Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: برای اجرایی شدن نقشه مهندسی فرهنگی باید یک برش استانی از این نقشه داشته و آن را بومی‌سازی کنیم.

جواد قناعت، امروز شنبه یک مرداد در شورای فرهنگ عمومی خراسان‌جنوبی، گفت: نقشه مهندسی فرهنگی کشور یکی از اسناد بالادستی است که حتی ابعاد مغفول مانده فرهنگ در آن دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه در نقشه مهندسی فرهنگی کشور اولویت‌ها و راهبردهایی تعیین شده است، گفت: دستگاه‌های اجرایی ملزم به رعایت این اولویت‌ها هستند.

استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ باید از اقدامات جزیره‌ای بپرهیزیم، چرا که در این صورت به موفقیت نخواهیم رسید، تصریح کرد: در حوزه الگوهای رفتاری باید برای مردم باید ایده و نقشه ارائه دهیم.

قناعت با بیان اینکه متأسفانه در برخی از بخش‌های فرهنگی ارزش‌ها تبدیل به ضد ارزش شده که جای نگرانی است، تصریح کرد: امام راحل(ره) فرمودند "اگر فرهنگ یک مملکت اصلاح شود، آن کشور اصلاح خواهدشد".

وی با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که از آن رنج می‌بریم یاد نگرفتن کارهای تیمی به ویژه در حوزه فرهنگ است، افزود: فرهنگ یکی از والاترین و بالاترین عناصری است که به جامعه روح می‌دهد و اگر جامعه‌ای از نظر فرهنگی دچار مشکلات جدی باشد حتی در صورت موفقیت در بخش‌های سیاسی و اقتصادی متزلزل خواهد شد.

استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ هر تغییری که می‌خواهیم انجام بدهیم باید با استفاده از ابزارها و نیازهای روز ارتباطی باشد، یادآور شد: باید برای پیاده کردن مهندسی فرهنگی، هیئت اندیشه ورزی از متخصصان تشکیل شود تا برای اجرایی شدن آن ایده دهد.
 
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری نقشه مهندسی فرهنگی کشور منطقه خراسان جنوبی فرهنگ ایده های برتر مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۸۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است