Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ادامه رویکرد توسعه دیپلماسی شهری، شهردار کاشان میزبان سفیر برزیل بود تا بسترهای همکاری‌های مشترک میان خطه سیلک و شهرهای دارای ظرفیت کشور برزیل بررسی و ارائه شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از کاشان: حسن بخشنده امنیه در دیدار با سفیر برزیل‌ یادآوری پیشینه غنی تمدنی و فرهنگی کاشان، این خطه را دارای ظرفیت‌های متعدد در حوزه‌های گوناگون دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با اشاره به ویژگی‌های تاریخی، جغرافیایی و اقلیمی کاشان، آن را یک انتخاب جذاب برای گردشگران توصیف و بر عزم مدیریت شهری برای استفاده بیش از پیش از این پتانسیل ویژه تأکید کرد.

شهردار کاشان همچنین با اشاره به معادن مختلف در کاشان بزرگ، وجود منابع و معادنی نظیر سنگ‌های زینتی و ساختمانی، معاون مس و آهن و...را در این منطقه یادآور شد.

بخشنده امنیه، ضمن اشاره به تنوع اقلیمی و ظرفیت ویژه در زمینه کشاورزی، بحران آب را یکی از چالش‌های کاشان در حوزه پرورش محصولات کشاورزی و باغی قلمداد کرد و گفت: با توجه به جایگاه ممتاز برزیل در این حوزه به دنبال استفاده از تجربیات این کشور در زمینه توسعه بهینه کشاورزی به صورت مقرون به صرفه هستیم.

وی، همچنین به موضوع مدیریت بحران نیز اشاره کرد و با تأکید بر ضرورت استفاده از راهکارهای بین‌المللی خواستار انتقال تجربیات برزیل در این زمینه به ویژه در حوزه فرونشست زمین شد.

شهردار کاشان با اشاره به منابع معدنی متنوع در برزیل پیشنهاد کرد: از حضور کارشناسان و متخصصان برزیلی در راستای بهینه سازی مواد استخراج شده در کاشان بهره گرفته شود.

بخشنده امنیه، با یادآوری دستاوردهای برزیل در زمینه انرژی پاک، مهیا کردن زمینه استفاده کاشان از بسترهای لازم و فناورهای رایج در این حوزه را خواستار شد.

وی، همچنین با تأکید بر جایگاه صنعتی کاشان به ویژه در زمینه فرش و صنایع سرامیک، بر بهره‌مندی از ظرفیت شهرهای مختلف برزیل به منظور مبادلات و هم افزایی در این حوزه تأکید کرد.

شهردار کاشان، مرتبه علمی شاخص و بین‌المللی دانشگاه کاشان را متذکر شد و افزود: می توان در زمینه تبادلات علمی و دانشگاهی و همچنین تعاملات پژوهشی اقدامات مهمی را رقم زد.

بخشنده امنیه،  تبادل اساتید و متخصص در حوزه بناهای تاریخی با توجه به توانمندی کاشان را به عنوان یکی از زمینه‌های تعاملات علمی و تحقیقی ذکر کرد.

وی، همچنین با اشاره به رویکرد مدیریت شهری در حوزه دیپلماسی شهری، از ایجاد روابط و انعقاد قرارداد خواهرخواندگی میان کاشان و شهرهای برزیل استقبال کرد.

شهردار کاشان، با اذعان به دغدغه موضوع پسماند، بر تمایل مدیریت شهری کاشان برای استفاده از تکنولوژی‌های جدید در این حوزه به ویژه در زمینه صنایع تبدیلی تأکید کرد.

بخشنده امنیه، با اشاره به عزم مدیریت شهری برای تحقق شهر هوشمند، خواستار بهره‌مندی از تجربیات و گام های برداشته شده از سوی متخصصان و کارشناسان برزیلی شد.

سفیر برزیل: راه‌اندازی برنامه همکاری مشترک در کنار خواهرخواندگی

لودمار گونسالوس دآگیارنتو سفیر برزیل نیز در دیدار با شهردار کاشان با اشاره به پیشینه روابط میان ایران و برزیل، از برگزاری جشن 120 سالگی ارتباط دو کشور خبر داد و گفت: با وجود تحریم ها، ایران و برزیل می‌توانند در حوزه‌های مختلف به همکاری‌های خود ادامه دهند.

وی، جمهوری اسلامی ایران را یکی از کشورهای مهم منطقه خواند و افزود: با توجه به حجم بالای صادرات به ایران، به دنبال افزایش واردات از این کشور نیز هستیم.

سفیر برزیل با اشاره به ارتباط با شهرهای مختلف ایران، خواستار توسعه و تقویت همکاری‌ها و تعلاملات با خطه سیلک در حوزه‌های مورد علاقه مدیریت شهری کاشان شد.

دآگیارنتو، با اشاره به جایگاه برزیل به عنوان یکی از قطب های کشاورزی جهان بیان کرد: این جایگاه در شرایطی است که تنها از حدود 30 درصد منابع و ظرفیت خود در این حوزه استفاده کرده‌ایم.

وی، از اعلام آمادگی کشورش برای ایجاد همکاری با شهرها و جوامع مختلف از جمله کاشان به منظور توسعه همکاری‌های کشاورزی و تجاری خبر داد.

سفیر برزیل، از ایجاد روابط بین دانشگاهی و همچنین تبادلات علمی استقبال کرد و بر لزوم نزدیکی ایران و برزیل متناسب با افزایش شناخت و آگاهی از ظرفیت‌های یکدیگر تأکید کرد.

دآگیارنتو، جام جهانی فوتبال را یک فرصت در زمینه توسعه گردشگری برای ایران و شهرهایی مانند کاشان دانست و مهیا کردن زمینه‌های همکاری در این حوزه را یک گام ارزشمند قلمداد کرد.

وی، همچنین با اشاره به پیشرفت های برزیل در زمینه مدیریت پسماند و شهر هوشمند، ایجاد فرصت همکاری و انتقال تجربیات را یک اتفاق مثبت ارزیابی کرد.

سفیر برزیل، در خصوص انعقاد قرارداد خواهرخواندگی، راه‌اندازی برنامه‌ همکاری مشترک را اقدامی به منظور افزایش نتایج اینگونه قراردادها خواند و تصریح کرد: این رویکرد را در شهرهایی از برزیل با دیگر شهرهای جهان نظیر تورنتو و...پیاده‌سازی و ثمرات آن را مشاهده کرده‌ایم.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان بخشنده امنیه شهردار کاشان مدیریت شهری سفیر برزیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۵۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان

عزت‌الله ضرغامی در دیدار با وزیر توسعه اجتماعی عمان با تاکید بر ضرورت همکاری‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی بین دو کشور، گفت: متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد، درحالی‌که تقویت این حوزه به تحکیم روابط اجتماعی بین دو کشور منجر خواهد شد.

به‌ گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دیدار با «لیلا بنت احمد بن عواد النجار» ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ که یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه انجام شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند، از اینکه یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

ضرغامی ادامه داد: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکارهای تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد؛ چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌ها منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است، اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

او با اشاره به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر، بیان کرد: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. اینکه یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سپس با اشاره به برخی فعالیت‌های گردشگری ایران، اظهار کرد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند نیز گردشگران سلامت هستند.

او گفت: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

ضرغامی همچنین به پیشینه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به مرز دریایی ایران و عمان، اظهار کرد: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

او در ادامه به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و گفت: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی ادامه داد: صنایع‌ دستی ایران جایگاه بالایی در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع ‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

لیلا بنت احمد بن عواد النجار ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ نیز با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به‌زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این بخش اشاره کرد و افزود: ۹۰ درصد فعالان  صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مند به همکاری در حوزه صنایع ‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم  نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع ‌دستی برپا کنیم.

وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها