Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا جلایر گفت: استان فارس مکانی کم نظیر برای ایجاد مزارع خورشیدی است، تابش مناسب خورشید دراکثر مناطق استان و بهره‌مندی استان فارس از ۳۰۰ روز آفتابی در سال، سبب شده است تا این استان از ظرفیت بالایی برای احداث مزارع و نیروگاه‌های خورشیدی برخوردار باشد.

او با ابراز رضایت از روند احداث نیروگاه‌های خورشیدی در این استان طی ۲ سال اخیر، گفت: با احداث ۱۴۴ نیروگاه خورشیدی خانگی و ۲ نیروگاه مزرعه خورشیدی در سال ۱۴۰۰، هم اکنون ظرفیت منصوبه این نیروگاه‌ها حدود ۲۶۰۰کیلووات است که نسبت به سال ۱۳۹۹ رشد ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان فارس به حمایت صنعت برق از سرمایه گذاران بخش خصوصی در احداث نیروگاه‌های خورشیدی اشاره و گفت: ظرفیت تولید برق نیروگاه‌های خورشیدی حداکثر تا ۲برابر ظرفیت انشعاب متقاضیان و تا سقف ۲۰۰کیلووات تعیین شده که برای تولید هرکیلووات آن ۱۰متر مربع زمین و حدود ۲۴ میلیون تومان سرمایه گذاری نیاز است.

اسماعیل خاتمی گفت: با افزایش نرخ خرید برق به میزان ۴۰ درصد در سال ۱۴۰۰ و انعقاد قرارداد خرید تضمینی به مدت ۲۰ سال، بازگشت سرمایه در بخش نیروگاه‌های خورشیدی بین ۵ تا ۶ سال به طول خواهد انجامید.

خاتمی گفت: در صدور مجوز‌های جدید محدود به ظرفیت انشعاب هیچگونه محدودیتی وجود ندارد، شهرستان فسا با ۹۶نیروگاه، بوانات ۶۴ و اقلید و لار و کازرون با ۶۱ نیروگاه، مقام اول تا سوم را از نظر تعداد نصب نیروگاه در اختیار دارند.

این مقام مسئول گفت: از ابتدای سال ۹۵ تا پایان سال ۱۴۰۰ مبلغ ۲۴۵ میلیارد ریال بابت خرید تضمینی برق به سرمایه گذاران در این حوزه پرداخت شده و تقریبا به ازای هر ۵ کیلو وات نیروگاه منصوبه یک اشتغال دائم و پایدار بوجود آورده است.

او به کسب عنوان مقام سوم شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در حوزه نصب نیروگاه‌های خورشیدی در کشور نیز اشاره و گفت: این شرکت در سال‌های اخیر با ارایه برنامه‌های تبلیغاتی و معرفی فواید و سوددهی نیروگاه‌های خورشیدی همچنین انعقاد تفاهم نامه همکاری با یکی از بانک‌های قرض الحسنه استان برای اعطای تسهیلات بانکی جهت نصب و راه اندازی نیروگاه خورشیدی، اقدامات موثر و مفیدی را انجام داده است.

مدیر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق فارس گفت: مجموع این اقدامات و پیگیری ها، افزایش تعداد نصب نیروگاه‌های خورشیدی در سطح استان و اخذ مقام سوم شرکت درحوزه نصب نیروگاه‌های خورشیدی دربین شرکت‌های توزیع کشور را به دنبال داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ظرفیت نیروگاه های خورشیدی توزیع نیروی برق فارس نیروگاه های خورشیدی نصب نیروگاه استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۹۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو ناصر اسکندری در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور با وزیر نیرو با اشاره به اینکه بیش از ۹۲ درصد برق کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین می‌شود، افزود: ضریب آمادگی تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در تابستان سال گذشته در حالی به ۹۸ درصد رسیده است که میانگین جهانی این رقم در حدود ۹۵ درصد است و در تلاشیم امسال نیز نیروگاه‌های حرارتی را با آمادگی بالایی در مدار تولید داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه راندمان نیروگاه‌های حرارتی در پایان سال گذشته با افزایش دو دهم درصدی به ۳۹.۳ درصد رسیده است، ادامه داد: در سال گذشته سوخت مصرفی نیروگاه‌ها در حالی ۲.۹۱ درصد افزایش یافته که میزان تولید برق این واحدها به دلیل افزایش راندمان نیروگاه‌ها بیش از این رقم بوده است.

اسکندری یادآور شد: تنها در مدت زمان فعالیت دولت سیزدهم ۱۴ واحد بخار سیکل‌ترکیبی جدید به ظرفیت دو هزار و ۱۷۱ مگاوات بدون مصرف سوخت جدید وارد مدار شده است که از محل احداث این واحدها سالانه ۳.۲ میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها صرفه‌جویی شده و شاهد رشد راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور هستیم.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی در ابتدای امسال ۲.۹ درصد افزایش یافته است، گفت: روند افزایش نیاز مصرف در ابتدای امسال رشد ۵.۵ درصدی داشته و با توجه به اینکه در سال جدید نیاز مصرف برق کشور رشد شتابانی دارد، باید آمادگی بیشتری برای تولید برق مورد نیاز مشترکان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه امسال قابلیت تولید در نیروگاه‌های حرارتی را باید به ۵۲ هزار مگاوات برسانیم، اضافه کرد: این رقم از طریق پروژه‌های جدید نیروگاهی، طرح‌های رفع محدودیت و افزایش آمادگی در نیروگاه‌های مختلف ایجاد خواهد شد که در همین راستا از مهرماه سال گذشته حدود ۱۰۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی به منظور افزایش آمادگی این واحدها برای تولید برق پایدار و مطمئن در پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است.

اسکندری ادامه داد: در حال حاضر ۹۲ درصد از فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش مطابق برنامه آغاز شده و بیش از ۹۸ درصد از برنامه‌های تعمیراتی شروع شده نیز به پایان رسیده است و تا چند روز آینده با اتمام برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی سراسر کشور این واحدها آماده تولید برق مورد نیاز مشترکان در پیک تابستان امسال خواهند بود.

کد خبر 6094611 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • بزرگترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران در مارلیک افتتاح شد
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مجموعه موج‌های آبی مشهد
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • ۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • رتبه نخست کاشان در نصب نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس