Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@15:56:41 GMT

نظر تحلیلی دیپلمات روس درباره نشست تهران

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۰۹۵۴

نظر تحلیلی دیپلمات روس درباره نشست تهران

وب‌سایت «لبنان ۲۴» به بهانه برگزاری نشست «جده» و پس از آن نشست تهران، گفت‌وگویی با «الکساندر زاسپکین» سفیر سابق روسیه در لبنان که چند ماهی است جای خود را به سفیر جدید داده، انجام داد.

در این گزارش آمده، شاخص‌های متناقضی پس از نشست جده بوجود آمده بویژه آنکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا موفق به ایجاد سیستمی برای مقابله با نفوذ روسیه در منطقه نشد؛ در حالی که نشست تهران به عنوان بخشی از روند آستانه برای پایان دادن به نزاع در سوریه در پی تهدیدهای ترکیه برای انجام عملیات نظامی در شمال سوریه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 زاسپکین در این خصوص گفت، موضع روسیه در چارچوب تحولات سوریه است و طی سال‌های اخیر تغییر نکرده و نخواهد کرد. روند آستانه بر این موضوع صحه می‌گذارد، روندی که بر وحدت سرزمینی سوریه، بازگشت حاکمیت این کشور و تکمیل مأموریت مبارزه با تروریسم و بازگشت آوارگان تأکید می‌کند.

وی افزود، روسیه همچنان برای راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز تمام مشکلات از جمله مسأله اوکراین تلاش می‌کند اما در برابر تعلل غرب و تسلیح دولت کی‌یف، موضع روسیه نیز سختگیرانه‌تر خواهد بود. طبیعتا دستورکارها فقط به اوکراین محدود نمی‌شود، آمریکا باید از خاک سوریه خارج شود و نشست سه جانبه تهران تأکید کرد که طرف‌های روند آستانه در این خصوص توافق دارند؛ واضح است که پایان اشغالگری آمریکا در رهایی از تروریسم در سوریه کمک می‌کند.

زاسپکین در ادامه ضمن اعلام اینکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در نشست جده تلاش کرد که کشورهای عربی را به خدمت اهداف دولت خود در آورد اما نتوانست، تصریح کرد، روسیه این نتیجه را پیش‌بینی می‌کرد زیرا فروپاشی غرب عمیق‌تر شده است.

وی تأکید کرد، نشست جده نماد پوچی سیاست آمریکا به نظر رسید در حالی که نشست تهران ایستگاهی مهم برای دستیابی به راه‌حل‌ها و توسعه همکاری بین‌المللی بر اساس احترام به حاکمیت کشورها بود. مهم آن است که نشست تهران بر ادامه همکاری علیرغم اختلافات و تحرکات ترکیه در شمال سوریه بدون هماهنگی در چارچوب آستانه، تأکید کرد و تمرکز بر مخرجات مشترک همچنان ادامه دارد. از نظر روسیه، همکاری با سوریه و متحدانش در دفاع از سوریه در مقابل تروریسم و مداخلات خارجی همچنان اولویت مطلق است اما روش کار به شرایط و توافقات و مشروعیت بین‌المللی بستگی دارد.

آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران به همراه «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه سه شنبه هفته گذشته (۲۸ تیرماه) نشستی سه جانبه در تهران برگزار کردند. در پایان این نشست بیانیه‌ای مشترک صادر شد. /فارس

 

منبع: فردا

کلیدواژه: دیپلمات روس نشست تهران رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۰۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه

رئیس جمهور آمریکا با امیر قطر و رئیس جمهور مصر درباره آتش‌بس غزه تلفنی گفت‌وگو کرد.

به گزارش مشرق، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر و عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر درباره تحولات نوار غزه گفت‌وگوی تلفنی کرد.

طبق گزارش رأی الیوم، امیر قطر و جو بایدن درباره تلاش‌های ۲ کشور برای رسیدن به یک توافق آتش‌بس فوری در نوار غزه گفت‌وگو کردند.

السیسی و بایدن نیز درباره آخرین تحولات مذاکرات کنونی و تلاش‌های مصر برای رسیدن به یک آتش‌بس در نوار غزه و معامله تبادل اسرا رایزنی کردند.

السیسی و بایدن بر خطر عملیات نظامی در شهر رفح و تأثیر آن بر بحران فاجعه بار انسانی در نوار غزه و امنیت و ثبات منطقه تاکید کردند.

السیسی بر لزوم ورود کافی کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید کرد.

۲ طرف بر لزوم تلاش برای ممانعت از گسترش دایره جنگ و اهمیت راه حل ۲ دولت به عنوان تنها راه برای تحقق امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند.

در این تماس تلفنی درباره شراکت استراتژیک بین مصر و آمریکا و ادامه فعالیت مشترک برای تقویت روابط دوجانبه گفت‌وگو شد.

به رغم هشدارهای بین‌المللی نسبت به پیامدهای فاجعه بار حمله به رفح به خاطر وجود ۱.۴ میلیون آواره فلسطینی در آنجا، رژیم صهیونیستی همچنان بر حمله به رفح پافشاری می‌کند. مصر نگران این است که عملیات نظامی رژیم صهیونیستی منجر به ورود آوارگان فلسطینی به خاک این کشور شود.

از چند ماه پیش مصر، قطر و آمریکا رهبری مذاکرات غیرمستقیم بین رژیم صهیونیستی و جنبش حماس برای آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا را بر عهده دارند اما به دلیل مخالفت تل‌آویو با خواسته حماس برای پایان جنگ و خارج کردن نیروهای خود از نوار غزه و بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال غزه نتیجه نداشته است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه
  • آمریکا مانع حضور نماینده روسیه در نشست کمیته اطلاعات سازمان ملل شد
  • نشست وزرای دفاع ناتو برای ادامه حمایت از اوکراین برگزار می‌شود
  • دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور سوریه و وزیر خارجه بحرین
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • ببینید | حرکت جنجالی وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور چین
  • پولیتیکو : مرد شماره دو روسیه از ولادیمیر پوتین هم ترسناک تر است/ نیکلای پاتروشف استفاده از سلاح هسته ای را تبلیغ می کند