Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی امام جمعه اسفراین با تاکید بر اینکه مدیران صنایع، کمک حال خراسان شمالی باشند تا توسعه رقم بخورد، گفت: در حال حاضر اشتغال یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید همگی برای بهبود آن به صورت جهادی کار کنیم.

حجت‌الاسلام سید محمد موسوی طی دیدار مدیرعامل و تعدادی از پرسنل مجموعه لوله گستر اسفراین، تراز عملیاتی لوله گستر اسفراین را مثبت ارزیابی و ابراز امیدواری کرد که این فرآیند جهادی در جهت توسعه صنعت و رونق تولید به همت مدیرعامل، مدیران و پرسنل این شرکت تداوم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین بر اهمیت نگاه توسعه‌ای مدیران در راستای توسعه صنعت و اشتغال بیشتر جوانان در این شهرستان تاکید کرد و افزود: باید نگاه مدیران صنایع، توسعه‌ای باشد تا شاهد رونق صنعت و تاثیرات آن در جامعه باشیم.

حجت الاسلام موسوی اظهار کرد: لوله گستر اسفراین از صنایعی به شمار می رود که توسعه پایدار و رو به رشدی را در این شهرستان ایجاد کرده و شاهد رونق آن در دو سال اخیر هستیم.

به گفته وی اشتغال جوانان این شهرستان با توجه به اهمیت معضل بیکاری در کشور از مهم‌ترین دستاوردهایی است که با رونق گرفتن این صنعت شاهد آن هستیم و از این حیث اقدامات مدیر عامل این صنعت قابل تقدیر است.

او به اهمیت و نقش کلیدی این صنعت در اقتصاد شهرستان تاکید کرد و افزود: امیدواریم با همت پرسنل و مدیران جهادی  این شرکت همواره شاهد روند رو به رشد و توسعه آن در این شهرستان باشیم.

مدیرعامل لوله‌گستر اسفراین نیز در این دیدار به بیان گزارش عملکرد دوساله این شرکت پرداخت.

مهندس مازیار زند با بیان این که شرکت لوله‌گستر اسفراین در دو سال گذشته با ۲۰۰ میلیارد تومان زیان انباشته، زیان‌ده‎ترین شرکت سازمان گسترش و نوسازی کشور نامگذاری شده بود،همت و جهاد پرسنل و مدیران شرکت را از مهم‌ترین عوامل رکوردشکنی‌های بی‌سابقه این شرکت دانست.

مهندس زند اظهار کرد: سال ۹۸ با ۲۷ میلیارد تومان زیان سال و ۲۰۰ میلیارد تومان زیان انباشته این شرکت را تحویل گرفتم و ضعف مدیریتی حاکم و عدم تعامل و همکاری پرسنل سبب شد برای بهبود وضعیت شرکت برنامه‌ریزی جامع و اصولی در پیش بگیریم که در گام نخست بهبود و افزایش قراردادهای شرکت را در اولویت قرار دادیم.

به گفته وی این شرکت در سال ۹۹ تنها به ۲ قرارداد بسنده کرده بود در حالی که پایان همین سال  ۲۵ هزار تن قرارداد جدید داشتیم.

وی همچنین تامین مواد اولیه را نیز از دیگر اولویت های این شرکت برشمرد که در گام بعدی مورد توجه شرکت قرار گرفت و سال ۹۹ با برنامه‌ریزی و همکاری پرسنل و مدیران حدود ۱۳ هزار تن شمش تامین شد.

مهندس زند برگزاری جلسات مداوم با پرسنل و تدوین برنامه های عملیاتی به منظور تعیین اهداف پیش رو را نیز از دیگر برنامه های شرکت دانست.

مدیرعامل لوله‌گستر اسفراین از مهم‌ترین عوامل رونق تولید به انگیزه پرسنل اشاره کرد که با افزایش حقوق‌ها و رفاهیات و از سویی تسویه حقوق‌های عقب‌افتاده رکورد شکنی بی سابقه ای در تولید سال ۱۴۰۰ در کارنامه پر افتخار این شرکت فاخر و صنعتی به ثبت رسید.

وی استفاده از دانش انباشته و توانمندی برخی از مدیران شرکت که از چرخه مدیریتی خارج شده بودند را نیز از دیگر اقداماتی دانست که سبب شد خلاقیت در کار بیشتر شود و شاهد پویایی در عملکرد مدیران در جهت رونق تولید باشیم.

به گفته وی در پایان سال ۹۹ حدود ۲۵ هزار تن معادل یک هزار میلیارد تومان قرارداد جدید داشتیم و از سویی نوع قراردادها را نیز تغییر دادیم تا نوسانات قیمت در کشور این شرکت را دچار آسیب نکند، ۲۱۶ هزار تن نیاز شرکت نفت به لوله گستر واگذار شده است تا تولیداتی که از طریق این شرکت امکان تولید وجود ندارد از طریق واردات تامین شود و سود واردات را نیز صرف نوسازی همین دستگاه ها خواهیم کرد.

مهندس زند کاهش ضایعات را نیز از دیگر اقدامات حائز اهمیت این شرکت برشمرد و افزود: حداقل ضایعات در سال ۹۸ بیش از ۲۴ درصد بود و در بعضی از سایزها این ضایعات به ۴۷ درصد نیز می رسید که به دلیل ضعف عملکرد برخی از مدیران اجرایی سابق رقم خورده بود اما این رقم در ضایعات به ۱۸ درصد کاهش یافته است و شاهد کاهش ضایعات در تولیدات شرکت هستیم.

وی به افزایش دو برابری قراردادها که سال ۱۴۰۰ به ۵۷ هزار تن رسیده است اشاره کرد و افزود: افزایش دو برابری قراردادها فراتر از توان تولید این شرکت است که به تدریج در حال انجام بوده و واردات نیز به شرط نوسازی ماشین آلات، عملیاتی شده است.

وی سود امسال این شرکت را ۸۰ میلیارد تومان بیان کرد که برای این شرکت زیان ده در نوع خودش چشمگیر است.

مدیرعامل لوله‌گستر اسفراین، نوسازی را از مهم ترین اقدامات پیش روی شرکت دانست  که در دو سال اخیر نیز با هدف تداوم در تولید اجرایی شده و تعمیرات اساسی آن ها در سال ۱۴۰۰ در  دو دهه گذشته بی سابقه بوده است.

مهندس زند اظهار کرد: تولید ۳۰ هزار تن برای اولین بار در لوله گستر رکورد شکنی برای شرکت به همراه داشت و هدف امسال، تولید ۳۵ هزار تن برای تولید و ۴۰ هزار تن برای فروش است.

مدیرعامل لوله گستر اسفراین همچنین به مسئولیت اجتماعی  شرکت و فعالیت در این بخش پرداخت و تاکید کرد: تا جایی که قانون اجازه فعالیت در این بخش را به صنایع بدهد قطعا همراهی لوله گستر وجود خواهد داشت و تشکیل پایگاه های بسیج با هدف تشکیل گروه های جهادی و ارائه خدمات در روستاهای محروم، حمایت از ورزش و تیم های ورزشی مستعد و... گوشه ای از فعالیت های این شرکت در راستای تحقق مسئولیت های اجتماعی هستند.

به گفته وی، بودجه کشور وابسته به تولیدات شرکت لوله گستر اسفراین است که از این حیث می توان به اهمیت تولیدات این شرکت اشاره کرد.

وی همچنین لوله گستر اسفراین را پایلوت نوسازی در سازمان گسترش دانست که برنامه های نوسازی این شرکت در اختیار سایر شرکت های سازمان گسترش و نوسازی قرار می گیرد و اجرایی خواهد شد.

مهندس زند، برگزاری آزمون استخدامی و تامین نیروهای مورد نیاز این شرکت با رعایت عدالت را نیز از دیگر برنامه هایی دانست که امسال  قطعا اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خراسان شمالی استانی اقتصادی لوله گستر اسفراین نیز از دیگر میلیارد تومان مهم ترین مهندس زند هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۸۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مسئول اداره امور قرآنی سازمان تبلیغات خراسان شمالی گفت:آزمون سراسری نوزهمین دوره آزمون ارزیابی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم همزمان با سراسر کشور جمعه چهاردهم اردیبهشت ساعت هشت و نیم صبح در مجتمع شهیدین نرسیده به دانشکده علوم قرآنی برگزار می‌شود.
 سید ناصرحسینی افزود: در این دوره ۸۶ نفر از حافظان (۳۴ آقا و ۵۲ شرکت کننده خانم) در ۳ بخش (حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و حافظ کل) شرکت کردند که ۱۷ نفر از حافظان اهل سنت و مابقی از اهل تشیع هستند.
وی گفت: افراد شرکت کننده در این آزمون ، هشت نفر با مدرک کارشناسی ارشد، هشت نفر دانشجو ۲۳ نفر کارشناسی، ۱۴ نفر دانش آموز، ۱۵ نفز دیپلم و ۱۸ نفر نیز در مقطع زیر دیپلم هستند.

در خراسان شمالی بیش از دو هزار نفر حافظ قرآن کریم وجود دارد.

دیگر خبرها

  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در شروع۱۴۰۳/ تراز تجاری با و بدون نفت مثبت شد
  • رکود طرح‌های زیرساختی‌های خراسان شمالی در چهار سال گذشته
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • آزمون ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • شرکت ۹ هزار و ۷۹۲ نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش خراسان شمالی
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود