Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت بهداشت: هیچ واکسن کرونای تاریخ مصرف گذشته‌ای به مردم تزریق نشده است
 
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درباره حواشی مطرح شده پیرامون واکسن‌های تاریخ مصرف گذشته کرونا که چندی پیش شکل گرفته بود، گفت: شرکت‌های تولید کننده واکسن در ابتدا یک مجوز مصرف اضطراری می‌گیرند و تاریخ مصرف بر روی واکسن به ثبت می‌رسد و پس از ارائه مستندات و بررسی آن توسط سازمان غذا و دارو تاریخ انقضای دوم بر روی لیبل درج می‌شود بر این اساس هیچ واکسن تاریخ مصرف گذشته‌ای به مردم تزریق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر کمال حیدری توضیح داد: در فضای مجازی مطالبی گفته می‌شود که نیاز به اصلاح دارد زیرا سبب نگرانی مردم می‌شود. مجموعه وزارت بهداشت به جهت حفط سلامت مردم به هر شکلی که توانست واکسن وارد کرد و در عین حال به شکر خدا در زمینه واکسن‌های داخلی هم اقدامات مناسبی صورت گرفت. 

وی افزود: با توجه به اینکه مردم علی‌رغم دعوت ما برای تزریق دز یادآور واکسن کرونا استقبال زیادی نداشتند، تاکید ما تشویق مردم به تزریق واکسن بود تا به حدی از انتظار خود و پوشش بالای ۷۵ درصدی برای حفظ ایمنی مردم برسیم.

او ادامه داد: تاریخ انقضای آخرین محموله اهدایی واکسن آسترازنکا که نزدیک بود ۱۷ جولای بود اما مردم باید بدانند که مطلقا هیچ واکسن تاریخ مصرف گذشته‌ای تزریق نشده است. 

وی افزود: هر واکسنی که وارد می‌شود در سامانه تیتک ثبت می‌شود و اگر تاریخ انقضای آن گذشته باشد به افراد تزریق نخواهد شد. در حال حاضر نیز ۲۰ میلیون واکسن ذخیره در انبارهای خود داریم. 

حیدری گفت: واکسن‌های داخلی به اندازه کافی داریم و دیگر نیازی به واردات واکسن نیست و هیچ واکسن وارداتی از آبان ماه سال گذشته وارد کشور نشده است. هر واکسنی که وارد می‌شود در سامانه تی تک ثبت و اگر تاریخ انقضای آن گذشته باشد به افراد تزریق نخواهد شد.

او تاکید کرد: شرکت‌های تولید کننده واکسن در ابتدا یک مجوز مصرف اضطراری می‌گیرند و تاریخ مصرف بر روی واکسن به ثبت می‌رسد و پس از ارائه مستندات و بررسی آن توسط سازمان غذا و دارو تاریخ انقضای دوم بر روی لیبل درج می‌شود که این موضوع در خصوص واکسن پاستوکووک نیز پیش آمده است.در وزارت بهداشت سلامت مردم از اهمیت بالایی برخوردار است. 

منبع: الف

کلیدواژه: تاریخ مصرف گذشته ای تزریق نشده وزارت بهداشت تاریخ انقضای هیچ واکسن بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۴۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: محموله روغن آفتابگردان آلوده به سموم دفع آفات، از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد.

به گزارش تسنیم؛ اخیراً انتشار خبر توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها، جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از ۴۷ هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور، صادر شده است.

یوسف صادقیان؛ مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار تسنیم با بیان این که این میزان روغن خام آفتابگردان در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقی مانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

وی افزود: واردکننده این روغن درخواست نمونه‌برداری مجدد را ارائه کرد که باتوجه به اینکه کالا، یک کالای استراتژیک بود سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد که این آزمایشات مجدداً تکرار شد. سه مرحله نمونه‌برداری و پنج بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقی مانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان، عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد. این آزمایشات هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده و بنابراین اعلام می‌کنیم که این محموله روغن از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • آمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۸۴۴ نفر رسید
  • جوابیه غذا و دارو در خصوص روغن های تاریخ مصرف گذشته
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • ماجرای محموله روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته + واکنش وزارت بهداشت
  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • آسیب مغزی و فلج جوان انگلیسی در پی مصرف گاز خنده
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن