Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر روابط عمومی دانشگاه زابل گفت: شرکت زیست فن‌آوری زند وابسته به مرکز رشد واحدهای فن‌اور دانشگاه زابل برای اولین بار در استان، موفق به اخذ گواهی KB-COP محصول دانش‌بنیان‌ از سازمان ملی استاندارد شد.

رضا زابلی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: براساس تفاهم نامه‌ی معاونت علمی ریاست جمهوری و سازمان ملی استاندارد؛ محصولات دانش بنیان جهت اخذ گواهی استاندارد “دانش‌نماد” می توانند مورد ارزیابی آن سازمان قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این تفاهم نامه محصولات دانش بنیان به دو صورت Certificate of conformity یا (COC) و همچنین  Certificate of Product یا(COP) قابل ارزیابی می باشند.    

وی ادامه داد: در مدل KB-COP تطبیق مشخصه عملکردی اظهار شده با نتایج آزمون توسط کارشناسان سازمان ملی استاندارد مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت تایید، درج کد و لگوی صادر شده معادل با اعتبار پروانه استاندارد در کنار محصول تولیدی مجاز می گردد.

وی اضافه کرد: این آزمونها می تواند بصورت Specification / Performance/function ویا Safety  انجام پذیرد.

دکتر حسین کمالدینی موسس شرکت زیست فن‌آوری زند دانشگاه زابل نیز در این باره گفت: با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان ملی استاندارد و نیز مسئولین دانشگاه و استان موفق به اخذ گواهی KB-COP برای محصول دانش بنیان «ستون استخراج اسید های نوکلئیک» گردید. این محصول که قادر به خالص سازی DNA/RNA از موجوداتی مانند ویروس، باکتری، قارچ، گیاه، حیوان و انسان می‌باشد، به روشی متفاوت از محصولات مشابه خارجی تولید می‌شود و بر اساس خواص نانو ذرات عمل می‌نماید. از ویژگیهای این محصول بومی، علاوه‌بر انحصاری بودن روش تولید می‌توان به قیمت و کیفیت قابل رقابت با مشابه خارجی، تهیه تمامی مواد اولیه در داخل کشور، تاریخ مصرف طولانی و تولید با ارزش افزوده بالا اشاره کرد.

وی ادامه داد: قالبهای تولید انبوه این ستونها در داخل کشور طراحی و ساخته شده و قادر است با بکار گیری نیروی متخصص داخلی، بخشی از نیاز کشور به این محصول وارداتی را تامین نماید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی سازمان ملی استاندارد دانشگاه زابل دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۳۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: نان کامل تولید شده در خراسان رضوی تعدای از بیماری‌ها را از بین خواهد برد و به غیر از سلامت، بحث امنیت غذایی را نیز به همراه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید مجتبی خیام نکویی امروز در حاشیه بازدید از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: میزان شرکت های دانش بنیان نسبت به شرکت های دیگر بسیار کم بود و هم اکنون 621 شرکت در این حوزه فعالیت دارند که شرکت های دیگر 10 هزار مورد است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم در حوزه کشاورزی انگیزه ایجاد کند نیازمند حمایت های خاص نسبت به سایر حوزه ها هستیم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی گفت: تلاش شده تا شتاب مناسبی به تشکیل شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی خراسان رضوی داده شود زیرا تحول در بخش کشاورزی و ایجاد امنیت غذایی نیازمند تحول و حمایت از شرکت های دانش بنیان است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی های لازم برای 1000 واحد شرکت دانش بنیان در دهکده های فناوری و نوآوری دیده شده که از نظر تعداد و فعالیت خراسان رضوی متمایز است.

خیام نکویی عنوان کرد: دستاوردهای شرکت های دانش بنیان که امروز در خراسان رضوی به بهره برداری رسید می تواند در کل کشور تحول در بخش هایی مانند ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند ولی مهمترین نکته امروز تولید نان کامل و می تواند در خراسان رضوی به سرعت فراگیر شود.

وی ادامه داد: اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقای سلامت مردم برداشته ایم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی با اشاره به اهمیت تولید نان کامل در سطح کشور گفت: تولید نان کامل خواهد توانست در سلامت جامعه اثرگذار باشد و استفاده مردم از این نان تعدادی از بیماری‌ها را از بین خواهد برد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود