Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بویین‌زهرا و آوج در مجلس گفت: متأسفانه در سالیان اخیر عمده اعتبارات میراث فرهنگی بیشتر به مرکز استان یعنی شهر قزوین اختصاص یافته و لازم است در این حوزه عدالت رعایت شود. - اخبار استانها -

روح‌الله عباسپور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین ، با اشاره به ظرفیت‌های بکر و دست‌نخورده گردشگری و میراث فرهنگی در شهرستان‌های آوج و بویین‌زهرا اظهار داشت: این 2 شهرستان با داشتن آثار تاریخی کم‌نظیری مثل کاروانسرای هجیب، کاروانسرای آوج و سایت تاریخی سگزآباد بالاترین ظرفیت را برای جذب گردشگر دارد، اما توجه زیادی به معرفی این آثار نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: امروز فضای استان طوری است که وقتی یک بحث تاریخی در مرکز استان اتفاق می‌افتد، رسانه‌ها روی آن زوم می‌کنند، اما هیچ‌ رسانه‌ای نمی‌پرسد که چرا اثر تاریخی دوره صفویه یعنی کاروانسرای هجیب با این همه وسعت و زیبایی به محلی برای جذب گردشگر تبدیل نمی‌شود و چرا سرمایه‌گذاری برای احیای آن جذب نمی‌شوند.

عباسپور با اشاره به قدمت 9 هزار ساله منطقه تاریخی سگزآباد گفت: در گذشته بنا بر این بود که این سایت تاریخی به یک سایت‌-موزه تبدیل شود که متاسفانه روند اجرای این طرح کند پیش رفته و کار خاصی در این حوزه انجام نشده است، به همین خاطر انتظار ما از وزارت میراث فرهنگی این است که چنین ظرفیت‌هایی که در دنیا کم‌نظیر است را رها نکند.

نماینده مردم بویین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی با انتقاد تمرکزگرایی و برخی بی‌عدالتی‌های بودجه‌ای برای احیای آثار تاریخی در استان قزوین ادامه داد: متأسفانه در سالیان اخیر عمده اعتبارات میراث فرهنگی بیشتر به مرکز استان یعنی شهر قزوین اختصاص یافته و حق سایر شهرستان‌ها در این حوزه کمتر دیده شده که لازم است در این حوزه عدالت رعایت شود و به ظرفیت‌های تاریخی سایر نقاط پرداخته شود.

معاون وزیر میراث فرهنگی: 100 بنای تاریخی استان قزوین مرمت می‌شو‌د معاون وزیر میراث فرهنگی در قزوین: اعتبارات احداث زیرساخت‌های گردشگری 10 برابر شد استاندار قزوین: وزارت میراث فرهنگی صدور مجوز سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری را آسان کند

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان قزوین می‌تواند از بابت جذب گردشگر بیکاری را به طور کامل ریشه‌کن کند، گفت: متاسفانه در بین صنعت، کشاورزی و گردشگری همیشه جذب سرمایه‌گذار در 2 بخش صنعت و کشاورزی دنبال شده و کمتر به سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری که می‌توانند اقتصاد استان را متحول کنند، بها داده شده است.

عباسپور افزود: با توجه به اینکه وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در سفر اخیر ریاست‌جمهوری به استان قزوین نیامد، انتظار داریم که به زودی شاهد حضور ایشان در استان قزوین باشیم تا بتوانیم از نزدیک ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری را به آقای ضرغامی نشان داده و در جهت اجرای طرح‌های تحول‌آفرین در حوزه گردشگری جنوب استان از توان وزارت‌ میراث فرهنگی کمک بگیریم.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس استانداری قزوین مجلس استانداری قزوین میراث فرهنگی استان قزوین بویین زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۳۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان گفت: ۲۵۰ برنامه در هفته میراث فرهنگی و روز جهانی موزه‌ها طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، ولی جهانی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ اظهار کرد: روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث فرهنگی بهترین فرصت برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی تاریخی استان گیلان به منظور حفاظت بهتر و گسترده‌تر از آن‌ها است.

وی با بیان اینکه در هفته میراث فرهنگی و روز جهانی موزه‌ها ۲۵۰ برنامه طراحی و برنامه‌ریزی شده است، افزود: افتتاح و بهره‌برداری از بناهای تاریخی که طی سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ مورد مرمت قرار گرفته از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این هفته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان خاطرنشان کرد: بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن فرهنگی تاریخی استان، افتتاح پروژه‌های مرمت و احیای بناهای تاریخی در سطح استان، تقدیر از میراث‌بانان و برگزاری رویداد تخصصی افتتاح موزه مردم‌شناسی رودبار بخشی از برنامه‌های پیش‌بینی شده در این هفته میراث فرهنگی است.

جهانی اضافه کرد: افتتاح دفاتر خدمات مسافرتی، نمایشگاه باستان‌شناسی و نمایش اشیای شاخص و کمتر دیده شده، برگزاری جشنواره بهار نارنج ثبت ملی استان و دیدار با چهره‌های شاخص فرهنگی و مذهبی از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این هفته است.‌

وی تصریح کرد: برنامه‌هایی ویژه این هفته از جمله پاکسازی آثار و محوطه‌های تاریخی سطح استان، برگزاری نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آنلاین و حضوری آموزشی، نمایشگاه‌ها، تجلیل از مفاخر و میراث‌بانان حوزه میراث فرهنگی، تورهای آشناسازی برای دانش‌آموزان، دانشجویان، مدیران و سازمان‌های مردم نهاد انجام خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان با قدردانی از مقام عالی دولت در گیلان گفت: استانداری و دستگاه‌های اجرایی استان تعامل خوبی با حوزه میراث فرهنگی دارند و اعتبار خوبی برای سه حوزه تخصصی تخصیص داده شده که بخش عمده این تخصیص مربوط به مرمت و بازسازی بناهای تاریخی است.

کد خبر 748691

دیگر خبرها

  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم
  • موافقت با جدول توزیع اعتبارات نیروهای مسلح در بودجه سال ۱۴۰۳
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان