Web Analytics Made Easy - Statcounter

۹۰ درصد مشکلات تجارت مربوط به خودتحریمی است تسهیل بازگشت ارز با کمک بخش خصوصی ارز دو نرخی موجب فساد می‌شود صدور کارت ۵ ساله بازرگانی برای صادرکنندگان رتبه دار احیای شورای عالی صادرات با اختیارات اصل ۱۳۸ برپایی نمایشگاه در قطر همزمان با جام جهانی آفریقا بازار بزرگ و مناسبی برای فارس است لزوم تکمیل زنجیره تولید برای جلوگیری از خام فروشی تعریف بازارهای تخصصی برای صادرات توجه به بازار آفریقا موجب رونق تجارت در استان فارس می‌شود فراهم سازی پرواز به قطر با سوخت یارانه‌ای

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از سازمان توسعه تجارت، علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت در سفری دو روزه به استان فارس از واحدهای صنعتی و دانش بنیان این استان بازدید و در جلسه کارگروه توسعه تجارت استان که به میزبانی اتاق بازرگانی برگزار شد شرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹۰ درصد مشکلات تجارت مربوط به خودتحریمی است

پیمان پاک در جلسه ۴ ساعته کارگروه توسعه تجارت استان فارس که با حضور دو نفر از نمایندگان شیراز در مجلس شورای اسلامی، تعدادی از مدیران استانی و جمعی از بازرگانان استانی در اتاق بازرگانی شیراز برگزار شد، اظهار داشت: طی ۹ ماهی که از حضور ما در این سازمان می‌گذرد، بیش از ۱۹۰۰ جلسه با بازرگانان داشته‌ایم تا مشکلات احصا و برای حل آن تلاش کنیم.

وی در خصوص مشکلات صادرات گفت: ۱۰ درصد مشکلات مرتبط با تحریم و ۹۰ درصد مربوط به خود تحریمی است که البته تحریم‌های خارجی را به راحتی می‌توان حل کرد.

پیمان پاک با اشاره به اینکه اکنون زمان تقابل دولت و بخش خصوصی نیست، تصریح کرد: در طی ۹ ماه گذشته بیشترین تعامل و همراهی را با بخش خصوصی داشتیم. اقدامات و گشایش‌های صورت گرفته در حوزه تجارت باید بیشتر و بهتر اطلاع رسانی شود.

تسهیل بازگشت ارز با کمک بخش خصوصی

وی در خصوص بازگشت ارز که یکی از مشکلات بزرگ تجار است، عنوان کرد: نمی‌توان گفت صادرات می‌کنیم اما ارز برنگردد. با کمک بخش خصوصی روش‌های بازگشت ارز را تسهیل کرده‌ایم.

به گفته رئیس سازمان توسعه تجارت همه گروه‌های کالایی به جز چند صنعت بزرگ مثل پتروشیمی و فولاد می‌توانند واردات در برابر صادرات داشته باشند.

ارز دو نرخی موجب فساد می‌شود

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران چند نرخی بودن ارز را موجب فساد دانست که در هیچ کجای دنیا نیز مرسوم نیست و عنوان کرد: بانک مرکزی ارز آزاد را غیرواقعی می‌داند و رقم واقعی ارز را همان ارز نیمایی عنوان می‌کند. در ساختار هر حکومتی، بانک مرکزی، سیاستگذار حوزه ارزی است که با تمامی این اوصاف پیگیر اصلاح موضوع ارز هستیم.

وی با ذکر اینکه افزایش سقف اعتباری طبق مصوبه ستاد هماهنگی اقتصادی انجام شده، خاطر نشان کرد: اگر صادرات به هر میزانی افزایش یابد، از سقف سابقه معاف خواهد شد.

پیمان پاک با اشاره به مشکلات تمدید کارت بازرگانی گفت: برای حل مشکل سامانه جامع در حوزه کارت بازرگانی تلاش می‌کنیم اما نکته مهم این است که رئیس‌جمهور نیز تاکید کردند که سیستمی پایه‌ریزی تا صادرکننده واقعی از غیرواقعی مشخص شود. دولت نیز تلاش می‌کند تا این مصوبات اصلاح و اجرا شود، سامانه جامع تجارت اشتباهات زیادی دارد اما مواردی است که ناشی از عدم اطلاع و درک درست تجار و بخش خصوصی است.

صدور کارت ۵ ساله بازرگانی برای صادرکنندگان رتبه دار

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات جدی این بود که رتبه‌بندی صادرکنندگان نداشتیم، گفت: اتاق بازرگانی کمک کند تا این کار انجام شود چون اگر به دولت سپرده شود مشکلاتی ایجاد خواهد شد که نمونه آن را در رتبه‌بندی واردکنندگان مشاهده کردیم، از اتاق بازرگانی خواستیم که در این زمینه کمک کند اما مدت ۵ ماه معطل مانده است.

رئیس کل سازمان توسعه تجارت افزود: اگر اتاق کمک کند تا این سیستم پیاده شود تأیید شفاهی رئیس‌جمهور را برای این منظور گرفته‌ام تا تمدید کارت برای صادرکننده رتبه‌دار ۴ تا ۵ ساله باشد، اما اکنون سیستم رتبه‌بندی و امتیازبندی نداریم و نمی‌توان یک شبه آن را حل کرد هر چند کارهای بزرگی صورت گرفته است.

وی با ذکر اینکه سیستمی باید پیاده شود که صادرکنندگان واقعی مشخص شوند، اظهار داشت: یکی دیگر از مشکلات، رتبه بندی صادرکنندگان است که پیشنهاد دادیم از تجربه رتبه بندی شرکت‌های دانش بنیان حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری با استانداردهای جهانی استفاده شود.

پیمان پاک در خصوص لزوم شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی اذعان داشت: در سفرهای خارجی انتقاد می‌شد که اطلاعات نمایشگاهی شما دیر به دست ما می‌رسد لذا در حرکتی منسجم تقویم نمایشگاهی کشور را تا پایان سال ۱۴۰۱ بستیم و برای سال آینده در حال برنامه‌ریزی هستیم.

احیای شورای عالی صادرات با اختیارات اصل ۱۳۸

وی در خصوص احیای شورای عالی صادرات با اختیارات اصل ۱۳۸ قانون اساسی افزود: وقتی شورای عالی صادرات اختیار اصل ۱۳۸ و ضمانت اجرایی ندارد، مزاحم مردم و تجار است و در این راستا شورای عالی تجارت با اختیار اصل ۱۳۸، پاراف رئیس جمهور را گرفته و منتظر تصویب هیئت دولت است که امیدواریم به زودی انجام شود.

وی ادامه داد: زمان نیاز است تا ساختار سازمان توسعه تجارت ایران اصولی و حرفه‌ای شده و بتواند کارها را با کارایی لازم انجام دهد.

برپایی نمایشگاه در قطر همزمان با جام جهانی

وی ادامه داد: برای ایام جام جهانی رایزنی شده تا نمایشگاه دائمی از ابتدای شهریور تا پایان آذرماه در قطر برقرار شود که زمین و مجوز نیز گرفته شده و کالاهای ایرانی در آن عرضه می‌شود. همچنین با هماهنگی دولت قطر بزرگترین هاب غذایی خاورمیانه مشترک با سرمایه‌گذاری قطری انجام می‌شود اما این مسائل باید اطلاع‌رسانی شود.

رئیس سازمان توسعه تجارت با اشاره به شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری و با بیان اینکه وقتی ایشان بر دانش‌بنیان بودن تاکید دارند به این معنی نیست که جوراب نانو تولید شود گفت: بلکه در اقتصاد و تجارت نیز باید از مفاهیم نو و دانش‌بنیان استفاده شود، پلتفرم‌های B2B شناخته شده نبود اما امروز در حوزه انجیر با استفاده از این پلتفرم‌ها ۸۰ درصد ارزش افزوده زنجیره می‌توان ایجاد کرد و امروز روی پلتفرم آمازون پایون جمهوری اسلامی ایران را در امارات راه اندازی شده است.

آفریقا بازار بزرگ و مناسبی برای فارس است

پیمان پاک در ادامه به موضوع تجارت با قاره آفریقا پرداخت و عنوان کرد: آفریقا گنج پنهانی بوده که از آن غافل بودیم اما در سال ۱۴۰۰ صادرات به آفریقا ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است. اکنون با آفریقا امکان تهاتر کامل داریم؛ صادرکننده و تشکل‌ها کمک کنند، ما نیز با تمام مشکلات، فضا را فراهم می‌کنیم.

وی اظهارداشت: برای اعزام هیئت‌های تجاری به آفریقا اتاق‌ها باید کمک کنند؛ به ویژه اتاق معین آفریقا که فارس است، کمک کند. امروز یکی از مهم‌ترین مشکلات در حوزه رفت و آمد است هیچ پرواز مستقیم به آفریقا نداشتیم اما به زودی با کشورهای آفریقایی پرواز مستقیم راه‌اندازی می‌شود، خط مستقیم دریایی را نیز پیگیری می‌کنیم که راه‌اندازی شود و خود شخص رئیس‌جمهور نیز در این زمینه ورود کردند تا این حوزه فعال شود.

لزوم تکمیل زنجیره تولید برای جلوگیری از خام فروشی

پیمان پاک همچنین در بازدید از مجتمع صنعتی ذوب آهن پاسارگاد کوار اظهار داشت: این مجتمع یکی از صنایع بخش خصوصی است که در بازه کوتاه مدت به نتیجه رسیده است.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص تکمیل زنجیره ارزش محصولات عنوان کرد: بارها و بارها ایشان بر جلوگیری از خام فروشی مواد تاکید کردند و بهترین نحوه شکل‌گیری زنجیره یک محصول آن است که یکجا و یکپارچه باشد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با ذکر توجیه پذیری اقتصادی و ایجاد اشتغالزایی در تکمیل زنجیره تولید اذعان داشت: بخش خصوصی با دنبال و پیگیری کردن شهرک تخصصی فولاد در کنار مجتمع ذوب آهن پاسارگاد می‌تواند نمونه واقعی یک زنجیره ارزش محصول باشد.

وی با بیان اینکه باید از صادرات محصولات مواد خام و نیمه خام جلوگیری کرد تا بتوان از ارزش افزوده ناشی از تکمیل زنجیره ارزش محصولات استفاده کرد، گفت: با شکل‌گیری شهرک تخصصی فولاد و تکمیل زنجیره ارزش فولاد می‌توانیم الگویی برای سایر نقاط کشور داشته باشیم.

پیمان پاک با تاکید بر اهمیت صنایع پایین دستی خاطرنشان کرد: با تکمیل زنجیره ارزش محصولات از جمله فولاد، جلوی واردات بسیاری از محصولات دیگر به کشور گرفته خواهد شد.

تعریف بازارهای تخصصی برای صادرات

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در ادامه بازدیدی نیز از شهرک صنعتی بزرگ شیراز داشت و از نزدیک مشکلات و موانع موجود واحدهای صنعتی و تولیدی را بررسی کرد.‌

وی در بازدید از کارخانه زرین غزال با بیان اینکه مسائل مطرح شده را پیگیری می‌کند تا مشکلات برطرف شود به تجارت با آفریقا و سفر مدیرکل آفریقای سازمان توسعه به شیراز اشاره کرد و افزود: در روسیه نیز این آمادگی برای همکاری وجود دارد و نشستی در این راستا نیز برگزار می‌شود.

ارائه مشوق‌های صادراتی در قالب بیمه نامه‌ها و صندوق ضمانت

وی با بیان اینکه مشوق‌ها به سمتی سوق داده شده که مؤثرتر باشد، افزود: فرایندهای صدور بیمه‌نامه‌ها، صندوق ضمانت صادرات و ارائه خدمات و دیگر امور در این راستا سبب می‌شود که فرایندی مؤثرتر طی شود.

لزوم اصلاح روش‌های سنتی تجارت و جایگزینی با روش‌های دانش بنیان

معاون وزیر صمت در ادامه به بازدید از واحد دانش بنیان: دارمه صنعت پرداخت و در سخنانی با مدیران این واحد دانش بنیان گفت: باید روش‌های سنتی صادرات اصلاح شود و تلاش شده که بازارهای جدید را باز کنیم، این خود موتوری برای توسعه صنایع هر استانی می‌شود.

وی با بیان اینکه بازارهای تخصصی بر اساس نیازمندی‌های جهانی باید تعریف شود، افزود: آشنا نبودن واحدهای صنعتی با فرصت‌های بین‌المللی یکی از دلایل مشکلات این واحدها است که ما به عنوان دولت باید زیرساخت‌ها را فراهم کنیم تا ظرفیت‌های جدید شناسایی شود.

پیمان‌پاک با بیان اینکه حمایت دولت در قالب پشتیبانی‌های اصلی است نه عدد و رقم‌های کوچک گفت: این رقم‌ها نمی‌تواند مشکلی را حل کند، پشتیبانی لجستیکی، حل مشکلات ارزی و ایجاد راهبردهای کلان در نظر دولت است چراکه اگر موانع رفع شود می‌تواند موجب رونق صادرات و تولید گردد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه اتاق بازرگانی و واحدهای صنعتی باید کمک کنند، افزود: بازارهای خوبی برای استان فارس در خلیج فارس و آفریقا وجود دارد، تمرکز بر آفریقا در دستور کار قرار گرفته است چراکه بازار خوبی دارد و حمایت و توجه ویژه هم در حوزه حمل و نقل و هم تسهیلاتی برای برگرداندن ارز می‌شود.

توجه به بازار آفریقا موجب رونق تجارت در استان فارس می‌شود

وی با بیان اینکه صندوق ضمانت صادرات در بازارهای پرریسک وارد می‌شود، عنوان کرد: سازوکاری برای فعال کردن بازار آفریقا و خلیج فارس در نظر گرفته شده چراکه می‌تواند منجر به رشد و رونق صنعت و صادرات استان فارس شود اما کانال ارتباطی اتاق بازرگانی است که باید فعال شود.

پیمان‌پاک با بیان اینکه اتاق بازرگانی فارس ارتباط را با سازمان توسعه تجارت، توسعه دهد، گفت: سازمان تلاش کرده که در ارتباطات بین‌المللی توجه ویژه به استان‌ها شود، به گونه‌ای که در توافق با روسیه استان به استان را متناظر می‌کنیم و ارتباط مستقیم آنها با یکدیگر بر قرار می‌شود. برای استان فارس قاره آفریقا و شرق آفریقا می‌تواند بازار خوبی باشد که از طریق صمت و اتاق بازرگانی واحدهای توانمند معرفی شوند چراکه برای دستیابی به بازار پایدار باید واحدهای توانمند ورود کنند.

وی با اعلام حمایت و پشتیبانی از بازارهای تخصصی تاکید کرد: نباید معطل مشوق‌های صادراتی موقت و کوچک باشیم؛ البته مشوق‌های صادراتی نیز جدی گرفته می‌شود و امسال تلاش شده که همه بودجه این مشوق‌ها در قالب بیمه نامه، حمل بار و دیگر اقدامات محقق شود چون باید اقداماتی کرد که مؤثر برای صادرات باشد.

فراهم سازی پرواز به قطر با سوخت یارانه‌ای

در ادامه پیمان پاک بازدیدی از واحد سمیران سلامت که در حوزه صادرات و سورتینگ میوه فعال است، داشت و گفت: آمادگی حمایت برای استفاده از بازار روسیه برای صادرات میوه وجود دارد و این اقدام در دستور کار است.

وی با اشاره به ظرفیت این واحد گفت: هواپیما برای صادرات میوه به قطر با سوخت یارانه‌ای هماهنگ می‌شود چراکه تاکنون مشکل فقط بار بوده اما زیرساخت‌های توسعه صادرات وجود دارد.

منبع: مهر لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر صادرکنندگان کارت بازرگانی علیرضا پیمان پاک اخبار صنعت، معدن و تجارت اخبار مرتبط نماد معاملاتی جفت ارز ریال - روبل با نرخ توافقی برای صادرکنندگان فعال شد ۱۴۰۱/۴/۲۸ برخی صادرکننده نماها تالار دوم نیما را خراب کردند ۱۴۰۱/۴/۲۸ رفع مسائل داخلی، ٨٠ درصد درخواست صادرکنندگان ۱۴۰۱/۱/۱۲ حضور تجار در سفرهای دولتی کارایی را بالا برد ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ بیمه صادراتی جایگزین LC می شود ۱۴۰۰/۱۰/۲۵ بررسی تصویب بکارگیری رمزارز در تجارت خارجی / واردات بدون محدودیت از سوی صادرکنندگان مجاز … ۱۴۰۰/۱۰/۱۷ آخرین ویدیو ها دلتنگی علی اوجی برای نرگس محمدی در جوکر + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ ۱۴:۱۲ ترامپ هو شد؛ در عوض من را که دوست دارید؟ ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ ۱۳:۲۵ گجت های جذابی که زندگی را راحت می کند ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ ۱۲:۳۰ سرعت عمل یک مادربزرگ و نجات کودک از مرگ + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ ۱۱:۵۹ تصاویر هولناک از سیل مرگبار استهبان استان فارس ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ ۱۱:۵۶ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۴:۴۲ صدور کارت ۵ ساله بازرگانی برای صادرکنندگان رتبه دار ۱۴:۳۵ سومین سال حضور جی پلاس در بازار تجهیزات آی تی ۱۴:۲۱ این غذاها مغز را نابود می کنند ۱۴:۱۳ دانشجوی ۹۸ ساله بالاخره فارغ التحصیل شد! + عکس ۱۴:۰۶ آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۱/۵/۱) ۱۴:۰۵ رشد ۵۷ درصدی سود خالص بانک اقتصادنوین در بهار ۱۴۰۱ ۱۳:۵۶ تورم نقطه‌به‌نقطه تیر ماه به ۵۴ درصد رسید/ عبور از شوک قیمتی حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی ۱۳:۵۴ قیمت مرغ رکورد شکست ۱۳:۴۹ تمرینی ساده برای آرامش اعصاب و روان ۱۳:۴۵ اپلیکیشن BeReal محبوب ترین برنامه اپل شد ۱۳:۲۵ ترامپ هو شد؛ در عوض من را که دوست دارید؟ ۱۳:۲۲ ابتلای ۵۷ نفر و فوت پنج نفر بر اثر تب کریمه کنگو ۱۳:۱۶ قیمت برده و کنیز در دوران قاجار + عکس ۱۳:۱۶ سنگ اندازی به شاخص کل! / ادامه روند نزولی یا صعود بورس؛ کدام سناریو محقق می‌ شود؟ ۱۳:۱۲ برگزاری مجمع عمومی بانک شهر با رضایتمندی سهامداران از عملکرد تیم مدیریتی جدید ۱۳:۱۱ می خواهم با احمدی نژاد ازدواج کنم ۱۳:۰۷ اقدام بی اختیار بایدن در فرودگاه جده؛ عکسی که دردسرساز می شود! ۱۳:۰۶ قیمت سکه امروز چند؟ (۱۴۰۱/۵/۱) ۱۳:۰۱ این نوع کمردرد در بارداری یعنی خطر! ۱۳:۰۰ بازخوانی تاکیدات و توصیه های رهبر معظم انقلاب درباره حجاب ۱۲:۴۹ این نوشیدنی خطر ابتلا به آلزایمر را کم می کند ۱۲:۴۵ بهترین تغذیه تابستان از نظر طب سنتی و بوعلی سینا ۱۲:۳۸ چطور آبلیمو بگیریم که تلخ نشه؟ ۱۲:۳۵ رمزارز چیست و آیا برای سرمایه گذاری مناسب است؟ ۱۲:۳۰ گجت های جذابی که زندگی را راحت می کند ۱۲:۲۳ بلاتکلیفی واردات موبایل های بالای ۶۰۰ دلار ۱۲:۲۰ اتفاق غیرمنتظره و ناراحتی وریا غفوری از فولادی ها ۱۲:۱۹ ایران به روسیه سخت افزار و نرم افزار صادر می کند ۱۲:۱۵ واردات قفل انحصار صنعت خودرو را باز نمی‌کند / واردات خودروی ۱۰ هزار دلاری بعید به نظر می‌رسد ۱۲:۱۰ «اسپیس‌ایکس» رکورد پرتاب فضایی را شکست ۱۲:۰۵ انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد ۱۲:۰۲ الزام استفاده از ماسک در وسایل نقلیه عمومی ، اماکن زیارتی و هیات های مذهبی ۱۲:۰۲ مراحل و نتایج ارتقای «مرج» اتریوم ۱۱:۵۷ ثبت نام آزمون استخدامی بخش خصوصی تمدید شد ۱۱:۵۷ دریافت وام با توثیق هوشمند سهام / نحوه دریافت وام برای سهامداران بورسی چگونه است؟ ۱۱:۵۱ هزینه سفر ۶ نفر به شمال در سال ۱۳۸۱ + ویدیو ۱۱:۵۱ پتوی اورژانسی؛ جدیدترین ابداع درمانی + فیلم ۱۱:۴۹ برای مقابله با سویه جدید کرونا نیازمند واکسن های جدیدتری هستیم ۱۱:۴۲ لغو ممنوعیت واردات فصلی برنج ۱۱:۴۰ جاده هراز تا ۴ مرداد بسته شد ۱۱:۳۶ واریز سود سنواتی ۳۹ شرکت بورسی از طریق سجام ۱۱:۳۴ قیمت جهانی گندم ۴۷ دلار کاهش یافت ۱۱:۳۲ صنعت لوازم خانگی همچنان در همراهی با مردم پیشگام است ۱۱:۲۴ به روحانی گفتم نه باید احمدی نژاد و نه باید خاتمی بشوید / اقتصاد کلان ما مشکل دارد، هیچ یک از دولت ها مقصر نیستند ۱۱:۲۱ جزییات قرارداد صادرات ۴۰۰ مگاواتی برق با ایران ۱۱:۱۹ ایران رکورددار بیشترین افزایش تولید نفت در سال ۲۰۲۱ ۱۱:۱۳ دورنمای تیره اقتصادی برای توییتر و اسنپ ۱۱:۱۱ دخئا: حالم از این جایزه به هم می خورد! ۱۱:۱۰ حضور حداکثری شرکت های بیمه در بزرگترین رویداد نمایشگاهی صنعت مالی کشور ۱۱:۰۹ ایران در پاییز ماهواره به فضا می فرستد اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صادرکنندگان کارت بازرگانی علیرضا پیمان پاک اخبار صنعت معدن و تجارت سازمان توسعه تجارت ایران رئیس سازمان توسعه تجارت تکمیل زنجیره ارزش شورای عالی صادرات بازارهای تخصصی اتاق بازرگانی واحدهای صنعتی پیمان پاک برای صادرات استان فارس دانش بنیان رئیس جمهور بازگشت ارز ۱۴۰۱ ۰۵ ۰۱ رتبه بندی بخش خصوصی مشوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۹۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

امتداد - مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این گزارش به توصیف و تحلیل سود و زیان ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ مرتبط با هفت بانک بورسی ملت، پاسارگاد، اقتصاد نوین، تجارت،سامان،صادرات و پارسیان می پردازیم.

مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

بانک ملت با ۲۷ همت سود ۹ ماهه حدود ۴۹ درصد از سود مجموع هفت بانک را به خود اختصاص داده است.

پاسارگاد با ۱۷ همت ،اقتصادنوین ۹ همت ، تجارت ۶ همت ، سامان ۴ همت ، صادرات ۲ همت سود و پارسیان با هشت همت زیان که تنها بانک زیانده در بازه ۹ ماهه است در رتبه های بعدی از حیث قدرمطلق سود و زیان هستند.

نرخ بازده درآمدها که نشان می دهد به ازای هر ۱۰۰ واحد از مجموع درآمدها چه میزان سود خالص ایجاد می شود در بانک پاسارگاد ۵۸ درصد ، سامان ۴۹ درصد ، اقتصاد نوین ۴۷ درصد ، ملت ۴۳ درصد ، تجارت ۲۱ درصد و صادرات ۱ درصد می باشد بانک سامان به دلیل زیان ۹ ماهه بازدهی از درآمد ندارد.

در بانکهای ملت و پاسارگاد حدود ۸۶ درصد از درآمدها ناشی از درآمد تسهیلات است سهم درآمد تسهیلات از کل درآمدها در بانک اقتصاد نوین ۶۳ درصد ، صادرات ۵۰ ، سامان ۴۸ درصد و تجارت ۴۵ درصد است.

 

بنابراین ترکیب منابع دو بانک ملت و پاسارگاد از حیث منابع وکالتی و مالکیتی در وضعیت بهینه قرار دارد.

کم خرج ترین بانک ها

تجزیه هزینه های هفت بانک نشان می دهد سهم هزینه های اداری و تشکیلاتی از کل هزینه ها در بانک پاسارگاد ۳۹ درصد و از این حیث کم خرج ترین بانک در بین هفت بانک از نظر هزینه های اداری ، پرسنلی و تشکیلاتی است این شاخص در:

بانک اقتصاد نوین ۴۲ درصد پارسیان ۶۴ درصد ملت ۷۵ درصد صادرات ۷۷ درصد تجارت ۷۹ درصد و سامان ۸۱ درصد است.

اینکه سامان با توجه به تعداد شعب و تجهیزات و پرسنل اصلا در حد ملت و صادرات و تجارت نبوده اما بیشترین وزن هزینه اش ، اداری و پرسنلی است محل تامل است.

ضمنا میانگین سهم هزینه تامین مالی در هفت بانک از کل هزینه ها معادل ۹ درصد است در بانک پارسیان سهم هزینه تامین مالی از کل هزینه ها ۲۲ درصد و بسیار بیشتر از میانگین هفت بانک و بانک سامان با سهم زیر یک درصدی از این حیث مطلوبترین حالت را دارد.

طبق گزارش اخباربانک، میانگین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها در مجموع هغت بانک معادل ۱۳ درصد می باشد.

در بانک ملت سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها چهار درصد و در بانک اقتصاد نوین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها ۳۱ درصد به ترتیب کمترین و بیشترین سهم را دارند این شاخص در:

بانک تجارت ۱۱ درصد پارسیان ۱۲ درصد صادرات ۱۳ درصد سامان ۱۶ درصد و پاسارگاد ۲۲ درصد است.

البته باید گفت ممکن است کم بودن سهم این هزینه در برهی بانکها بدلیل عدم ثبت کافی هزینه مطالبات باشد که گزارش حسابرسان نیز معمولا موید این نکته است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • تاکسی های برقی وارد شد
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم