Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@21:06:15 GMT

۳۵ هزار دانش آموز البرز انتخاب رشته می کنند

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۴۰۸۸

۳۵ هزار دانش آموز البرز انتخاب رشته می کنند

« علی رحمانی » روز یکشنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: از این تعداد ۱۷ هزار و ۴۰۱ نفر دانش آموز دختر و ۱۸ هزار و ۱۶۵ نفر دانش آموز پسر هستند.

وی با اشاره به اینکه کمترین تعداد فرآیند هدایت تحصیلی صادر شده به شهرستان طالقان اختصاص دارد،خاطرنشان کرد: بیشترین فراوانی هدایت تحصیلی پایه نهم نیز با جمعیت دانش آموزی  هشت هزار و ۸۶۵  به آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج تعلق دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: فرآیند هدایت تحصیلی با هدف راهنمایی و مشاوره دانش آموزان در انتخاب رشته تحصیلی، با توجه به علاقه‌مندی‌ها و توانایی‌های دانش آموز توسط مشاوران مربوطه انجام می‌شود.

رحمانی تصریح کرد: هدایت تحصیلی در دوره متوسطه در واقع هدایت دانش آموزان به مناسب‌ترین شاخه یا رشته تحصیلی بر اساس استعداد و علاقه آن‌ها و به تناسب امکانات و نیازهای کشور است.

وی ادامه داد: هدایت تحصیلی دانش آموز پایه نهم برای ورود به پایه دهم در رشته‌های کاردانش و فنی حرفه ای، علوم انسانی و معارف اسلامی، علوم تجربی و ریاضی فیزیک انجام می شود.

رییس اداره امورتربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش البرز افزود: فرآیند هدایت تحصیلی در کشف استعداد دانش‌آموزان و همچنین رونق بازار کار در آینده نقش بسزایی دارد که باید در اولویت قرار گیرد.

وی عنوان کرد: مدیران باید نسبت به فرآیند هدایت تحصیلی و استفاده از ظرفیت مشاوران در این زمینه توجه جدی داشته باشند چراکه این مهم در استعدادیابی و توسعه کسب و کار در آینده موثر خواهد بود.

رحمانی یادآورشد: توزیع هدایت تحصیلی و کارنامه دانش‌آموزان باید به درستی انجام شود و علاوه بر استعدادیابی، علاقه فردی نیز مدنظر باشد.

وی با بیان اینکه انتخاب حق دانش‌آموز است و والدین اجازه دهند فرزند با تحلیل و رغبت خود انتخاب رشته کند، تاکید کرد: در نهایت کسی که باید انتخاب رشته کند خود دانش‌آموز است، خانواده، معلم، مشاور و والدین همه نقش کمک کننده به دانش‌آموز را دارند و برای انتخاب بهتر او را یاری می‌کنند، وقتی والدین اجازه انتخاب رشته را به خود دانش‌آموز بدهند او هم می‌تواند مسئولیت انتخاب خود را بر عهده بگیرد.

استان البرز ۵۲۰ هزار دانش آموز دارد.

برچسب‌ها البرز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز هدایت تحصیلی دانش آموزان البرز هدایت تحصیلی دانش آموزان فرآیند هدایت تحصیلی انتخاب رشته دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۴۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قاسمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شد اما زنجان رتبه اول در جذب دانش‌آموزان را دارد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش‌آموزان دارای مشکلات شدید جسمی و ذهنی بوده و آموزش‌پذیر نیستند و برخی نیز با ممانعت خانواده‌ها برای تحصیل مواجه هستند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در بین این ۷۹۰ نفر ۳۰ دانش آموز فوتی داریم، عنوان کرد: علاوه بر این تعدادی هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی تعداد مدارس تک دانش‌آموزی استان زنجان را ۹ واحد برشمرد و گفت: اولیای ۵۵ دانش‌آموز به دلیل جسه کوچک اجازه تحصیل در پایه اول ابتدایی را به آن‌ها ندادند و دیرتر وارد سیستم آموزشی شدند.

قاسمی تصریح کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

وهاب ادیبی افزود: امسال میزان بازماندگی در دوره اول متوسطه به ۳.۲۴ درصد رسیده است و در دوره دوم متوسطه نیز یک درصد نسبت به سال قبل کاهش داریم.

کد خبر 6093188

دیگر خبرها

  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • مقام نخست دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ آزاد کشور
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است