Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حسن کامرانی فرد ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: هفته ملی مهارت از 31 تیرماه تا 6 مردادماه نامگذاری شده که هر ساله گرامی داشته می‌شود.

وی گفت: آمورش فنی و حرفه‌ای در استان از سال 60 راه‌اندازی شد و تاکنون 19 مرکز آموزشی در استان در قالب 100 کارگاه و 550 رشته آموزشی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی با بیان اینکه وجود 6 هزار استاندارد آموزشی یکی از مزیت‌های ما است که کد بین‌المللی خود را دریافت کرده است افزود: منابع انسانی توانمند و کارگاه‌های آموزشی مجهز و گواهینامه‌های معتبر مهارتی در استان داریم.

کامرانی‌فرد با بیان اینکه هیچ محدودیتی در زمینه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای نداریم تصریح کرد: ایجاد اشتغال و مهارت‌آفرینی یکی از اهداف مهم فنی و حرفه‌ای استان است.

وی ادامه داد: 288 آموزشگاه آزاد در کنار مراکز دولتی با مجموع 226 رشته آموزشی همکاری می‌کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: مراکز مدیریت مهارت آموزی و مدیریت شغلی دانش‌آموزان بررسی شده و فضای آموزشی در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته و مهارت‌های آموزشی ارائه می‌شود.

کامرانی‌فرد اظهار کرد: آموزش فنی و حرفه‌ای در پادگان‌ها حضور موثری داشته و هر سربازی قبل از خروج از پادگان می‌تواند یک گواهینامه معتبر فنی و حرفه‌ای داشته باشد.

وی افزود: در ندامتگاه‌ها هم فنی و حرفه‌ای حضور داشته و اجرای آموزش را دنبال می‌کنیم؛ یکی از روش‌های آموزش مراکز محیط کار واقعی است و هر واحد صنعتی و صنوف در شهر که تمایل دارند به عنوان آموزش دهنده در کنار فنی و حرفه‌ای باشند به آنها مجوز داده شده و مزیت آن نیز برای واحد صنفی این است که حدود 18 ماه بدون قوانین کار فرد برای واحد صنفی کار کند و دستمزد برای مهارت آموز توافقی است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی با اشاره به طرح‌های مهارت افزایی ترکیبی دانشجویان و مهارت‌افزایی دانش‌آموختگان گفت: در طرح مهارت‌افزایی ترکیبی دانشجویان نیز دنبال ارتقای ظرفیت اشتغال پذیری دانشجویان هستیم تا اشتغال دانشجویان را با 540 ساعت آموزشی تامین کنیم.

کامرانی‌فرد با بیان اینکه طرح مهارت افزایی دانش‌آموختگان در حوزه دانش بنیان انجام می‌شود بیان کرد: یک نفر به نمایندگی از خراسان جنوبی در رشته مکاتونیک در مسابقات بین‌المللی مهارت‌افزایی که در کشور کره جنوبی برگزار می‌شود شرکت خواهد کرد.

وی عنوان کرد: از ابتدای سال جاری دو مرکز مدیریتی و مشاوره شغلی در استان ایجاد و دو مرکز دیگر در آینده راه‌اندازی خواهد شد و بیش از 9 میلیارد تومان تجهیزات خریداری و در کارگاه‌ها مستقر شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه دپارتمان ملی گوهرتراشی در فردوس وجود دارد افزود: دپارتمان ملی معدن در نهبندان در حال تجهیز بوده و دپارتمان تایر در شرکت کویرتایر بیرجند در حال انجام و به‌روزرسانی است.

کامرانی‌فرد با بیان اینکه بیش از 180 محیط کار واقعی مجوز داده شده است افزود: دپارتمان ماشین‌های کشاورزی در شهرستان بشرویه پیشنهاد شده که مستقر شود.

وی تصریح کرد: در حوزه مهارت‌آموزی آمادگی به‌کارگیری کسانی که گواهینامه مهارت دارند وجود دارد و حدود 65 درصد در خروجی دوره‌های آموزشی اشتغال آفرینی داریم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فنی و حرفه ای مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی مهارت افزایی کامرانی فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۲۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهدای نفت دوگنبدان ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تجهیزات آن خریداری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی احمدزاده با حضور محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور در بازدید از بیمارستان نفت گچساران اظهار داشت: بارقه‌های امیدی برای تکمیل و بهره‌برداری از این مرکز درمانی که قریب به 17 سال از عملیات اجرایی آن می گذرد در دولت سیزدهم شکل گرفت و هم اینک به پیشرفت چشمگیری در حال ساخت است.

وی عنوان کرد: عملیات اجرایی بیمارستان شهدای نفت گچساران در سال 1386 در قالب سه طبقه و پنج بخش اصلی شامل کلینیک های تخصصی،‌ بخش‌های بستری،‌ اورژانس و آزمایشگاه، خدماتی و اداری آغاز شد.

احمدزاده تصریح کرد: این طرح درمانی در زمینی به وسعت 11 هزار مترمربع در حال ساخت است و به دلیل برخی مشکلات عملیات ساخت این مرکز درمانی چندین سال متوقف و عملیات تکمیل این طرح اوایل مرداد امسال دوباره از سر گرفته شد.

وی بیان کرد با توجه به افزایش جمعیت سرویس گیرنده از بهداشت و درمان صنعت نفت و همچنین جهت رفع مشکلات خدمات گیرندگان در تلاش هستیم این مرکز درمانی اوایل سال آینده به بهره‌برداری برسد و کارکنان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران سال ها چشم انتظار راه‌اندازی این مرکز درمانی هستند.

به گفته احمدزاده موقعیت این بیمارستان به گونه‌ای است که با راه‌اندازی آن هم کارکنان صنعت نفت و هم مردم پیرامونی آن منتفع می‌شوند و 940 میلیارد ریال برای تکمیل بیمارستان شهدای نفت گچساران در دولت سیزدهم اختصاص داده شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی