Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از فلسطین الیوم، جنبش جهاد اسلامی، موضع شیخ «می بنت محمد آل خلیفه»، وزیر فرهنگ و آثار باستانی بحرین که مخالفت خود را با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی ابراز داشته و از دست دادن با سفیر دشمن صهیونیستی در بحرین خودداری کرده بود، تمجید کرد.

«طارق سلمی» سخنگوی رسانه‌ای جهاد اسلامی گفت که این جنبش همبستگی خود را با وزیر بحرینی که موضعی عملی، جسورانه و قاطع در رد سازش را اتخاذ کرد و به عواقب آن اهمیت نداد و بدین ترتیب تجسم اراده واقعی مردان و زنان آزاده ملت ما بود، اعلام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلمی در بیانیه‌ مطبوعاتی خود به شیخ «می بنت محمد آل خلیفه» و به مردم آزاده بحرین که هر روز موضع خود را در رد هرگونه سازش و ائتلاف با دشمن صهیونیستی ابراز می‌کنند، درود فرستاد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز پیش تر در بیانیه‌ای از موضع می بنت محمد آل خلیفه وزیر سازمان فرهنگ و آثار باستانی بحرین که حاضر به دست دادن با سفیر رژیم اشغالگر صهیونیستی نشد، تقدیر کرد.

جنبش مجاهدان فلسطین نیز در بیانیه‌ای مشابه از اقدام شجاعانه این وزیر بحرینی استقبال و با وی ابراز همبستگی کرد.

همچنین جبهه مردمی برای آزادی فلسطین نیز با انتشار بیانیه‌ای در این خصوص عموم ملت‌های عربی از جمله ملت بحرین را به مخالفت با جنایت عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی فراخواند.

پادشاه بحرین به تازگی «می بنت محمد آل خلیفه» وزیر سازمان فرهنگ و آثار باستانی بحرین را که به عنوان چهره مخالف عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونستی معروف است، به دلیل دست ندادن با سفیر رژیم صهیونیستی در منامه از سمتش برکنار کرد.   

در ۱۶ ژوئن ۲۰۲۲، سفیر ایالات متحده در منامه، مراسم تشییع جنازه ویژه‌ای را به مناسبت درگذشت پدرش در منزل خود برگزار کرد و از برخی سفرا و مقام‌ها از جمله ایتان نائیه سفیر رژیم صهیونیستی در بحرین و شیخه می بنت محمد دعوت کرد.

به گزارش رای الیوم، این مقام بحرینی که عضو دستگاه حاکمه خاندان آل خلیفه است، به دلیل اینکه در این مراسم از دست دادن با سفیر رژیم صهیونیستی در بحرین خودداری کرده بود، از سمتش برکنار شد.

پیش از این هم شیخ می بنت محمد مخالفت خود را با یهودی سازی مناطق قدیمی منامه و اجازه به سرمایه‌گذاران «یهودیان» آمریکا برای ساختن محله «یهودی نشین» مخالفت کرده بود.

برچسب‌ها بحرین جنبش جهاد اسلامی فلسطین رژیم صهیونیستی فلسطین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بحرین جنبش جهاد اسلامی فلسطین رژیم صهیونیستی بحرین جنبش جهاد اسلامی فلسطین رژیم صهیونیستی فلسطین رژیم صهیونیستی جهاد اسلامی سفیر رژیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۳۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت

عثمان خان جدون طی سخنانی در نشست شورای امنیت با موضوع فلسطین و خاورمیانه تاکید کرد که توقف نسل‌کشی در غزه، جلوگیری از تشدید جنگ و احیای روند صلح برای حل مساله فلسطین از وظایف اصلی شورای امنیت سازمان ملل است.

وی اظهار داشت: ما شاهد آنچه بیم آن را داشتیم، هستیم. اسرائیل درصدد گسترش جنگ غزه است که به شدت صلح و امنیت خاورمیانه و صلح جهانی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

سفیر پاکستان افزود که پس از تجاوزات اسرائیل به کرانه باختری، لبنان، یمن و عراق، تجاوز به سرکنسولگری ایران در دمشق نیز صلح منطقه‌ای را به خطر انداخته است.

وی خواستار خویشتنداری و تنش‌زدایی در خاورمیانه شد و تاکید کرد: تا زمانی که ماشین جنگی اسرائیل در کشتار مداوم مردم غزه متوقف نشود، خطر بزرگی برای گسترش خشونت و جنگ وجود خواهد داشت و نه تنها خاورمیانه بلکه فراتر از آن را فرا خواهد گرفت.

عثمان جدون افزود: عضویت فلسطین در سازمان ملل گامی در جهت اصلاح بی عدالتی تاریخی و تایید حق تعیین سرنوشت آنها خواهد بود. همچنین این یک واقعیت سیاسی ایجاد خواهد کرد که می‌تواند به حل و فصل مناقشه فلسطین شامل تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف کمک کند.

وزارت بهداشت غزه با انتشار تازه‌ترین آمار شهدا و مجروحان تجاوز‌های رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که شمار شهدای فلسطین از آغاز تجاوزگری ارتش این رژیم به نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر افزایش یافته است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم صهیونیستی حملات علیه غزه را از سرگرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ابراز خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش در لندن
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • بدون حمایت ایران اکنون نامی از فلسطین نبود
  • بیانیه حمایت از اعتراضات جهانی دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی در همبستگی با مردم فلسطین
  • الهندی:پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادر به حفاظت از خود نیست
  • حماس حمایت کارگران جهان از مردم غزه را خواستار شد
  • سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت
  • بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار می‌کند
  • بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
  • جهاد اسلامی کمک‌های آمریکا به اشغالگران را محکوم کرد