Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید جلالی قدیری روز  یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  در کرج گفت: عدم مبارزه قاطع با گسترش روزافزون فعالیت عوامل قاچاق پوشاک در بازار مصرف ضربه ای مهلک به بخش تولید و اقتصاد کشور وارد کرده است که  چاره اندیشی برای رفع این چالش ضروری است .

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم  انقلاب  که همواره  قاچاق کالا و واردات بی رویه را به عنوان  یک آفت نام برده اند، افزود: ضروری است مدیران دستگاه های ذیربط در سطح کشور با تکیه بر ضوابط قانونی هرگز اجازه ندهند با واردات قاچاق پوشاک به فعالان این عرصه لطمه وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران همچنین به اظهارات اخیر رییس جمهور که واردات کالای قاچاق و بی رویه را "خنجری به قلب تولید و اشتغال" نام برد، اشاره کرد و گفت: برخورد قاطع باعوامل واردات قاچاق پوشاک و دیگر کالاها وظیفه خطیری است که پویایی اقتصاد را همراه خواهد داشت.

وی با اشاره به خسارت سنگین ناشی از واردات قاچاق به بخش تولید پوشاک کشور، از مدیران ارشد اقتصاد کشور درخواست کرد دلیل کمرنگ شدن مبارزه با قاچاق پوشاک را مورد بررسی همه جانبه قرار دهند تا ضمن روشن شدن واقعیت ها برای رفع این مشکل  اقدامات لازم انجام پذیرد. 

 رعایت دقیق ضوابط قانونی تنها راه مبارزه قاطع با قاچاق پوشاک است 

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران  تنها راه به نتیجه رسیدن اقدامات دستگاه های ذیربط در بحث حساس قاچاق پوشاک را مستلزم  رعایت ضوابط قانونی و استمرار طرح های پیش بینی شده در پوشش قانون عنوان کرد.

وی ادامه داد:  تنها دراین صورت قادر خواهیم بود وعده کاهش حجم قاچاق رو به گسترش ۲ میلیارد دلاری پوشاک را عملیاتی و افزایش روند تولید و اشتغال در صنایع پوشاک را تجربه کنیم.

برچسب‌ها البرز پوشاک صنعت نساجی کالای قاچاق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز پوشاک صنعت نساجی البرز پوشاک صنعت نساجی کالای قاچاق قاچاق پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد

صندوق بین‌المللی پول از کاهش قابل توجه بدهی خارجی ایران در سال ۲۰۲۳ خبر داد و اعلام کرد ایران و الجزایر کمترین میزان بدهی خارجی را در منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی طی این سال داشته‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین‌المللی پول در گزارش جدید خود موسوم به چشم‌انداز اقتصاد منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی به بررسی میزان بدهی خارجی 28 کشور منطقه از جمله ایران پرداخته است.

بر اساس محاسبات این نهاد بین‌المللی ایران به همراه الجزایر کمترین نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را در مقایسه با سایر کشورهای منطقه داشته‌اند.

در این گزارش نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 تنها 1.7 درصد اعلام شده است که کمتر از همه کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی به‌جز الجزایر است.

بدهی خارجی ایران در سال 2023 کاهش قابل توجهی نسبت به سال قبل داشته است. در سال 2022 نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی 2.2 درصد اعلام شده بود که بر این اساس این رقم در سال 2023 کاهش 22 درصدی داشته است.

میزان بدهی خارجی الجزایر به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال گذشته میلادی 1.3 درصد گزارش شده است. بحرین با بدهی 201.4 درصدی بدهکارترین کشور خاورمیانه شناخته شده است.

متوسط بدهی کشورهای منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا و آسیای مرکزی به کل تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال 2023 برابر با 47.8 درصد برآورد شده است.

نسبت بدهی کشورهای صادرکننده نفت منطقه به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال نیز 42.9 درصد اعلام شده است. بر این اساس متوسط بدهی خارجی منطقه 28 برابر ایران بوده است .

صندوق بین‌المللی پول نسبت بدهی خارجی عربستان به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال 2023 را 26.6 درصد محاسبه کرده است که 15 برابر بدهی خارجی ایران است. بدهی خارجی امارات متحده عربی نیز معادل 94.7 درصد تولید ناخالص داخلی آن در سال جاری برآورد شده که 55 برابر ایران است.

نسبت بدهی خارجی برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال عبارت است از: آذربایجان 9.8 درصد، عراق 22.8 درصد، کویت 35.8 درصد، عمان 60.3 درصد، مصر 50.1 درصد، گرجستان 71.8 درصد، اردن 84.1 درصد، مراکش 48.8 درصد، پاکستان 40.1 درصد، تاجیکستان 64.7 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • کشف محموله میلیاردی پوشاک قاچاق در بستک
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • جریمه قاچاقچی پوشاک در شیراز
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد