Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وب‌سایت «لبنان ۲۴» به بهانه برگزاری نشست «جده» و پس از آن نشست تهران، گفت‌وگویی با «الکساندر زاسپکین» سفیر سابق روسیه در لبنان که چند ماهی است جای خود را به سفیر جدید داده، انجام داد.

در این گزارش آمده، شاخص‌های متناقضی پس از نشست جده بوجود آمده بویژه آنکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا موفق به ایجاد سیستمی برای مقابله با نفوذ روسیه در منطقه نشد؛ در حالی که نشست تهران به عنوان بخشی از روند آستانه برای پایان دادن به نزاع در سوریه در پی تهدیدهای ترکیه برای انجام عملیات نظامی در شمال سوریه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 زاسپکین در این خصوص گفت، موضع روسیه در چارچوب تحولات سوریه است و طی سال‌های اخیر تغییر نکرده و نخواهد کرد. روند آستانه بر این موضوع صحه می‌گذارد، روندی که بر وحدت سرزمینی سوریه، بازگشت حاکمیت این کشور و تکمیل مأموریت مبارزه با تروریسم و بازگشت آوارگان تأکید می‌کند.

وی افزود، روسیه همچنان برای راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز تمام مشکلات از جمله مسأله اوکراین تلاش می‌کند اما در برابر تعلل غرب و تسلیح دولت کی‌یف، موضع روسیه نیز سختگیرانه‌تر خواهد بود. طبیعتا دستورکارها فقط به اوکراین محدود نمی‌شود، آمریکا باید از خاک سوریه خارج شود و نشست سه جانبه تهران تأکید کرد که طرف‌های روند آستانه در این خصوص توافق دارند؛ واضح است که پایان اشغالگری آمریکا در رهایی از تروریسم در سوریه کمک می‌کند.

زاسپکین در ادامه ضمن اعلام اینکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در نشست جده تلاش کرد که کشورهای عربی را به خدمت اهداف دولت خود در آورد اما نتوانست، تصریح کرد، روسیه این نتیجه را پیش‌بینی می‌کرد زیرا فروپاشی غرب عمیق‌تر شده است.

وی تأکید کرد، نشست جده نماد پوچی سیاست آمریکا به نظر رسید در حالی که نشست تهران ایستگاهی مهم برای دستیابی به راه‌حل‌ها و توسعه همکاری بین‌المللی بر اساس احترام به حاکمیت کشورها بود. مهم آن است که نشست تهران بر ادامه همکاری علیرغم اختلافات و تحرکات ترکیه در شمال سوریه بدون هماهنگی در چارچوب آستانه، تأکید کرد و تمرکز بر مخرجات مشترک همچنان ادامه دارد. از نظر روسیه، همکاری با سوریه و متحدانش در دفاع از سوریه در مقابل تروریسم و مداخلات خارجی همچنان اولویت مطلق است اما روش کار به شرایط و توافقات و مشروعیت بین‌المللی بستگی دارد.

آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران به همراه «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه سه شنبه هفته گذشته (۲۸ تیرماه) نشستی سه جانبه در تهران برگزار کردند. در پایان این نشست بیانیه‌ای مشترک صادر شد. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: الکساندر زاسپکین نشست تهران رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۹۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه

امیر آشتیانی در دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه گفت: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، کنستانتینو چیونگا معاون رئیس جمهور زیمباوه با امیر آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تهران دیدار و گفتگو کرد.

امیر آشتیانی در این دیداربا اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهور ایران  به حراره و سفر آتی رئیس محترم جمهور زیمباوه به تهران گفت: این تعاملات نشان دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی مابین قائل هستند.

 وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و ونزوئلا گفت: حدود 10 سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای مانانگا گوا رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

آشتیانی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است، گفت: این جایگاه متاثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشورهای مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشورهای آفریقایی جهت کسب استقلال از کشورهای استعمارگر و سلطه طلب بوده است.

وی ادامه داد: در میان کشورهای انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌کند، از اهمیت بسزای برخوردار است.

وزیر دفاع تاکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند.

وی ایران با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهمترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین الملل اظهار داشت: متاسفانه شاهد استانداردهای دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.

آشتیانی با اشاره به  کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به 40 هزار نفر از مردم و به ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشورهای غربی و همچنین سکوت نهادها و مجامع بین المللی گفت: بر همه کشورهای آزاد و مستقل لازم است  تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را در خصوص توقف ماشین کشتاررژیم صهیونیستی به کار گیرند.

معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر  اسرائیل به فلسطین نیز نشان دهنده سیاستهای دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تاثیر تحریم‌های کشورهای غربی هستند، گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری‌های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا( سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت های زیمباوه را برای توسعه همکاری های اقتصادی با ایران بیشتر می کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف  آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه‌های مختلف اعلام کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • بایدن: آمریکا٬ مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور سوریه و وزیر خارجه بحرین
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است