Web Analytics Made Easy - Statcounter

LG PuriCare AeroTower برای استفاده در تمام طول سال ایده‌آل است و هوای خالص و تمیز را به‌صورت ۳۶۰ درجه و در یکی از سه حالت گرمایش، حالت فن و حالت پخش هوا به گردش در می آورد.

این دستگاه تمامی وظایف سرمایش، گرمایش یا تصفیه‌کنندگی را به بهترین نحو ممکن انجام می‌دهد. این دستگاه‌ برای اتاق‌هایی با مساحت‌های مختلف طراحی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این‌ محصول علاوه بر اینکه یک تصفیه‌کننده هوای هوشمند و مدرن است به عنوان پنکه (فن خنک‌کننده) نیز قابل استفاده‌است.

این دستگاه با طراحی اسپلیت‌مانند خود دارای خروجی‌های هوا و پره‌های جمع شونده هستند که این پره‌ها جریان هوای تمیز و فیلتر شده را در فضا منتشر می‌کنند. به طور مثال، در حالت Wide، پره‌ها به طور کامل جمع می‌شوند و به فن‌ها اجازه می‌دهند حداکثر جریان هوا را برای پوشش بهینه اتاق فراهم کنند. یا مثلاً در حالت مستقیم، پره‌ها تا حدی گسترش می‌یابند تا جریان متمرکزتری از هوا را از بخش جلوی دستگاه در اتاق منتشر کنند. در حالت انتشار نیز پره‌ها به طور کامل باز می‌شوند تا جریان هوا به صورت چند جهته منتشر شود.

AeroTower LG از یک موتور برای ایجاد جریان هوا استفاده می‌کنند و می‌توان آن را برای چرخش‌های مختلف ۴۵، ۶۰، ۹۰ یا ۱۴۰ درجه‌ای تنظیم کرد. همچنین یک سنسور هم درداخل آن تعبیه شده است که به عنوان سنسور کیفیت هوا عمل می‌کند و می‌تواند غلظت‌های مختلف مثل PM۱، PM ۲/۵ و PM۱۰ را اندازه‌گیری کند. PM مخفف واژه‌ی انگلیسی به معنای «ذرات معلق» است و به ذرات معلق هوا، مانند گرد و غبار، باکتری‌ها و غبار اشاره می‌کند. این عدد نشان‌دهنده‌ی اندازه‌ی ذرات معلق در واحد میکرون است؛ به عنوان مثال PM۱ به ذرات بسیار ریز اشاره دارد که اندازه‌ی آنها کمتر از ۱ میکرون است. ال‌جی این ویژگی‌ها را برای راحتی و آسایش هر چه بیشتر کاربران در نظر گرفته تا در بهترین حالت از هوای تمیز و تصفیه شده بهره بگیرند.

AeroTower ال­جی علاوه بر کیفیت هوا، دما و رطوبت اتاق را نیز اندازه‌گیری می‌کند. این دستگاه‌ شامل بخش‌های مختلفی نظیر Fan Speed (از ۱۰-۱، توربو یا خودکار)، Auto Fan (فن را روی حالت خودکار تنظیم می‌کند)، Rotation (محدوده نوسان)، و حالت‌های Wide(عریض) Direct(مستقیم) یا Diffusion (پخش هوا) است.  پره‌های مخروطی و عمودی PuriCare AeroTower کاملاً بی‌صدا هستند به‌طوری‌که فقط ۲۳ دسی‌بل صدای باد از آن‌ها به گوش می‌رسد؛ همچنین با طراحی استوانه‌ای براق، زیبا و مدرنی که دارند به‌خوبی با هر نوع دکوراسیونی سازگاری پیدا می‌کنند.

راه­کار هوشمند مراقبت از هوای LG AeroTower به فناوری ThinQ مجهز است و می‌توان با برنامه‌ی LG ThinQ (برای اندروید و iOS) آن‌ را از راه دور و حتی خارج از خانه کنترل و تنظیم کرد.

این دستگاه‌ دارای پنل کنترل نیز می­باشد که اطلاعاتی مانند کیفیت کلی هوا، سرعت فن، اتصال Wi-Fi و وضعیت تعویض فیلتر را نمایش می‌دهد ...

لذت تنفس هوای پاک و خنک

برج تصفیه‌کننده‌ی هوا AeroTower ال‌جی، هوای فیلتر نشده را از طریق ورودی‌های هوای موجود در پایه‌ی خود که حاوی فیلترهای گرد و چند مرحله‌ای است وارد دستگاه می‌کند تا با کمک سیستم فیلتراسیون HEPA به حذف گرد و غبار، آلرژن‌ها، دود و سایر آلاینده‌ها از هوا بپردازد. این فیلترها همچنین از یک عنصر خوشبو کننده برای به دام انداختن بوهای نامطبوع استفاده می‌کنند و دارای یک صفحه‌ی مشبک هستند که گرده، گرد و غبار، شوره و سایر ذرات بزرگ‌تر را جمع‌آوری می‌کند.

ال‌جی در این محصول پیشرفته‌ی خود از فناوری UVnano LED AeroTower استفاده کرده تا به کمک آن ۹۹.۹ درصد از باکتری‌هایی را که می‌توانند روی پره‌های فن فیلتر داخلی تجمع کنند را از بین ببرد.

راه‌اندازی و نصب AeroTower برای اولین استفاده سریع و آسان است. به این صورت که فقط کافی است پایه را به پایین دستگاه وصل کنید. سپس، محفظه پایینی را باز، کیسه پلاستیکی را از فیلتر خارج و دستگاه را روشن کنید.

برای بهره‌گیری از  فناوری ThinQ ال‌جی هم کافی است اپلیکیشن آن را دانلود کنید، یک حساب کاربری ایجاد کنید و روی دکمه‌ی افزودن دستگاه در صفحه اصلی برنامه ضربه بزنید. کد QR را اسکن کنید، وقتی برنامه درخواستی را نشان داد روی Add Device کلیک کنید و دکمه Oscillation را به مدت سه ثانیه فشار دهید تا رادیو Wi-Fi فعال شود. می‌توانید از تنظیمات Wi-Fi تلفن برای اتصال به تصفیه‌کننده استفاده کنید.

فن تصفیه‌کننده هوای جدید PuriCare AeroTower ما با توجه به سبک زندگی خانگی امروزی طراحی‌شده است. این دستگاه تمامی وظایف سرمایش، گرمایش یا تصفیه‌کنندگی را به بهترین نحو ممکن انجام می‌دهد و در طول فعالیتش عالی به نظر می‌رسد.

دستگاه‌تصفیه کننده هوا AeroTower ال‌جی علاوه بر راه‌اندازی آسان، با سرعت و کیفیت بالایی نیز به تمیز کردن هوا می‌پردازد.

کد خبر 692471

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تصفیه کننده هوا AeroTower ال جی جریان هوا پره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۹۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: پس از ماه‌ها سرنگونی هواپیماهای بدون سرنشین بر فراز خاورمیانه، هزینه این رهگیری‌ها در حال افزایش است. به گفته رئیس تدارکات تسلیحات پنتاگون اقدامات برای از بین بردن سامانه‌های هوایی بدون خدمه اکنون بیش از ۱۰۰ هزار دلار برای هر شلیک هزینه دارد.

ویلیام لاپلانت معاون یکی از معاونان وزارت دفاع آمریکا این اظهارات را اوائل هفته جاری (میلادی) در کنفرانسی به میزبانی مرکز مطلعات استراتژیک و بین‌المللی مطرح کرد. او گفته تلاش‌های کنونی برای متوقف کردن پهپادهای شلیک شده از سوی شبه‌نظامیان حوثی در یمن بر موشک‌های پرهزینه ناوشکن‌های نیروی دریایی یا جت‌های جنگی متکی است. برچسب قیمتی فعلی خیلی گران تمام می‌شود.

از ماه اکتبر (مهرماه ۱۴۰۲)، نیروهای آمریکایی در دریای سرخ و خلیج عدن، پهپادها و موشک‌های تهاجمی یک طرفه حوثی‌ها را که از یمن شلیک می‌شوند سرنگون می‌کنند. تا اواسط دسامبر ۲۰۲۳ (آذرماه ۱۴۰۲)، بیش از سه دوجین (بیش از ۳۶ فروند) شلیک به سمت پهپادها انجام شد. در بهار امسال بیش از ۱۳۰ مورد شلیک صورت گرفته است.

ارتش ایالات متحده همه جزئیات مربوط به سلاح‌های مورد استفاده در این عملیات را به اشتراک نگذاشته است، اما موشک استاندارد ۲ (Standard Missile ۲) که یک موشک زمین به هوا با برد متوسط است به ازای هر شلیک ۲.۱ میلیون دلار هزینه دارد.

موشک‌های ۲.۱ میلیون دلاری استاندارد آمریکا برای مقابله با اهداف هوایی

بعد از ماه‌ها سرنگونی سیستم‌های کنترل هواپیماهای بدون سرنشین، این صورت حساب احتمالا بالاست و به تکاپوی پنتاگون برای پیدا کردن جایگزین‌های ارزان‌تر و کم‌هزینه‌تر کمک می‌کند.

یک موشک زمین به هوا با برد متوسط می تواند ۲.۱ میلیون دلار برای هر هزینه داشته باشد. شلیک کرد. پس از چندین ماه سرنگونی UAS، این صورتحساب احتمالاً بالاست و به تلاش‌های پنتاگون برای یافتن جایگزین‌های ارزان‌تر و کم‌هزینه کمک می‌کند.

سرنگونی هواپیماهای بدون سرنشین در حال افزایش است. دو هفته پیش، نیروهای ایالات متحده به اسرائیل و دیگر شرکای خود پیوستند و به سرنگونی حدود ۳۰۰ پهپاد و موشک تهاجمی یک طرفه شلیک شده توسط ایران و شرکای آن به سمت اسرائیل کمک کردند. اگرچه هیچ کشته‌ای در جریان این حمله گزارش نشد، اما آمریکا و متحدانش به جای فناوری یا سیستم‌های ارزان ضد پهپاد که لاپلانت امیدوار است به آن دست پیدا کند، چندین جت جنگنده اف ۱۵ ای، سیستم‌های موشکی پاتریوت و ابزارهای دیگر را به کار گرفتند.

ارتش آمریکا در مورد اینکه چه مهمات و چه تعداد هواپیما برای رهگیری حمله ایران استفاده کرده است، از جمله اینکه آیا خلبانی به فشار خون دچار شده است یا نه – صحبتی نکرده است، اما با توجه به انواع هواپیماها و کشتی‌های درگیر، احتمالاً موشک‌های متداول و رایج مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

لاپلانت می‌گوید هدف پنتاگون این است که هزینه‌های رهگیری پهپاد را به کسری از آنچه که تاکنون وجود دارد کاهش دهد. به گفته او وزارت دفاع به جایگزین‌هایی نیاز دارد که برای هر شلیک فقط ده‌ها هزار دلار یا تنها ۱۰ هزار دلار هزینه کند.

این اولین باری نیست که لاپلانت نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتر و توسعه تسلیحات برای مقابله با سیستم‌های هوایی بدون سرنشین را مطرح می‌کند. در ماه‌های اخیر، او بارها در مورد نیاز به ساخت این سلاح‌ها «در مقیاس متناسب» با تمرکز بر یافتن سامانه‌های تسلیحاتی ارزان‌تر برای پاسخگویی به تعداد بالای رهگیری‌هایی که در خاورمیانه اتفاق می‌افتد، صحبت کرده است.

براساس گزارش یک نشریه دفاعی آمریکا (Taskandpurpose)، در حالی که برخی پهپادهای تجاری کوچک‌تر که به سلاح‌های جنگی تبدیل می‌شوند را می‌توان با سلاح‌های کوچک متداول منهدم کرد - مانند سلاح کوچک به‌ کار گرفته شده در اوکراین که ساخته شده از ۶ شش قبضه کلاشینکف است – پهپادهای بزرگ‌تر مانند پهپادهای شلیک شده از سوی ایران و حوثی‌ها به سلاح‌های گران‌تر و پیچیده‌تر نیاز دارند. نیاز به روش‌های گسترده‌تر و ارزان‌تر به‌عنوان توانمندی‌های تسلیحاتی بدون سرنشین و انبار این تسلیحات برای مقابله با چنین پهپادهایی به احتمال در آینده افزایش پیدا می‌کند.

اوکراینی‌ها از ۶ قبضه کلاشینکف برای منهدم کردن پهپادهای ساده‌تر استفاده می‌کنند

ایالات متحده روش‌های دیگری را امتحان می‌کند. در ماه فوریه (بهمن ۱۴۰۲)، ارتش ایالات متحده صدها هواپیمای کایوت سی دو سفارش داد که یک مهمات پرسه‌زن برای از بین بردن پهپادهای دشمن محسوب می‌شود. در همین حال ارتش آمریکا دومین سیستم لیزری پرقدرت سکو متحرک یا سیستم پی اچ ای ال را برای اهداف مقابله با سیستم‌های کنترل هواپیمای بدون سرنشین (UAS) در خارج از کشور مستقر کرده است. این تصمیم پس از آن صورت گرفت که ارتش ایالات متحده در چند ماه گذشته انواع مختلفی از سلاح‌های لیزری را که برای رهگیری در نظر گرفته بود، آزمایش کرد.

پهپاد پرسه زن کایوت آمریکا برای مقابله با پهپادها تجهیزات پدافند لیزری آمریکا موسوم به HEL کد خبر 848178 برچسب‌ها ایران و آمریکا هواپیما - پهپاد خبر ویژه دفاع - موشک جنگنده یمن

دیگر خبرها

  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • فصل جدید برنامه «جام‌جم» به زودی تولید می‌شود
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب
  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung