Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، دو معترض در گالری موزه هنری اوفیتزی در شهر فلورانس ایتالیا، کف دست‌های خود را به شیشه محافظ نقاشی معروف «بهار» اثر «ساندرو بوتیچلی» چسباندند و بنری را باز کردند که روی آن نوشته شده بود: «نسل نهایی بدون گاز بدون زغال سنگ.»

پیش‌تر این گروه به نشانه اعتراض، خود را به کپی نقاشی «شام آخر» و همچنین تابلو نقاشی «گاری علوفه» اثر «جان کانستبل» چسبانده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این معترضان که متعلق به گروه فعالان آب و هوایی «Ultima Generazione» (نسل آخر) بودند اعلام کردند این اولین اعتراض در فصل جدید اقدامات است که موزه‌های هنری را هدف گرفته است و ظاهرا اقدام آنها الهام گرفته از کارزار اعتراضی «نفت را متوقف کنید» است که اخیرا در بریتانیا به راه افتاده است.

خبرگزاری آنسا ایتالیا به نقل از مسئولان موزه اوفیتزی اعلام کرده که هیچ آسیبی به نقاشی ۶۵۰ ساله «پریماورا» ( به معنای بهار) اثر «ساندرو بوتیچلی» که یکی از مشهورترین نقاشی‌های جهان است وارد نشده است. وب سایت موزه اوفیتزی این نقاشی را «جشن عشق، صلح و سعادت» توصیف کرده است.

 شاهکارهایی که دزدیده شدند و هرگز پیدا نشدند  عکس و ویدئو | حمله مردی با کیک خامه‌ای به سمت تابلوی مشهور مونالیزا

گروه فعال محیط زیست «نسل آخر» در بیانیه‌ای درباره این اقدام اعتراضی اعلام کرد: «آیا امروز نیز می‌توان بهاری به چنین زیبایی دید؟ آتش سوزی، بحران غذایی و خشکسالی این اتفاق را به طور فزاینده‌ای دشوار می‌کند. ما تصمیم گرفتیم از هنر برای به صدا درآوردن زنگ خطر استفاده کنیم چرا که به سمت فروپاشی اجتماعی و اقلیمی پیش می‌رویم. همان‌طور که از میراث هنری خود دفاع می‌کنیم، باید خود را وقف مراقبت و حفاظت از سیاره‌ای کنیم که با بقیه جهان به اشتراک می‌گذاریم.»

این گروه همچنین اعلام کرد با کارشناسان مرمت آثار هنری مشورت کرده‌اند تا راهی برای چسباندن خود به نقاشی بدون آسیب رساندن به آن بیابند.

این گروه فعال محیط زیست یکی از چندین تشکل فعالی است که در سراسر اروپا و در کانادا و استرالیا با الهام از تاکتیک‌های گروه «Insulate Britain» شکل گرفته است، که اعتراضات سد راه آن در اطراف لندن و جنوب شرق انگلیس باعث ایجاد اختلالات گسترده شد و باعث ایجاد یک گفتگوی ملی در مورد تغییرات آب و هوایی شد. 

سرنوشت شگفت‌انگیز تابلوی نقاشی لئوناردو داوینچی که هیتلر آن را دزدید | تابلوی بانویی با قاقم و سفر به ۵۰۰ سال تاریخ اروپا

آن‌ها از صندوق اضطراری آب و هوا مستقر در آمریکا کمک مالی دریافت می‌کنند که یک صندوق بشردوستانه برای کمک مالی به گروه‌های اقدام مستقیم است.
 

کد خبر 692516 منبع: ایسنا برچسب‌ها هنرهای تجسمی موزه محیط زیست جهان هنر اعتراض - تجمع - تحصن ایتالیا نقاشی - نقاشان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هنرهای تجسمی موزه محیط زیست جهان هنر اعتراض تجمع تحصن ایتالیا نقاشی نقاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۱۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله پلیس به محل تحصن دانشجویان دانشگاه کلمبیا

نیرو‌های پلیس آمریکا به محل تحصن دانشجویان حامی فلسطین دانشگاه کلمبیا حمله کردند.

به گزارش ایسنا، پس از آن که رئیس دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک آمریکا اعلام کرد دیگر راهی برای تضمین امنیت و برقراری نظم در پردیس این دانشگاه وجود ندارد، صد‌ها تن از ماموران پلیس نیویورک برای کمک فراخوانده شدند و دانشجویان را سرکوب کردند.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ساختمان «همیلتون» واقع در دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویان حامی فلسطین اشغال شده بود و دانشجویان در آنجا تحصن کرده بودند که ماموران پلیس ضمن بیرون کردن دانشجویان معترض و تخلیه ساختمان، آن‌ها را دستگیر کردند.

صحنه درگیری بین پلیس و دانشجویان معترض در ساعت ۲۱ به وقت محلی سه‌شنبه و در حالی انجام شد که ماموران با کلاه و لباس کامل ضد شورش وارد ساختمان شدند. ده‌ها تن از ماموران از پنجره ورودی ساختمان محل تجمع وارد شده و دیگر ماموران از روی خودرو‌های پارک شده در کنار ساختمان وارد شدند. حدود ۱۰۰ معترض دانشجو دستگیر شده و با اتوبوس از محوطه پردیس دانشگاه کلمبیا خارج شدند.

این درگیری ۱۲ ساعت پس از آن رخ داد که معترضان حامی فلسطین کمی پس از نیمه شب سه‌شنبه در ساختمان همیلتون تحصن کردند. اقدام پلیس در پنجاه و ششمین سالگرد یورش پلیس نیویورک به همین ساختمان در دوران اعتراضات علیه نژادپرستی و جنگ ویتنام انجام شده است.

مدیریت دانشگاه کلمبیا هم پس از مداخله پلیس و ورود آن به پردیس این دانشگاه، در بیانیه‌ای اعلام کرد، تصمیم پلیس نیویورک «آخرین مرحله و آخرین گزینه» بوده است. اداره پلیس نیویورک پیشتر اعلام کرده بود افسرانش بدون درخواست مقام‌ها و مسئولان دانشگاه یا وقوع یک رویداد کاملا اضطراری وارد محوطه دانشگاه نمی‌شوند.

«نعمت شفیق» رئیس دانشگاه کلمبیا در نامه‌ای به مقامات ارشد پلیس نیویورک نوشت، دانشگاه با نهایت تاسف درخواست می‌کند که پلیس معترضان را از ساختمان اشغال‌شده و چادری که در نزدیکی ساختمان همیلتون برپا شده، خارج کند.

پیش از رسیدن افسران به دانشگاه کلمبیا، کاخ سفید بن‌بست در آنجا و در دانشگاه پلی‌تکنیک ایالتی کالیفرنیا، جایی که معترضان دو ساختمان را به کنترل خود درآوردند، محکوم کرد.

«جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی گفت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا معتقد است «اشغال یک ساختمان دانشگاهی توسط دانشجویان رویکرد کاملا اشتباهی است و نمونه‌ای از اعتراض مسالمت‌آمیز محسوب نمی‌شود.»

دانشکده‌های دیگر به امید برگزاری مسالمت‌آمیز مراسم جشن‌های فارغ‌التحصیلی به دنبال مذاکره با تظاهرکنندگان بر سر توافق‌هایی بوده‌اند.

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • بازدید رایگان از موزه تنوع زیستی پارک پردیسان برای یک هفته
  • تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • حمله پلیس به محل تحصن دانشجویان دانشگاه کلمبیا
  • دستگیری ۸ نفر از متخلفان محیط زیستی در اقلید
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • طالب‌زاده با وجود اهانت‌های گروه‌های مختلف، هیچگاه نه مردد شد و نه ترسید/زیست شهیدانه در زندگی نادر دیده می‌شد
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»