Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی از افتتاح مرکز درمان‌های نوین (ATMP) و آزمایشگاه سطح سوم‌ ایمنی زیستی در آستانه چهل و دومین سالگرد تشکیل این نهاد خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر رامین صرامی فروشانی، رییس پژوهشکده سرطان معتمد با تبریک چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی اظهار داشت: به‌رغم پیشرفت‌های پزشکی و شناسایی بسیاری از عوامل مؤثر در بروز سرطان، متأسفانه این بیماری با آهنگی نگران‌کننده در ایران و جهان رو به افزایش است و همچنان به‌عنوان بیماری‌ای صعب‌العلاج، دومین عامل مرگ‌ومیر انسان‌ها به شـمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، اسـتفاده از رویکردها و راهبردهای نوین درمان شامل ژن‌درمانی، ویروس درمانی و ایمنی درمانی سلولی (ATMP) ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای مهار این بحران تلقی می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: در این راستا، پژوهشکده سرطان معتمد با راه‌اندازی دپارتمان توسعه فناوری درمان‌های نوین (ATMP)، مسیری امیدبخش را در درمان سرطان‌های پیشرفته و صعب‌العلاج در کشور ترسیم کرده است.    
این دپارتمان با جذب برترین محققان و فناوران حوزه ATMP با گرایش‌های ایمنی‌شناسی، ویروس‌شناسی و علوم سلولی کاربردی و تشکیل  هیات بورد متخصصان بالینی متشکل از زبده‌ترین متخصصین آنکولوژی و جراح سرطان، همگام با پیشرفته ترین مراکز پژوهشی جهان، چندین پروژه جامع راهبردی در حوزه ژن درمانی- ویروس درمانی سرطان و ایمنی درمانی سلولی را تعریف و اجرا کرده است.

به گفته صرامی فروشانی با توجه به اهمیت هم افزایی توانمندی‌ها و گسترش همکاری‌های مشترک تحقیقاتی در این حوزه، دپارتمان ATMP پژوهشکده همچنین همکاری گسترده‌ای را با مراکز معظم علمی کشور به ویژه دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) و دانشگاه علوم پزشکی تهران شکل داده است.

رییس پژوهشکده سرطان معتمد تصریح کرد: از تازه‌ترین اقدامات پژوهشکده به عنوان قطب درمانهای نوین سرطان در کشور، راه‌اندازی مرکز ATMP و آزمایشگاه سطح سوم‌ ایمنی زیستی (BSL3) برای کار با عوامل زیستی پرخطر است که ان‌شاءالله مردادماه امسال همزمان چهل دومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی افتتاح می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی فناوری درمان های نوین ATMP پژوهشکده سرطان معتمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۴۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد

ایسنا/یزد معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: یک مرکز مداخله گر در امور درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد.

دکتر «سید کاظم رضوی» افزود: هیچ یک از کارکنان این مرکز غیرقانونی، تخصص پزشکی نداشتند و با پیگیری و تلاش کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه و همکاری دادستانی و پلیس اماکن، پس از طی مراحل قانونی، پملپ انجام شده و مدارک موجود به مقامات قضایی و همچنین دفتر حقوقی دانشگاه ارائه شد.

وی اظهار کرد: یکی از وظایف حوزه معاونت درمان دانشگاه های علوم پزشکی حفظ سلامت آحاد جامعه است و برخورد با مراکز غیرمجاز و مداخله‌گر در امور درمانی در حوزه پزشکی با جدیت در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا یزد، رضوی از مردم درخواست کرد ضمن خودداری از مراجعه به واحدها و موسسه‌های غیرمجاز درمانی، هرگونه تخلف یا دخالت غیرمجاز افراد بدون صلاحیت در موضوع درمان‌ را از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی