Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@22:22:28 GMT

اُمیکرون در کمین واکسن‌نزده‌ها

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۴۵۳۰

اُمیکرون در کمین واکسن‌نزده‌ها

یک فوق‌تخصص ریه با هشدار به واکسن‌نزده‌ها عنوان کرد: افرادی که واکسن دریافت نکرده‌اند با جان خود بازی می‌کنند و اُمیکرون قادر به شکارشان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل مظفری، فوق‌تخصص ریه در گفت‌وگو با شبکه خبری تهران‌نیوز با اشاره به شیوع دوباره اُمیکرون در کشور و افزایش آمار مبتلایان، بستری‌ها و فوتی‌ها اظهار کرد: واریانت اُمیکرون به‌دلیل تکثیر زیاد در دنیا و کشور جهش بیشتری پیدا کرده، چراکه سیستم دفاعی بدون افراد ضعیف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی اضافه کرد: مهم‌ترین دلیل کاهش سیستم دفاع بدن افراد عدم تزریق واکسن است، به این دلیل اُمیکرون و زیرمجموعه آن از آفریقای جنوبی به سایر کشورها سرایت پیدا کرد.   این فوق‌تخصص ریه عنوان کرد: میزان واکسیناسیون آفریقای جنوبی زیر ۲۰ درصد است، به این دلیل اروپا، آمریکا و ایران را درگیر کرد، بنابراین رشد ویروش کرونا از واکسن‌نزده‌ها آغاز شده و در بدن آنان سرایت می‌کند، سپس نخست فرد را درگیر می‌کند(به‌دلیل افزایش ویروس)، دوم اطرافیان فرد را آلوده خواهد کرد و سوم کودکان را در معرض آلودگی قرار می‌دهد.   مظفری با بیان اینکه برای ریشه‌کَن شدن ویروس کرونا باید همه واکسن کرونا را تزریق کنند، ادامه داد: در اینصورت ویروس رشد نخواهد کرد و در صورت رشد نیز فرد مبتلا علائمی نخواهد داشت و به دیگران نیز منتقل نخواهد کرد.   وی تأکید کرد: متأسفانه آمار تزریق دُز یادآور (سوم) واکسن کرونا در کشور بسیار پایین است و به این دلیل که اثر واکسن ۶ ماه است، بنابراین بعد از ۶ ماه بدن در مقابل ویروس مقاومت کمتری از خود خواهد داشت.   این فوق‌تخصص ریه یادآور شد: افرادی که تاکنون هر سه دِز واکسن را تزریق کرده‌اند زیر ۳۰ درصد هستند، از سوی دیگر منبع اصلی انتقال ویروس اطفال هستند، چراکه علائمی ندارند و والدین خیال می‌کنند اطفال کرونا ندارند، در حالی که این اشتباه است.   مظفری تبیین کرد: والدین باید واکسیناسیون اطفال را جدی بگیرند و اکمنون کودکانی که واکسن کرونا تزریق کرده‌اند زیر ۲۵ درصد هستند، در حالی که گروه‌های پرخطر در آسیب جدی قرار دارند.   وی متذکر شد: اکنون هرگونه سرماخوردگی باید اُمیکرون تشخیص داده شود، چراکه افراد مبتلا به دیابت، سرطان، تالاسمی، زنان باردار، بیماران کبدی و کلیوی، افراد دارای فشار خون بالا، آلزامیر و ... ممکن است از سوی اطرافیانشان کرونا بگیرند و جانشان به خطر بیفتد.   این فوق‌تخصص ریه عنوان کرد: شانس انتقال دلتا در مقایسه با سایر ویروس‌ها بسیار بالاست و سال ۱۳۹۸ هر فردی که مبتلا می‌شد ۲ تا ۳ نفر را مبتلا می‌کرد، اما بیماری اُمیکرون در روزهای نخست با آلوده بودن یک نفر ۸ نفر مبتلا می‌شدند و اُمیکرون فعلی ۱۸ نفر را در ازای یک نفر مبتلا می‌کند، مگر کسی که واکسن تزریق کرده باشد.   مظفری تشریح کرد: هر فردی دارای آبریزش بینی، گلودرد و عطسه شده باشد قطعاً مبتلا به اُمیکرون شده و باید حداقل سه روز در منزل استراحت و خود را قرنطینه کند، چراکه شانس انتقال همان سه روز نخست است.   وی بیان کرد: توصیه می‌کنم افرادی که مبتلا به کرونا نشده‌اند هرچه سریع‌تر واکسن یادآور تزریق کنند و در صورتی که دُز سوم را تزریق نکرده‌اند، تزریق کنند و اگر دُز سوم را تزریق کرده‌اند برای تزریق دُز یادآور (چهارم) اقدام کنند.   انتهای پیام/*

منبع: دانا

کلیدواژه: فوق تخصص ریه تزریق کرده ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۴۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آقاجان زاده با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای حجاج اظهار کرد: متقاضیان حج تمتع امسال استان آذربایجان شرقی طبق نوبت اعلام شده از امروز تا شانزدهم اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون  به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید پانزده روز قبل از اعزام واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در ۲ سال گذشته آن را دریافت نکردند الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تبریز حدود چهار هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیر آذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیری این شهر داریم.

وی همچنین به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی سه هزار و ۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد که پانزده کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است