Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@21:51:37 GMT

۷ عادت سالم که خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۳۱۵۹

۷ عادت سالم که خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد

تحقیقات جدید نشان می‌دهد هفت عادت سالم می‌تواند خطر سکته مغزی تهدید کننده زندگی را در افراد به نصف کاهش دهد.

محققان دانشگاه تگزاس در هیوستون می‌گویند که رعایت برخی عادات سالم می‌تواند خطر سکته مغزی را تقریباً به نصف کاهش دهد.این هفت عادت شامل ترک سیگار، فعالیت بدنی، حفظ رژیم غذایی مناسب، کاهش وزن، حفظ فشار خون طبیعی، کنترل کلسترول و کاهش قند خون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان توضیح می‌دهند که حفظ یک رژیم غذایی خوب و ورزش منظم می‌تواند هر گونه خطر ژنتیکی را متعادل کند.

کارشناسان حدود ۳۰ سال ۱۱۵۰۰ بزرگسال در ایالات متحده را در رده سنی ۴۵ تا ۶۴ سال تحت نظر داشتند و مشاهده کردند که سبک زندگی آن‌ها چگونه بر خطر سکته مغزی تأثیر می‌گذارد.این عادات که توسط انجمن قلب آمریکا مطرح شده است، "Life's Simple ۷" نامیده می‌شود.

سن، فشار خون بالا، استعمال دخانیات، چاقی، سبک زندگی کم تحرک و دیابت خطر سکته مغزی را افزایش می‌دهند. بزرگترین عامل خطر، سابقه خانوادگی این بیماری است. به همه شرکت‌کنندگان بر اساس آزمایش‌های خونی که جهش‌های پیش‌آگهی مرتبط با حوادث کشنده را شناسایی می‌کرد، «امتیاز خطر سکته چندگانه» داده شد.

این ارزیابی میزان احتمال سکته مغزی را در طول زندگی خود، صرفا بر اساس DNA آن‌ها ارزیابی کرد.محققان همچنین سوابق پزشکی آن‌ها را بررسی کردند تا ببینند تا چه حد از هفت عادت سبک زندگی پیروی می‌کنند.

آن‌ها بر اساس اینکه آیا و چه مقدار از دارو‌های کاهش دهنده چربی مانند استاتین‌ها استفاده کرده اند، سطح کلسترول پایین تری را به دست آوردند. این تیم فشار خون شرکت‌کنندگان را از طریق دارو‌هایی که مصرف می‌کردند اندازه‌گیری کردند، در حالی که قند خون آن‌ها بر اساس اینکه آیا برای دیابت تحت درمان بودند اندازه‌گیری شد.

وضعیت سیگار کشیدن، BMI و وزن بدن ثبت شد، رژیم غذایی با استفاده از پرسشنامه مصرف میوه و سبزی و فعالیت بدنی بر حسب دقیقه در هفته اندازه گیری شد.شرکت‌کنندگانی که بالاترین خطر ژنتیکی و بدترین وضعیت سلامت قلب را داشتند، در طول عمرشان بیشترین احتمال ابتلا به سکته مغزی یعنی حدود ۲۵ درصد را داشتند.

اما برای کسانی که به Life's Simple ۷ پایبند بودند، خطر آن‌ها ۳۰ تا ۴۳ درصد کاهش یافت.محققان می گویند که این شیوه‌ها نزدیک به شش سال دیگر به زندگی بدون سکته اضافه کرده است.

به طور کلی، سالم‌ترین گروه کمترین سکته مغزی (۶ ٪) را تجربه کردند، در حالی که آن‌هایی که کمترین عادات را داشتند، بیشترین تعداد (۵۷ ٪) را داشتند.

پروفسور میریام فورینگ، متخصص ژنتیک دانشگاه تگزاس که رهبری این مطالعه را بر عهده داشت، گفت: «مطالعه ما تأیید کرد که اصلاح عوامل خطر در سبک زندگی می‌تواند خطر ژنتیکی سکته مغزی را متعادل کند.»

منبع: دیلی میل

 

منبع: فردا

کلیدواژه: سکته مغزی خطر سکته مغزی سکته مغزی سبک زندگی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۳۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه تاکید کرد، کاهش معافیتهای مالیاتی بر مبنای سیاستهای اعلامی رهبری بود که در برنامه هفتم توسعه نیز گنجاده شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به ابهامات در خصوص لغو معافیتهای مالیاتی و اختلاف 100 هزار میلیارد تومانی در بخش اول و دوم بودجه امسال گفت:‌ دولت در ابتدا 122 همت مالیات پیش بینی کرده بود و ما وقتی بررسی کردیم دیدیم  65 هزار میلیارد تومان  بیشتر است.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: براین اساس نوع محاسبه را درست کردیم و موضوع به این شکل بود که دولت 6 واحد در واقع مالیات بر ارزش افزوده دارد هر کدامش 75 همت است ؛ 6 در 75 می‌شود 450 هزار میلیارد تومان اما  دولت 385 هزار میلیارد تومان حساب کرده بود. بر این اساس  65 هزار میلیارد تومان از افزایش مجموع درامد مالیاتها برای اصلاح شیوه محاسبه این قسمت است، پس مالیات افزایش پیدا نکرد و موضوع مرتبط با نوع و شیوه محاسبه بود.

کاهش معافیتهای مالیاتی برمبنای برنامه هفتم توسعه بود

وی در بخش دیگری از توضیحات خود در خصوص بودجه 1403 گفت: از دیگر سو دربودجه 1403 معافیت‌های مالیاتی را کم کردیم، بر این اساس اعلام کردیم شرکت‌هایی که تا حالا معافیت مالیاتی می‌گرفتند خواهش می‌کنیم که از امسال به بعد تا 500 میلیارد تومان معافیت مالیات بگیرند، یعنی یک میزان مشخص  معافیت داشته باشند.

وی افزود،کاهش معافیتهای مالیاتی در بودجه 1403 اقدام خیلی خوبی بود.  بر اساس  سیاست‌های رهبری که اعلام کردند در برنامه هفتم مصوب کردیم که معافیت‌های مالیاتی را کاهش دهیم.

بایستی به سمت اینکه معافیت‌ها کاهش پیدا کنند، همچنین فرار مالیاتی درست شود و پایه‌های مالیاتی اصلاح شود، حرکت کنیم تا یک درامد مالیات خیلی خوبی داشته باشیم و فشار به مردم نیاید؛ پس ما یک ریال مالیاتها را افزایش ندادیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیمار مرگ مغزی به ۴ نفر زندگی دوباره بخشید
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • این ۴ عادت به تدریج جان شما را می‌گیرد
  • انتقال هوایی بیمار سکته قلبی از داران به بیمارستان چمران اصفهان
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • جوان مرگ مغزی به ۵ بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید
  • کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان