهای هدف قرار دهیم. در کنار محقق شدن این اتفاق بزرگ در حقیقت رفع موانع تولید نیز با پیگیری های وزیر کشور انجام شده و به این ترتیب ۳۰ واگن مترویی نهایتا ظرف ۹ ماه آینده در شهرهای هدف فعال خواهند شد.»

مدیرکل دفتر حمل و نقل و ترافیک شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع نوسازی ناوگان اتوبوسرانی در کشور اشاره کرد و افزود: قراردادی در حوزه اتوبوس و مینی بوس منعقد شده است که طی آن تعداد ۲هزار دستگاه اتوبوس شهری با تأمین اعتبار ۸۰ درصدی دولت و تأمین اعتبار ۲۰ درصدی توسط شهرداری‌ها عملیاتی خواهد شد.

او افزود: در بحث نوسازی ناوگان تاکسیرانی، هنوز مشخص نیست چه خودروهایی با چه قیمتی برای ناوگان تاکسیرانی استفاده خواهد شد. امیدواریم وزارت صمت برای تامین ناوگان تاکسی کمک کند تا بتوانیم بخشی از ناوگان را از طریق آیین نامه جدید واردات تامین کنیم؛ در تلاش هستیم برای ناوگان عمومی موضوع نوسازی تاکسی ها را هم جلو ببریم اما در حال حاضر اتفاق خاصی در این حوزه نیافتاده است.

کد خبر 692462 منبع: ایسنا برچسب‌ها وزارت کشور اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهرداری شهر شيراز تهران استان قم مترو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت کشور اتوبوس شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهرداری شهر شيراز تهران استان قم مترو واگن مترو انجام شده حمل و نقل خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۸۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اعلام این خبر افزود: اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق با ابلاغیه وزیر نیرو در حال انجام است به طوری که حساب‌های وکالتی شرکت‌های توزیع ماهانه تا ٢ هزار میلیارد تومان و به صورت هفتگی شارژ خواهد شد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه در سال جاری از طریق بورس بخش مهمی از بدهی‌های صنعت برق پرداخت شود، خاطرنشان کرد: در گذشته مشترکان بالای ٥ مگاوات ملزم به تأمین برق مورد نیاز خود از بورس بودند و در سال گذشته هم الزام خرید برق مورد نیاز از بورس به مشترکان بالای یک مگاوات ابلاغ و در مجموع سال گذشته ٣ تراوات ساعت برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شد.

وی هدف گذاری انجام شده برای تأمین برق مورد نیاز از بورس را در برنامه هفتم توسعه تا ٦٠ درصد مجموع برق کشور عنوان کرد و گفت: بر اساس هدف گذاری مقرر شده که ٢١٠ تراوات ساعت از برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شود به طوری که در سال اول برنامه هفتم تا ٣٠ درصد و در سال پایانی این میزان به ٦٠ درصد از مجموع برق مصرفی کشور خواهد رسید.

سخنگوی صنعت برق این اقدام را گامی مهم در جهت اصلاح اقتصاد برق و توقف موتور تولید بدهی در این صنعت دانست و تصریح کرد: با این اقدام ارتباط مستقیم میان خریدار و فروشنده برقرار می‌شود و نقش دولت در این بازار به حداقل خواهد رسید و به توسعه رقابت، شفافیت قیمت، توسعه و رونق نیروگاه‌ها به دلیل دریافت نقدی پول از بورس و… کمک خواهد کرد. از سوی دیگر این اقدام به استقلال مالی شرکت‌های توزیع نیز کمک خواهد کرد که امیدواریم در ٦ ماه دوم امسال از طریق اخذ مصوبات لازم، این هدف محقق شود.

رجبی مشهدی با اشاره به اینکه بر اساس قانون مانع زدایی از صنعت برق مطالبات بخش خصوصی باید در طول ٣ سال پرداخت شود، خاطرنشان کرد: سال گذشته موفق به پرداخت ٣٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق شدیم، اما هنوز هم حدود ١٠٠ هزار میلیارد تومان به پیمانکاران، سازندگان و… بدهی داریم، اما امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های قانونی تعریف شده، بتوانیم این مطالبات را پرداخت و موتور تولید بدهی را نیز با تغییرات انجام شده، متوقف کنیم.

کد خبر 6091042 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • تابستان ۱۴۰۴ حفاری خط ۲ متروی شیراز به اتمام می‌رسد
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • مشکل آذربایجان شرقی در تأمین اتوبوس و حمل و نقل عمومی